Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bugsymaloone

Yok

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

Kesinlikle, odamın en güzel süsü + teknolojik harikası

• göz alışkanlığı kötü şey.ama ben slim böyle çıkar ise daha çok beğendim kalın kasadan.
  • Hong Kong ticaret sitelerinde PS3'e benzer tuhaf oyun makineleri satılıyordu. Bu tasarımlar onlara çok benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorda

göz alışkanlığı kötü şey.ama ben slim böyle çıkar ise daha çok beğendim kalın kasadan.

bu slim modeller hoşuna gittimi yani ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsol_dunyasi

quote:

Orjinalden alıntı: yorda

göz alışkanlığı kötü şey.ama ben slim böyle çıkar ise daha çok beğendim kalın kasadan.

bu slim modeller hoşuna gittimi yani ?

Evet çok ciddiyim gayet şık . zaten tasarımı çok farklı değil ki bizimkisi ile aynı gibi koşeler dik değil yuvarlak . bide beğenilmemesinin sebebi parlak olmaması üstünün ben üst kapağın parlak olacağını tahmin ediyorum son hali değil bu o zaman muhteşem olur
  • İnceldiği yerden kopsun. İster ufağını yapsın, isterlerse de hafifini yada incesini. Benim koca kara ince daha uzun zaman yeter de artar
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

İnceldiği yerden kopsun. İster ufağını yapsın, isterlerse de hafifini yada incesini. Benim koca kara ince daha uzun zaman yeter de artar

+1 zaten görünüşü de bunlardan çok daha güzel
  • bence sogutma sistemi ve gurultulu calisma problemleri olmazsa ( ps2 de kalin kasadan ince kasaya gectigim zaman kalin kasanin kiymetini anlamisdim ) incelmesi ve birde ufak tefek yenilikler koyulmasi PS3 yazisi yerine yine PLAYSTATION3 amblemini ince kasaya bastirirlarsa gumus bi goruntuyle ( hayal gucume diyecek yok ) ps3 almamis kisiler asla kalin aliyim diye dusunmiycektir bence
  • Yeni logo çok hoş olmuş ve daha agır basıyor rakiplerine nzaran ! Eskiden ufak kalıyodu uzundu playstation 3 yazısı ama ufak kalıyodu şimdi xbox360 logosunu sindiriyor diyebilirim PS3 logosu ! Altında yine uzun ps3 yazısı var bir de slim çıkarsa değmeyin keyfimize

• Sony, PS3 fiyatlarını düşürmek için malzemeden fedakârlık yapacağını duymuştum. Bunun sonucunda böyle bir küçültme olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: taco_paso_24

Sony, PS3 fiyatlarını düşürmek için malzemeden fedakârlık yapacağını duymuştum. Bunun sonucunda böyle bir küçültme olabilir.

sony gibi dünyanın 1 numaralı elektronik devi nin ucuz maliyet için kalitesiz ürün yapacagını hiç ama hiç sanmıyorum
  • İNCELEME VİDEOSU

It is real. As previously reported, according to Super_Secret the 'PS3 Slim' is a PS3 that's been cut down as much as physically possible without preventing the loss of playback of any existing PS3 title out there.

It still has Blu-ray, it still has wireless, it still has bluetooth and it still has gigabit ethernet. "OtherOS" support has been removed.
    You still get 2 USB ports.

Hard drive sizes will be bigger, it will come in 120Gb and 250Gb flavors. It's still replaceable and will actually be slightly easier as it has been relocated to the front of the console.

It will NOT have any "new" features, such as backwards compatibility or enhanced peripheral support. It's just a PS3, but slightly smaller and cheaper. The power supply is still internal, but a different power cable will be used.

http://www.ps3news.com/PlayStation-3/

Buda günler önce bizim yayınladığımız haber..

John Koller was essentially backed against a wall with a sudden barrage of questions on the PS3 Slim. His demeanor completely changed once the inquiries started with alleged leaks.

�I�d love to live in a world with fewer leaks and more meat,� Koller responded to the questions. Apparently when responding he became a little more stone faced, leaned away and seemed to be in an uncomfortable position.

If you ask me�I personally feel this is coming down the pike and they want to clear the current shelf space. With that said, I also believe a price drop going to come before the slim arrives.

iSafari

• blu-ray sığmaz içine

Magnesium
  • İğrenç...

Jack Rabbit Slims
  • Bu gordugunuz %99 gercek yalniz bu sadece ust kapagi , bunun bir de alti mevcut...

keyn
  • quote:

Orjinalden alıntı: keyn

Bu gordugunuz %99 gercek yalniz bu sadece ust kapagi , bunun bir de alti mevcut...

Bu resmin sahte olduğu anlaşıldı. Çin yapımıymış..

GoldPunch
  • PS3 Slim olsa E3'te gösterilirdi. Fake bu resimler

K1N6
  • bence ps3 slim 2-3 sene sonra felan cikar bu sene unutsunlar slimi felan

Musculation
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

PS3 Slim olsa E3'te gösterilirdi. Fake bu resimler

resimler buyuk oranda gercek, ama SONY E3 te duyurmak istemedi. bence yılbasını bekleyecekler ve fiyat indirimi ile acıklanacak, muhtemelen GOD OF WAR 3 le gelecek.

o yüzden simdilik temkinli olmakta fayda var. SONY herkese fake attı, resimler buyuk oranda gercek cunku altta pembe carsaflar filan var, bu SONY nin yapım fabrikası, SONY yayınlayan siteleri tehtid edip kaldırttı filan ama iste E3 ü pas gectiler.

bu adamların bu isin kurdu oldugunu unutmayalım. acıklayacaklarsa kendi diledikleri zamanda acıklayacaklardır.

nejat_80
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orjinalden alıntı: keyn

Bu gordugunuz %99 gercek yalniz bu sadece ust kapagi , bunun bir de alti mevcut...

Bu resmin sahte olduğu anlaşıldı. Çin yapımıymış..

Kim diyor bunu ?..

PSP GO'nun kutu tasarimi ve bunun kutu tasarimina bakan ne dedigimi anlayacaktir... E3'te aciklanmamis olmasi da hicbirsey ifade etmez...

keyn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.