Şimdi Ara

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
919
Cevap
5
Favori
81.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kalin kasaya bakin siyah panter gibi
    suna bakin ac susuz siyah bisy
  • aslinda fena sayilmaz fakat insana illede slim aldiracak bir görüntüsüde yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 17 Mayıs 2009; 10:57:54 >
  • Şöyle önden görünüşlerini koysunlar ikisinin de, kalın kasanın karizma olarak fark atacağını düşünüyorum Bence dik hali en iyi tasarlanmış playstation kasasıdır.
  • Ne kadar küçük o kadar iyi. Taşınabilirliği temizliği kolaylaşır ısınması azalır. Çünkü parçalar daha da küçülüyor daha az enerji sarfediyor.
  • Koskoca bluray diski falan nasıl sıkıştıracaklar hdd si falan.Saçma geliyor PS3 Slim bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Ne kadar küçük o kadar iyi. Taşınabilirliği temizliği kolaylaşır ısınması azalır. Çünkü parçalar daha da küçülüyor daha az enerji sarfediyor.

Böyle bir genelleme yanlış olur...

Isınma ise temel dert en kolay çözzüm güç kaynağını dışarı almak güç çevrimini harici adaptörle yapmaktır....

ısınma konusunda efsanevi çözümü Amiga500 de görebilirsiniz :)
  • yeni nesil de cok guzelmis, eger fiyat indirimi olursa alirim bu yaz
  • 3 yıl öncesinin blu-ray player ıyla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var hem maliyet hemde boyut açısından.45nm cell işlemciler 2008 başlarında üretime hazır hale getirildi kısacası 2-3 yılda ps3 ün donanım parçalarının fiyatı çok düştü ve gelişti.internette yayınlanan ps3 slim olduğu iddia edilen yukarda benim gösterdiğim resimdir.kimse arada kalın/slim ps2 farkı olucak kağıt kadar ince olucak demiyor.boyutu yukardaki resim gibi olursa hdd de sığar blu-ray playerda.

ps3 ünün içini açan var mıdır bilmiyorum ama açanlar 60-80 gb ps3 lerin içinde çok büyük bir fan olduğunu ve boyutunun bu fan yüzünden bu kadar büyük olduğunu bilir.45 nm işlemci demek daha küçük fan demek yeni blu-ray player demek hem maliyetin düşmesi hemde boyutun küçülmesi demektir. şu an ki ps3 lerin fiyatının düşürülmesi bu zamanda çok zor birşey. konsolu sattıranın oyundan daha çok fiyat olduğunu sony de biliyordur.

piyasanın %90 ı konsolu oyuncak olarak kabul ediyor.400-500 dolarlık oyuncak olmaz.bu işi bu nesilde en iyi nintendo yaptı fiyatı çok ucuzdu küçüktü insanlar wii nedir bilmese bile merakından aldı 2.5 yılda 50m wii sattılar.ps3 ünde bu seviyelere gelmesi lazım.bazı ps3 sahiplerinin benim sanat eseri gibi bir konsolum var diyebilmesi için 400-500 dolara ps3 satmaya devam edemezler zaten bu ps3 lerden de para kazanmıyorlar maliyetine satıyorlar.

e3 ü merakla bekliyorum inşallah doğrudur böyle birşeyin olması hem sony e hemde ps3 almayı düşünenler için çok iyi olur.sony açısından nasıl iyi olur?e3 te uncharted2,ratchet,heavy rain gibi oyunları göstericekler bu oyunları oynamak için 300 dolarlık ps3 almanız yeterli diye reklam yapıcaklar insanlar bu oyun güzel birşeye benziyor diyip rahatça ps3 alabilecek(yukarıda yazdığım wii örneği) ve en önemlisi sony ps3 satışındanda para kazanıp bizlere daha çok exc oyunlar sunabilecek.konsol bölümünden satışlar çok konuşulur 300 dolarlık bir ps3 ün kz2,uncharted2 gibi oyunlardan daha çok konsol satabilme kabiliyeti vardır.bazı ististanalar hariç(dünya genelinde gt5 japonyada ff13 gibi) bir oyunun konsol sattırması çok zordur.genele baktığımızda oyun konsolu değil konsol oyunu sattırır.

ps3 ün görünüşü diyerek konuya yüzeysel bakmayın ps3 ün görünüşüyle oyun oynamıyoruz bazıları 600 liraya ps3 aldı ben 1250 liraya aldım(hatta bazıları 1500 liraya almıştı 60 gb pal ps3 ü) 2 mizde aynı oyunları oynuyoruz.5 yıl sonra bile en iyi en şık ps3 modeli 60 gb pal ps3 olur ama aradaki fiyat farkı çok büyük.yeni ps3 modeli doğruysa seneye bu zamanlarda yeni ps3 alanlar 450-500 lira vericek benim 2 yıl önce aldığım ps3 e.

bi de bu haberler fake ise konsol tarihinin en kapsamlı fake haberiyle karşı karşıyayız.bu kadar büyütülen haber yapılan birşey olmamıştı daha önce

• dış kapağının kalın kasalar gibi parlak olması lazım. parlak olmazsa güzel olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 17 Mayıs 2009; 22:24:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

Koskoca bluray diski falan nasıl sıkıştıracaklar hdd si falan.Saçma geliyor PS3 Slim bana.

hdd o kadar büyük değil zaten, bd rom u da ayrı bi kutu halinde değil, ps2 slim deki gibi, lens, motor, mekanizma vs. yi ps3 ün kutusunun içine direk yerleştirebilirler.
    ama otomatik disk alma mekanizmasını gene kullanmaları (ki resimden o anlaşılıyor), zor gibi.
    sağlam güç kaynağı gereksinimi ve ısı problemi ihtimali açısından, epey bi nanometrik küçülme gerekli slim için. mesela 30nm ye inilmesi lazım. sonuçta 65nm cpu ve gpu ya sahip ps3 ler bile baya güç çekiyor. hep bahsettiğiniz "oyunlar daha ps3 ün yarısını bile kullanamıyor" muhabbetinden yola çıkarsak ısı olayıda devreye girer.
    yani slim için bence fazla ümitlenmeyin , bu foto fake tir büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 17 Mayıs 2009; 23:43:52 >

• ps2 almıstım kalın kasa ılk cıkanlardan hala saglam kullanıyorum masallahı var ınce kasalarda sorunlar vardı ısınma gıbı cabuk bozuldugunu duymustum ps3te ole olacaktır kanımca sımdıkı kasaların yerını tutmayacaktır
  • ps3 slim lerin çıkacagı hergeçen gün dahada gerçekçi hale gelmekte ben genede iddalıyım PS3 SLİM ÇIKACAK
    ANCAK BÖYLE BİR MODELLE DEGİL DÜŞÜNCESİNDEYİM
  • Yok

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Kalın kasa PS2'ler kalas diye ps3 de kalas ve tipsiz mi oluyor..Şu ana kadar çıkmış tasarlanmış en iyi konsol ps3'dür.
    İtirazı olan..
    PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

• kasadan önce konsolun ve oyunlarının fiyatlarının slim olması lazım.
    kasa küçülse ne büyüse ne!!!
  • Slim Ps3'ün ne gibi artılar olacak ki, bence daha çok sorun verir, ısınma falan filan. Xbox gibi olacağına daha büyük ve sorunsuz olsun yeterli.
  • şuanki artılarını konuşmak biraz zor gibi ki slim çıkacakmı bu bile muamma ancak çıkarsa fiyat olarak biraz daha uygun olur sanırım
  • kalının nesi varmışki? slim gerçek gibi durmuyo ama olsada kalın daha iyi bence
  • sony bugüne kadar hangi konsolunu psp dahil inceltemedi ?! sony den bahsediyoruz teknolojinin devi başka firmalar ile karıştırmayın istese cep boyu da yapar yeter ki istesin işine gelsin.başaları istese bile yapamaz fark var
  • belkide sony bu çirkin slim görüntüsünü piyasaya yayarak bir süpriz yapmanın peşindedir herkes böyle çirkin bişe beklerken belkide kalın kasadan bile daha muhteşem bi slim konsol çıkarabilir hiç belli olmaz pazarlama taktikleri bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tholgar

yeni model üretmenin amacını unutmuşsunuz.böyle birşeyin yapılma amacı ne olabilir?fiyatı düşürmek.üretim konusunda bir dev olan sony bile 2 yılda hala maliyetine konsol satıyorsa ve bu yıl sonuna kadar fiyatı indirimi yapmanın firmaya zarar vereceğini düşünürsa yapılabilecek en iyi şey yeni bir modeldir.

bende acaba fake mi diye düşünüryordum şu resmi gördükten sonra iyice inanmaya başladım

PlayStation 3 (Slim) [ANA KONU]

gördüğümüz gibi ilk yazılarda ki resim yeni ps3 ün sadece üst bölümü.konsolun amacı bence görünüş değildir.1000 lira verseler bile 60 gb pal ps3 ümü değiştirmem() ama konsol dediğimiz şeyin rahat taşınabilir olması küçük ve hafif olması çok önemlidir.kaçımız ps3 ümüzü alıp bir arkadaşımıza gidebiliyoruz?benim ps3 üm pc kasası gibi alındığı bir günden beri aynı yerde duruyor.

tamam harika tasarımı var gören oha ...! diyor ama acayip tozlanıyor lcd tv temizleme bezleri kullanıyoruz yüzeyi çizilmesin diye.ve en önemlisi böyle birşey olursa normal ps3 fiyatından çok daha ucuz olur (300 dolar?!).isteyen görünüş için normal ps3 alır isteyende bunu.ben ilk defa alıcak olsam bunu tercih ederdim.

doğru mu yalan mı e3 te görücez inşallah doğrudur.fiyatıda ucuz olsun herkes ps3 alsın exc oyun nedir cell nedir görsün

bazı yurd dışı sitelerinde bu resimde görünen konsolların farklı marka bir markaya iat oldugu tartışmaları var
    görünüş olarak ps3 görüntüsü verilmiş ama içeriginde alakasız şeyler denilmekte bende hak veriyorum
    kontorland ve game star firmaları da ps1 in slim kasalarının benzerlerini çıkarmışlardı ki hala var ama bildigimiz 8 bit ateriler kasetlerle çalışıyor du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsol_dünyası -- 20 Mayıs 2009; 14:42:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.