Benim bu makinada çok yapmak istediğim bir şey var ama nasıl yapacağımı ve olurmu olmazmı bilmiyorum.
Bizim dvd li kameramızla çekildiğimiz büyük dvdlerde ve pcde yüklü duran videolarımız var. Her biri büyük disklere aktardığım için 4.7 gb
Ben bunları ps3 ün içindeki harddiske atıp canım istediği zaman ordan oynatmak istiyorum. Bu isteğimi harici harddiskimle çözemedim fat32 formatlı ve 4 gb yukarısı tek dosya atılamıyor. ps3 harddiskimi görüyor ama divx oynatmakdan başka birşeye yaramıyor. Bana en az 4.7 gb oynatmak gerekiyor.
Bu işi nasıl çözerim eğer ps3 usb den pcye bağlanıyorsa iki taraflı usb kablomu lazım. Bir ucu ps3 usb girişine bir ucu pcye ozaman görürmü pc?
Birde playstation 3 mkv oynatıyormu oynatması için 6-7 gb büyüklüğündeki mkcleri sanırım içine atmam gerekli nasıl olacak bu işler? Yardımlarınızı bekliyorum
PS3 olacak kadar teknolojik her yerde olacağını varsaydığım kablosuz ağın üzerinden PC'den PS3'e vidyo stream etmek mümkün, böylece dosyaları PS3'e taşımaya gerek kalmadan gerektiği anlarda PC'nin içinden ulaşabilirsin.
Usta ben pc üzerinden oynatmak istemiyorum. Zaten kamera çekimlerim 3-4 dvd senede 2 dvd anca çıkıyor. Ben bunları bir şekilde ps3 ün harddiskine gönderip ordan oynatmak istiyorum.
kamera ile cektigin dvd'yi ps3'e takıp icindeki videoyu kopyalamayı denedin mi ?