-ps3 160 gb fat -2 adet siyah controller -2 adet kamera -controller için klavye -1 adet move -orjinal oyunlar *cod mw2 *pes 2010 *nba 2k10 *fight night champion *endwar *move için sports champions *avatar the game *smackdown 2010
keyleri kullanılmadı
bi hata yaparak sonradan jailbreak yaptırdım ama çip takılı değil version düşürülmedi sadece yazılım yüklendi (multiman vs.) silinirse tekrar eskisi gibi kullanılabilir diye düşünüyorum multimanın içindeki oyunlar *gta 4 *hitman 5 *max payne 3 *crysis 2 *asassins creed 3 not bi kaç oyun daha olabilir ama şu an aklıma gelmiyo
evet içerik bu sizce kaç liraya satabilirim komple
Neden satmak istiyorsun?Açıklamak istersen açıkla. 650 Tl'Ye ver gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Absolutely_TR
650 çok,160 gb Fat kasa en fazla 300 eder.Oyunlarla toplam 520'ye satabilirsin.Move ve kameranın piyasa değerini biliyorum onun için bir şey söyleyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: efeozan41
quote:
650 çok,160 gb Fat kasa en fazla 300 eder.Oyunlarla toplam 520'ye satabilirsin.Move ve kameranın piyasa değerini biliyorum onun için bir şey söyleyemem.
650 çok bencede ama bir sürü ıvır zıvırı var.move felan filan.birde kasa 160.500 Tl'ye versin o zaman.Ben çok acıyorum alıyorsun cihazını 2 sene sonra satıyorsun zarar ediyorsun.yüksek fiyata birine kakalasın istiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: efeozan41
quote:
650 çok bencede ama bir sürü ıvır zıvırı var.move felan filan.birde kasa 160.500 Tl'ye versin o zaman.Ben çok acıyorum alıyorsun cihazını 2 sene sonra satıyorsun zarar ediyorsun.yüksek fiyata birine kakalasın istiyorum
Hocam senin düşündüğün de iş mi yav .
quote:
satma amacım super slim yada xbox 360 almak daha kararsızım ama satmak istiyorum hiç bi sorunu yok psnın yani
Tüm korsan içerikleri sistemden temizletmeden satma bence. Ne olur ne olmaz. Alacak kişiye göre değişir durum fakat bence orjinal olarak elden çıkarırsan daha iyi fıyat verilir.
Tüm korsan içerikleri sistemden temizletmeden satma bence. Ne olur ne olmaz. Alacak kişiye göre değişir durum fakat bence orjinal olarak elden çıkarırsan daha iyi fıyat verilir.
onun sorun çıkaracağını sanmıyorum zaten korsan kullandığım için çok pişmanım bu konsolların en iyi taraflarından biri online özelliği alacak olan insanada silip verebilirim yani 2 dakikalık iş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme