Şimdi Ara

Playstation 3 - Xbox 360 karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

ya benım msg larımı hep sılıyorlarkı bir yanlış yok sılıonen msgı m ı yazıyorum: arkadşaım bu topıgı acmana gerek yok zaten bu konu her topıctekavgalı bır sekılde tartışılıyor.. bunu yazdım ve sıolmısler ne v ar bunda ?

cok ayip nasil utanmadan öyle bisey yazdin bencede yeter artik en iyisi commodore64

• İKİSİDE SÜPER O KADAR NEYİN TARTIŞMASINI YAPIYORSUNUZ İKİSİDE SÜPER KONSOL ASIL TARTIŞILMASI GEREKEN VARSA O DA WİİDİR PS2 DEN AZ DAHA GELİŞMİŞ BİR KONSOL YAPMIŞLAR NEXTGEN DİYE MİLLETE YUTTURUYORLAR SÖYLÜYORUM SİZE NEXTGEN OLARAK BU NİNTENDO NE YAPMIŞ YA GİTTİM TEKNOSADA GÖRDÜM VE OYNADIM GRAFİKLER AŞIRI KÖTÜ KONSOLDA AYNI PCDEKİ DVD YAZICILARA BENZİYOR İÇİMDEN DEDİM BU MU NEXTGEN DİYE NEXTGEN DEGİL PASTGEN BU Wİİ DENEN ALET
  • bir kere nintendo üzerine basa basa biz next-gen konsol yapmadık diyor.ama basın da hayır siz next-gen yaptınız diye yargılıyor.zaten wii oyundan apayrı bir şey.

diğer ps3-xbox 360 konusuna gelince bunu tartışmanın bir alemi yok.biz oyunucyuz adam gibi oyun yapsınlar ataride bile oynarım.kim yapmış nasıl yapmış bir önemi yok ben oynamama bakarım
  • al bendede okadar
  • Nasi oluyor da xbox 360 oyunlari ps3 e port ediliyor?

O tam tersi olmasin?Assasins Creed,Gta 4 artik ps3 e cikmayacak

DMC4,Alan Wake ve daha niceleri...

(Yoksa senin dedigin iyi benim dedigim xbox 360in aleyhine oldu...)
  • nasıl yani gta 4 ps3 e çıkmıyor mu?ya o oyun ps3 exclusive diye duyrulmamış mıydı?
  • Aman diyeyim Assasins Creed ve Gta 4 Ps3'e çıkıyor yanlızca Playstation 3'e özel olarak çıkmayacak bu iki oyun.
  • hyr 360 a da çıkacağını biliyordum ama arkadaş ps3 e çıkmayacak dedi o yüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: murathanipod

Nasi oluyor da xbox 360 oyunlari ps3 e port ediliyor?

Arkadasım saydıgın oyunlar hem X box 360 hemde Ps3 icin cıkacaklar.

Sony555 Nintendo zaten biz süper grafikler sunan bir Next Gen konsol yaptık diye bir iddia asla sunmadı bizim herseyimiz kontroller üzerine diye iddia sundular ve bundada kısa zamanda gerceklesen 4 milyon gibi bir satıs rakamıyla basardıklarını gosterdiler.
  • quote:

dmc4 ün ps3 e çıkmayacağına dair bir link verebilirmisin bende merakımı dindireyim
  • Bazı oyunlar ps3'e çıkmayınca bazı arkadaşlar neden mutlu oluyorlar hala anlamış değilim...Her iki konsola da çıksın nasılsa ps3 versiyonları ilerleyen günlerde hep daha iyi olacak, Xbox360 bugünün, ps3 ise yarının konsolu kimse kendini kandırmasın...Şu anda Xbox360 en iyi tercih ama ps3 alanda pişman değil.
  • quote:

oo işkembe almış başını gitmiş iyice nasıl sallamaktır bu.

assasins creed de gta 4 de dmc4 de ps3 e çıkıyor. dmc4 zaten ps3 exclusive, xbox a noluyor

hayır anlamadığım nereden görüp de böyle bir sonuca varıyorsunuz hayret ediyor insan şoka uğruyor yahu, hayır gördüğün siteyi söyle girelim bi gülelim yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2007; 16:05:50 >

• bence ps3 e şu oyun bu oyun çıkmayacak yerine ALAYI çıkmayacak yazsaydı arkadaş dahada rahatlardı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.