Şimdi Ara

Playstation 4 - 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Ms suan tamamen oyuna odaklandi. Son donemlerde ciddi yatirimlar yapiliyor ve Phil Spencer'da islerin basina gecmesiyle daha sicak bir ortam olusturdu. Yeni ip'ler ve adi aciklanmayan studyolar kuruldu ki E3'de aciklanacak olan bircok sey var tabi yapilan aciklamalar dogrultusunda yaziyor ciziyoruz :))

Ms kesenin agizini baya acti ben oyun anlaminda baya umutluyum insallah oyunculari keyiflendirecek yapimlar gelir;)

Benim korktuğum nokta, bunların eline kalırsak bizi nasıl yolacaklar onu çok rahat gördük. Asıl çekinilen ve tepki alan kısım da bu. Yoksa şimdilik oyun konusunda xbox one 1 adım daha önde ama bu durum geçici, aynı olayı ps3 döneminde de gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Ms suan tamamen oyuna odaklandi. Son donemlerde ciddi yatirimlar yapiliyor ve Phil Spencer'da islerin basina gecmesiyle daha sicak bir ortam olusturdu. Yeni ip'ler ve adi aciklanmayan studyolar kuruldu ki E3'de aciklanacak olan bircok sey var tabi yapilan aciklamalar dogrultusunda yaziyor ciziyoruz :))

Ms kesenin agizini baya acti ben oyun anlaminda baya umutluyum insallah oyunculari keyiflendirecek yapimlar gelir;)

Benim korktuğum nokta, bunların eline kalırsak bizi nasıl yolacaklar onu çok rahat gördük. Asıl çekinilen ve tepki alan kısım da bu. Yoksa şimdilik oyun konusunda xbox one 1 adım daha önde ama bu durum geçici, aynı olayı ps3 döneminde de gördüm

Hocam Xbox One şimdilik oyun konusunda onde ve ileride Ps cephesindeki ağır toplarda sahneye çıkacaktır ama sanki bu nesil Ms ex olarak boslamayacak. Durumu düzeltmek için inanılmaz derecede yatırım yapıyorlar şu E3 gelse neyin ne oldugu belli olacak o zamana kadar merkez beklemede :)

•  Playstation 4  - 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı =)
  • E3 gelsin xbox daha da geriler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Konsol başına 20 küsür dolar kazanıyo yani nerdeyse bedava vericek, mevzu oyun sattırmak. Ordan vuruyor voleyi

mevzu oyun sattırmak ama oyunu yok ps3 oyunlarını oynuyoruz maalesef hala, konsol sattırcak bi oyun söyle diyorlar cevap veremediğim gibi safkan ps4 oyunu ismi bile veremiyorum henüz, adam gibi efsane oyunlar en az eylül sonu gibi gelmeye başlar diye düşünüyorum
  • Merlinin kazanı'ydı sanırım tam hatırlamıyorumda aynı haberi paylaşmıştı. Ama alta XBOX ın da 5 milyon sattığını yazmıştı. XBOX ONE ın tam çıkış tarihini bilmiyorum ama bu kadar az ülkede çıkmasına rağmen 5 milyon satması da bence büyük bir başarı. PS4 tabiki de daha önde olacaktır ama XBOX da geri de kalmamış. Ama bana sorarsanız 1080p lik gelecek nesile daha uygun bir ürünü daha ucuza almak varken XOne ın bu kadar çok satılması bana hiç mantıklı gelmiyor. Yani bir çoğu fanboyluktan almış ürünü gibime geliyor. X360 da iyiydi belki ama yeni nesilde 1080p ile 720p farkını rahatça anlayabiliyorsunuz. Şimdi değil belki ama bundan 2 sene sonra kendini daha da belli edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

Merlinin kazanı'ydı sanırım tam hatırlamıyorumda aynı haberi paylaşmıştı. Ama alta XBOX ın da 5 milyon sattığını yazmıştı. XBOX ONE ın tam çıkış tarihini bilmiyorum ama bu kadar az ülkede çıkmasına rağmen 5 milyon satması da bence büyük bir başarı. PS4 tabiki de daha önde olacaktır ama XBOX da geri de kalmamış. Ama bana sorarsanız 1080p lik gelecek nesile daha uygun bir ürünü daha ucuza almak varken XOne ın bu kadar çok satılması bana hiç mantıklı gelmiyor. Yani bir çoğu fanboyluktan almış ürünü gibime geliyor. X360 da iyiydi belki ama yeni nesilde 1080p ile 720p farkını rahatça anlayabiliyorsunuz. Şimdi değil belki ama bundan 2 sene sonra kendini daha da belli edecektir.

Kardeş 5 milyon tane satmadı, sadece piyasaya sürülen konsol sayısı o. Bu arada avrupa ve abd de xbox çok rahat bulunabiiliyor iken ps4 de ise millet stok takibi yapıyor

• addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Zaten PS4 ü kötülemek için yazmadım. PS4 zaten 20 Haziran da ayrı bir satış rekoru kırar da Xbox yazısını görünce şaşırmıştım. Yalnış yazmışlar demek ki.
  • Last of us'u bıkmadan aylarca ps3 de oynadım oynuyorum ps4'e çıktığı anda ps4 alacağım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.