Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121.016
Cevap
551
Favori
3.403.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iGN yakın kaynakdan GPU yonunde yeni haberler gelmis.

Report – IGN sources detail, confirm Sony’s rumored PS4 specs

Sources close to IGN have said rumors of the tech inside Sony’s next console, rumored to be codenamed Orbis, does indeed utilize AMD’s A8-3850 APU and a Radeon HD 7670 GPU.

Radeon HD 7670 GPU ayarinda bir ekran karti pek tatmin edici degil kanimca. Haber henuz cok taze ve BSC vb sitelerde yok. Bakalim BSC nasil yorumluyacak bu haberi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 4 Nisan 2012; 21:48:53 >
  • AMD’s A8-3850 APU

PLAYSTATION 4 [ANA KONU]
  • Rumor: Various PlayStation 4 processing specs

IGN has published a bunch of rumored processing specs for the PlayStation 4, otherwise known as Orbis. Keep in mind that none of the points below have been confirmed by Sony

- May include custom chips based on AMD’s A8-3850 APU and Radeon HD 7670 GPU
    - The A8-3850 features a quad-core 2.9GHz processor with an integrated graphics chip
    - APU works with the system’s dedicated GPU
    - This is the HD 7670, a DirectX 11-enabled card clocked to 1GHz with up to 1GB of dedicated VRAM
    - HD 7670 is a rebranded version of last year’s HD 6670 with identical specs
    - HHD 6670 is an entry-level processor with a price of about $74.99
    - HDMI1.4a output supported by the chip
    - Onboard the A8-3850 is an HD 6550D
    - This allows the APU to run games at baseline specs and lower resolutions without the help of a discrete GPU

You can find a few extra bits here. The tech folks out there should enjoy IGN’s piece

http://gamingeverything.com/18198/rumor-various-playstation-4-processing-specs
  • Söylenti: Yeni Playstation HD 7670 Kullanacak

Oyunlarla arası iyi olup da, IGN'i duymayan pek yoktur. Oyun dünyasının en önemli internet sitelerinden IGN, güvendiği söylenti kaynakları aracılığıyla Playstation 4'ün donanımsal özelliklerini yayınladı.

IGN'in belirttiğine göre isimleri Playstation 4 ve Orbis olarak geçen yeni Playstation konsolu, AMD'nin Radeon HD 7670 GPU'sunu ve A8-3850 APU' sunu kullanacak. APU üniteleri normal işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunabiliyor. Yani bu ünite, normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor.

A8-3850, dört çekirdekli ve 2.93 GHz'li bir işlemci desteği sunuyor. HD 7670 ise 1 GB'lık VRAM özelliğinin haricinde DirectX 11 desteğini de içeriyor. Playstation 4'te kullanılacağı söylenen bu iki ünitenin de, konsola özel olarak üretileceği söyleniyor

www.bolumsonucanavari.com
    Söylenti: Yeni Playstation HD 7670 Kullanacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yeni_Playstation_HD_7670_Kullanacak-26330.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Nisan 2012; 8:55:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Orijinalden alıntı: kcelil42

Kim ne zaman cikaracaksa çıkarsın ben 2015 ten önce almam zaten sarı ışıkti felan sistem anca oturur :)

Bence bu saplantı yanlış ben 3 playstationumuda ilk çıkan serilerden aldım 3 playstation serimdede sorun yaşamadan diğer nesile kadarda kullandım. Mesela 2006 yapımı bendeki ps3 ve hala ilkgünkü gibi.

Öyle bir akım yaratıldı ki forumda, Her canlı ölümü tadacaktır gibi mübarek bir ayet ile dalga geçip, her ps3 sarı ışığı görecektir diyen ergenlerin olduğu bir forumda başka ne olabilir ki, bu yorumları okuyanlarda ilk çıkan ps3 lerin hepsinde sarı ışık hatası var diye düşünülüp ön yargı oluşuyor.

2007 Temmuz da aldım Ntsc J 60 gb ilk çıkan parti taş gibi inadına da yazalım bunu hep ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Chorumluum

Beyler o zaman yazın ps3 mü almalı yoksa ps4 ümüm beklemeli

Bu konuyu görünce benimde kafam karıştı. Bence ps4 en erken 2 yıla çıkar. İlk çıkan modaller fat olur ve sorunlu olur muhtemelen. slim modellerin çıkması en az 2 yıl sürer. 4 yıl ps3 idera eder zaten. Bu arada ben de bu yaz ps3 alıyorum.

Hocam bende kararsız kaldım ya şimdi ucuz yollu bi ps3 alacağım 3-4 yıl sonra ps4 alacağım slimlerden veya zaten 2-3 sene içni alamaya gerek varmı? ps3 ü sadece almakla olmuyo bi tondan oyun arşivi yapacağız o yüzden çok kararsız kaldım

Olsun ben yine de alacağım. PS4 çıktığında çok pahalı olur zaten.

Minimum 1500 TL yi görür ama teknoloji gelişiyor 2000 TL den sunarlar önümüze artık
  • fiyatı ps3'ün ilk çıkış fiyatı gibi olmaz galiba, ben fiyatından umutluyum diyicem ama ps vitada gördük en son
  • IGN kaynakli en son haberde PS4 icin ismi gecen AMD'nin Radeon HD 7670 GPU 'su, Yeni Xbox icinde geciyordu fakat Yeni Xbox da 2 adet HD 7670 GPU olacagi soyleniyordu.

PS4 de islemci tarafindada A8-3850 APU ' sunu kullananilacak deniliyor.

APU üniteleri her nekadar normal işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunup normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor olsada ben yinede orta sevieye bir ekran karti olan AMD'nin Radeon HD 7670 GPU'sunun iyi bir tercih olmadigini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Nisan 2012; 10:22:55 >
  • 7670 beklentilerin altinda, apu'dan da cok buyuk bir arti beklemeyin, hem de iyi progranlanmazsa titremeler olur 2 gpu'dan dolayi.

Offf beklentilerin altinda zayif ekran karti. Pc'ler cok daha kisa surede ezecek.
  • Yeni nesil konsolların teknik özellikleri netleşince bakmak lazım, şuan herşey söylentiden ibaret...
  • PS3 2006 da ilk cikisini yaptiginda PC piyasasindaki ust duzey ekran kartlarina kafa tutacak ust duzey bir ekran kartiyla Nvidia RSX modeli PS3 e ozel uretilmis ekran kartiyla cikmisdi.

Nvidia RSX 2006 da ust duzey ekrana es deger nitelikte idi.

Fakat suanda PS4 icin bahsi gecen AMD'nin Radeon HD 7670 GPU ayarinda bir ekran kartoi orta seviyenin giris seviyesi olarak nitelendiriliyor.

Bir yanda PS3 de zamaninda ust seviye ekran kartlarina es deger Nvidia RSX ile 2006 da cikan konsol, diger yanda PS4 icin bahsi gecen orta seviye AMD'nin Radeon HD 7670 GPU'suna esdeger bir ekran kartlarina sahip konsol

Daha onceki mesajimdada belirttigim gibi APU üniteleri her nekadar normal işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunup normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor olsada ben yinede orta sevieye bir ekran karti olan AMDnin Radeon HD 7670 GPUsunun iyi bir tercih olmadigini dusunuyorum

Umarim IGN Kaynakli bu AMD'nin Radeon HD 7670 GPU haberi gercek degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Nisan 2012; 10:59:00 >
  • Sources Detail the PlayStation 4's Processing Specs
    Next-gen system to sport AMD's A8-3850 APU and HD 7670 GPU.

Kaynak iGN :
    IGN
    Sources Detail the PlayStation 4's Processing Specs - IGN
    http://uk.ign.com/articles/2012/04/04/sources-detail-the-playstation-4s-processing-specs

Kaynak :
    http://playstationlifestyle.net/2012/04/04/rumor-playstation-4s-processing-specs-detailed/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 5 Nisan 2012; 11:33:30 >
  • IGN kaynakli bu haberdeki olasi donanim ozellikleri, suanda yapimci firmalarin elinde bulundurdugu PS4 Devkitlerdir. Sony bu Devkitlere daha son halini vericek ve birdaha yapimci firmalara son kez asil PS4 son halini almis surumu olan Devkitleri ikinci veya ucuncu kere paylasacak.

Yani Devkitlerin son hali eminim bu donanimin cok daha otesinde olucak.

Haberdede bir iki aya donanim ozellikleri, gun yuzune cikar denmis.
  • With publishers rumored to have already begun development for the system and the system slated for a 2013 release, additional details are sure to emerge over the next few months.

IGN
    http://uk.ign.com/articles/2012/04/04/sources-detail-the-playstation-4s-processing-specs
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Yeni haber

iGN yakın kaynakdan GPU yonunde yeni haberler gelmis.

Report – IGN sources detail, confirm Sony’s rumored PS4 specs

Sources close to IGN have said rumors of the tech inside Sony’s next console, rumored to be codenamed Orbis, does indeed utilize AMD’s A8-3850 APU and a Radeon HD 7670 GPU.

Radeon HD 7670 GPU ayarinda bir ekran karti pek tatmin edici degil kanimca. Haber henuz cok taze ve BSC vb sitelerde yok. Bakalim BSC nasil yorumluyacak bu haberi.

Dun aksam saatlerinde siz sevgili oyun severlerle paylastigim gibi

PS4 specs 'go toe-to-toe' with Xbox 720

http://www.computerandvideogames.com/342822/ps4-specs-go-toe-to-toe-with-xbox-720/
  • 2 tane hd 7670 ekran kartı(eminim normal 7670 den güçlüdür aynen RSX in temel aldığı 7800gtx den kat kat güçlü olduğu gibi) + APU üniteleride ekran kartına güç katacaktır, ben durumu o kadar kötü bulmuyorum sadece eski nesil fusion mimarisi eleştirilebilir onuda çıkana kadar güncellerler diye umuyorum..
    İnsan keşke geliştirilmiş Cell mimarisi kullanılsaydı demeden de edemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DevilsNeverCry_

2 tane hd 7670 ekran kartı(eminim normal 7670 den güçlüdür aynen RSX in temel aldığı 7800gtx den kat kat güçlü olduğu gibi) + APU üniteleride ekran kartına güç katacaktır, ben durumu o kadar kötü bulmuyorum sadece eski nesil fusion mimarisi eleştirilebilir onuda çıkana kadar güncellerler diye umuyorum..

iki adet AMD Radeon HD 7670 GPU olmuyacak IGN kaynakli haberde boyle birsey yazmiyor. Sadece APU üniteleri işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunup normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor fakat bu sizin dusundugunuz gibi ust seviyede degil.

Sizin 2 GPU dediginiz gecen Xbox bolumunde paylastigim haber VG247'nin haberinde yeni XBOX konsolunun çift GPU kullanılacağı soylenti olarak belirtilmişti. Yani PS4 ile alakasi yok.

Dedigim gibi yapimci firmalarin elinde suanda Devkitler mevcut Fakat Sony bu Devkitlerin son halini henuz hazirlamadi 2012 sonu gibi hazirlar ve suanda bahsi gecen donanim ozelliklerinden farkliliklar arzeder. Zaten bu haberide kaynagi ile haftalar once paylastim. Bekleyip goredcegiz hayirlisi.
  • quote:

quote:

2 tane hd 7670 ekran kartı(eminim normal 7670 den güçlüdür aynen RSX in temel aldığı 7800gtx den kat kat güçlü olduğu gibi) + APU üniteleride ekran kartına güç katacaktır, ben durumu o kadar kötü bulmuyorum sadece eski nesil fusion mimarisi eleştirilebilir onuda çıkana kadar güncellerler diye umuyorum..

iki adet AMD Radeon HD 7670 GPU olmuyacak IGN kaynakli haberde boyle birsey yazmiyor. Sadece APU üniteleri işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunup normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor fakat bu sizin dusundugunuz gibi ust seviyede degil.

Sizin 2 GPU dediginiz gecen Xbox bolumunde paylastigim haber VG247'nin haberinde yeni XBOX konsolunun çift GPU kullanılacağı soylenti olarak belirtilmişti. Yani PS4 ile alakasi yok.

Dedigim gibi yapimci firmalarin elinde suanda Devkitler mevcut Fakat Sony bu Devkitlerin son halini henuz hazirlamadi 2012 sonu gibi hazirlar ve suanda bahsi gecen donanim ozelliklerinden farkliliklar arzeder. Zaten bu haberide kaynagi ile haftalar once paylastim. Bekleyip goredcegiz hayirlisi.

Fx57 nin haberinde crossfire mantığında çalışacağı söylenmiş;
    "VLIW5 tasarımını temel alan grafik birimine ek olarak konsolda Radeon HD 6670'in özelleştirilmiş versiyonunun da olacağı ve iki GPU'nun Hybrid CrossfireX konfigürasyonu çerçevesinde paralel (Radeon HD 6690D2 olarak) çalışacağı bildiriliyor."
  • quote:

quote:

quote:

"VLIW5 tasarımını temel alan grafik birimine ek olarak konsolda Radeon HD 6670'in özelleştirilmiş versiyonunun da olacağı ve iki GPU'nun Hybrid CrossfireX konfigürasyonu çerçevesinde paralel (Radeon HD 6690D2 olarak) çalışacağı bildiriliyor."

Bahsettigim kaynak burasi buyrun.

Kaynak iGN :
    IGN

Kaynak :
    http://playstationlifestyle.net/2012/04/04/rumor-playstation-4s-processing-specs-detailed/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bahsettigim kaynak burasi buyrun.

Kaynak iGN :
    IGN

Kaynak :

Oyunlarla arası iyi olup da, IGN'i duymayan pek yoktur. Oyun dünyasının en önemli internet sitelerinden IGN, güvendiği söylenti kaynakları aracılığıyla Playstation 4'ün donanımsal özelliklerini yayınladı.

IGN'in belirttiğine göre isimleri Playstation 4 ve Orbis olarak geçen yeni Playstation konsolu, AMD'nin Radeon HD 7670 GPU'sunu ve A8-3850 APU' sunu kullanacak. APU üniteleri normal işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunabiliyor. Yani bu ünite, normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor.

A8-3850, dört çekirdekli ve 2.93 GHz'li bir işlemci desteği sunuyor. HD 7670 ise 1 GB'lık VRAM özelliğinin haricinde DirectX 11 desteğini de içeriyor. Playstation 4'te kullanılacağı söylenen bu iki ünitenin de, konsola özel olarak üretileceği söyleniyor

www.bolumsonucanavari.com
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yeni_Playstation_HD_7670_Kullanacak-26330.htm
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.