Selam arkadaşlar ps4 pro için ips monitör tavsiyesi alabilir miyim? Tv almak istemiyorum pc gibi kullanmak istiyorum. |
Bildirim
Selam arkadaşlar ps4 pro için ips monitör tavsiyesi alabilir miyim? Tv almak istemiyorum pc gibi kullanmak istiyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS3'ler bile 4-4,5 bin gibi komik rakamlara çıktı piyasası. Durum öyle olunca PS4'lere, hele hele son sürüm kasa Pro'lara 10.000 çekiyorlar. 5.000 altı parlak fat kasası bile kalmadı ps4'ün. Yazık tabi. Series S yeni nesil. 2.el series s satanlar fiyatlarını yukarıya çekmeli ama talebi az olunca indiriyolar iyice. |
TV-Monitor fark ediyor mu bu kadar? Bende Samsung M5 TV var tam tv de sayılmaz monitor diye geçiyor ama 60 hz tepkimesi yüksek 32 inç. Gaming monitorle oynamak konsolda ne kadar fark ettiriyor acaba? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 7 Mayıs 2024; 2:47:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 7 Mayıs 2024; 3:32:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 7 Mayıs 2024; 4:45:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrfc -- 7 Ağustos 2024; 13:33:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 27 Eylül 2024; 13:44:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba uygun fiyata gta5 ve littlebigplanet arıyorum,olan ve satmak isteyen olursa 05457787808 numarasından ulaşabilirler.şimdiden teşekkürler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |