< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 4 [ANA KONU] (6048. sayfa)
-
-
Arkadaslar bende ps4 alma arifesindeyim 2. El hangi seri almaliyim yada nasil bir ps4 cd limi birde klavye baglaniyormu joistck de beceremeiyorum gecenlerde bir oyun videosu gordum cok hosuma gitti uncharted 4 Turkce onu oynarim buyuk ihtimal ses yaparmi fani filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar
65 mbps internetim var fakat share ile ekran paylaşımı yapmak için test yapıyorum kötü çıkıyor. Var mıdır bir ayarı vs?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler iyi forumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
9.00 sürümde ki cihazımı sıfırlamak zorunda kaldım. Doğal olarak kendi yüklü orjinal oyunlarım kilitlendi. Psn hesabı açmadan giremiyorum. Sadece kırıp yüklediğim oyunları oynayabiliyorum . Yeni sürüme güncelleme yapmadan oturup açıp cihazımda önceden yüklü kendi oyunlarımı oynamanın yöntemi var mıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukutuleyl -- 14 Mayıs 2022; 12:32:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. PS4 Slim 500 gb versiyonunu kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. Cihaz masada düz dururken üst kısmına denk gelen yüzeyde gıcırtı var bastırdıkça. Teknosa’dan sıfır alındı kutudan çıktığından beri var. Yaşayan sebebini veya çözümünü bilen var mı?
Dostum o bende de var. 2 slim cihaz kullandım ben, birini ikinci el almıştım ve onda da çok fazla vardı. Satmıştım bir dönem o cihazı ve geçen sene yeni koleksiyonluk slim 1tb almıştım. Üretilmesinden 3 ay sonrası almışım tarihine baktığımda kutudan. İlklerde cihaz taş gibiydi ve hiç gıcırdama veya esneme yoktu sapasağlamdı. Daha sonra ise gıcırdamaya başladı hafiften. Ben plastik olup sıcaklarda genleşmesine bağlıyorum şahsen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Sağolun cevabınız için.
Dediğiniz gibi muhtemelen esnemekle ilgilidir sanıyorum bende. Ya cihazı satacağım çok da temiz kullandım. Hatta GoW için aldım bitirdim o günden beri güncelleme harici açmadım bile cihazı. Gıcırtı sesi alıcı da olumsuz bir etki bırakır mahcup olurum diye bir sorayım dedim. Teşekkürler tekrar.
Rica ederim hocam.
-
arkadaşlar ds4 ün usb ve şed ışık filminin yuvası bozuldu bunun tamiri tahmini kaç tldir?
konsolu aldığım fiyat 980tl idi kol fiyatları 1000 tl olmuş bu işin son noktadı neresi
Hocam ben kuzenin ds4'ünü yaptırmıştım 1 ay önce analog ve r1 l1 tuşları içine kaçıyordu 100 tl oradan hesap et 100-200 arası birşey derler tahminen
sağol hocam benimkinin sıkıntısı anakartta olan film yuvasının dişleri hasar görmüş 100-200 aradı bir şey isteniyorsa problem değil el mecbur vereceğiz
Dostlar, 6. yılına giren ps4 ün ısındığı kendini kapatıyor. İstanbul Aksaray da bunun tamiri için bir yer önerir misiniz?
Arkadaşlar merhaba ps4 te peste 2li oyun oynamaya kalktigimda 2. Kolu aktif edip 2. Kisiyi karsi takima ayarlamaya kalktigimda networke baglip alt hesap yonetimini kontrol edin diye bir ibare cikiyor ve 2 kisilik olmuyor maç bunla ilgili bilgisi olan varmidir acaba
Cihaziniza iki tane hesap acin iki hesabida ana hesap yapin 2. Kol aktif ettiginizde ikinci ana hesaba tanimlarsiniz
selam arkadaşlar... ps4 plus için 3 aylık rusda kullanılmak üzeri plus store kod nereden alınabilir daha önce almadım konu hakkında bilgim yok yardımcı olabilrimisiniz. link filan gönderebilirmisiniz...
-
Mtcgame’e bakın. Orada oluyordu.
Bende bugün 1115A model fat parlak kasa ps4 ü yüksek fan sesi nedeniyle termal macun işlemi uygulattım .Ciddi derecede sessizleşti konsol .Kasa gıcırdaması bende de oluyor sıcaklıktan dolayı sanırım .Oysaki hiç kurcalamadım cihazı .
Selam , nerede yaptırdınız acaba , istanbul içi mi?
Teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar. playstation 4 cihazımı açtım ve her akşam yaptığım gibi netflixten dizi izlemek istedim ama netflixe tıkladığımda uygulama açıldığı andan itibaren kullanıcı ana ekranı geliyor ama kesinlikle uygulama tepki vermiyor ne profile girebiliyorum ne sağa sola hareket edebiliyorum. Sildim baştan yükledim. Playstationu sıfırladım ama çözülmedi sizde de böyle mi ?
Arkadaşlar ps4 slim 500 gb 6.72 versiyon cihazımı satıyorum. Steam deck ve pc olduğu için artık anlamı kalmadı isteyene fiyatta yardımcı olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X