Şimdi Ara

Playstation 4 internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ps4 slim cihazımda son 2 gündür bir türlü internete bağlanamıyorum. Telefonlar ve bilgisayarların hepsi bağlanırken ps4 bağlanmıyor. İnterneti test ettiğimde ip adresinden geçiyor fakat internet bağlantısına gelince başarısız oluyor. Çaresiz kaldım ve hala çözemedim.
    Denediğim yollar
    Dns değiştirmek
    Wpa'ya geçmek
    Modem arayüzündeki mod ayarını b/g yapmak
    Sorun playstation'dan kaynaklı mı emin değilim ama playstation telefon internetine anında bağlanabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modemi resetlediniz mi?
    Ağ bağlantıları açık mı emin olun.
    Playstationdan kaynaklı sorun olsaydı telefon internetine bağlanmazdı,sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer_0461 -- 31 Mayıs 2020; 11:38:7 >
  • En baştan internete bağlanmayı deneyin yani modem şifresini tekrar girerek deneyin.

• Benimki de kablolu bağlanmıyor, mecbur kablosuz bağlanıyoruz, arkadaşlarda denedim çalışıyor, modem ile alakalı bir şey sanırım.
  • Ben de Wifi'dan bağlanmaya çalışıyorum. İnternet ayarlarını tamamen sıfırlayıp denedim işe yaramadı modem'i resetledim ağ bağlantıları şu en üstte çıkan tik sanırsam oda açık Türk Telekom kullanıyorum herhalde sorun onlardan kaynaklı. Bilgisayar açtığımda da internetin yanında sarı ünlem çıkıyor sonra gidiyor de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 internet sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.