Şimdi Ara

Playstation 4 kullananlardan tavsiye alabilir miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Deluxe farkını bilmiyorum fakat çok bir avantajı yok sanırım. İçinde normal oyun var nasıl olsa. Kutulu almaktansa 70TL' ye PS Store' dan alın derim.

Yıllık 150TL olan bir PsPlus üyeliği var. (Aylık 20TL, 3 Aylık 45TL, Yıllık 150TL) Bu fiyatlar değişken olabiliyor. Örneğin; TR PSN' de 150TL olan yıllık üyelik Endonezya PSN' de 77TL civarı.

Garanti olayıysa; elektronik söyledikleri gibi şans işi. Siz cihazı alırsınız mazallah başına bir şey gelir, garantisi varsa yollarsınız servise, gerekirse değiştirirler. Sony' nin kendi garantisi bir yana, sorun çıkınca hemen yardımcı olan spotçularda var. Benim size önerim Sony garantili almanızdır. Elektronikte ne olacağı hiç belli olmaz.

Hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrawStyle

Elektronik işi belli olmaz sorunlu çıkarsa senin zararına.
    Ben şuana kadar elektronik malzemeleri ithal alamam verdiğim para b.. yoluna gitmesini istemiyorum doğrusu.
    Sony Garantili al kafan rahat olsun bence.Kafan rahat olur kimsenin eline düşmezsin.
    Şimdiden Hayirli Olsun PS4'ün...

Çok teşekkür ederim bende sony güvencesiyle alacağım. Fifa 15 almayı düşünüyorum oyun olarak 200 tl kutulu Ama ps storede 75 tl deluxe versiyonu bu deluxenin normalden ne farkı var işimi görür mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Deluxe farkını bilmiyorum fakat çok bir avantajı yok sanırım. İçinde normal oyun var nasıl olsa. Kutulu almaktansa 70TL' ye PS Store' dan alın derim.

Yıllık 150TL olan bir PsPlus üyeliği var. (Aylık 20TL, 3 Aylık 45TL, Yıllık 150TL) Bu fiyatlar değişken olabiliyor. Örneğin; TR PSN' de 150TL olan yıllık üyelik Endonezya PSN' de 77TL civarı.

Garanti olayıysa; elektronik söyledikleri gibi şans işi. Siz cihazı alırsınız mazallah başına bir şey gelir, garantisi varsa yollarsınız servise, gerekirse değiştirirler. Sony' nin kendi garantisi bir yana, sorun çıkınca hemen yardımcı olan spotçularda var. Benim size önerim Sony garantili almanızdır. Elektronikte ne olacağı hiç belli olmaz.

Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim o zaman ps storedeb alabilmem için önce o 150 tl üye olacagim yıllık sonra 75 tlye oyunu alabilecegim dimi ? Almam için 150 tlyi vermem mi gerekiyor. yani bu psplus ı almayı düşünmüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

http://www.ucuzbudur.com/sony-ps4-500-gb-tek-kol-urun167686.html
    1,169 liraya ps4'ü buradan al

http://www.incehesap.com/sony-ps4-dualshock-gamepad-fiyati-24395

168 lirayada dualshock'u da buradan.

Ben ithalatçı kullanıyorum 7 ay oldu sorun yaşamadım

Sen ucuzbudur.com dan mı aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhansennn

quote:

Orijinalden alıntı: XraTiNq2

Deluxe farkını bilmiyorum fakat çok bir avantajı yok sanırım. İçinde normal oyun var nasıl olsa. Kutulu almaktansa 70TL' ye PS Store' dan alın derim.

Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim o zaman ps storedeb alabilmem için önce o 150 tl üye olacagim yıllık sonra 75 tlye oyunu alabilecegim dimi ? Almam için 150 tlyi vermem mi gerekiyor. yani bu psplus ı almayı düşünmüyordum

Sizin alacağınız 150TL' lik şey Online oynamak için. Yani 70TL' ye FIFA alsanız sadece offline oynarsınız. Ama PsPlus üyeliği de alırsanız Online oynayabilirsiniz.

• erhansennn E kullanıcısına yanıt
    150 tl ye psn plus üyeliği oluyor hangi oyunu oynarsan oyna online için plus üyeliği ister. Ama zorunlu değil sadece oyun alıp kendim oynayacam dersen plus almadan oyun oynayabilirsin. Plus sadece online oyunda şart. Mesela ben plus almadım kendi çapımda takılıyorum.

• Sen endonezya PSN kullan.
    Baya ucuz çünkü ülkemizin fiyatlarina göre.
    Ben kullaniyorum şuan 1 hafta oldu.

• Arkadaşlar aldım ps4 ü. Tek şarj kablosu var dualshocklar için. Samsung s4 telefonumun şarj cihazi oluyor diğer dualshocku onunla şarj etsem bir şey olur mu ? Ama ikiside ayni anda sarj olmuyor galiba ? Birde sarj oldugunu nereden anlayacagim bilgiler verirseniz sevinirim ilk kullanımda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.