Şimdi Ara

Playstation 4 kullananlardan tavsiye alabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar real avm de 1200 tlye ps4 ve 180 tlye dualshock buldum. Ama ithalatçı firma garantili. Sony eurisa garantili alırsam eğer toplamda 1650 tlye alıyorum ama bu şekilde 1380 tlye almış oluyorum ki arada ciddi bir fark var. İthalatçı firma garantili kullananlar çok sorun yaşıyor mu acaba öğrenmek istedim ? Sizin tavsiyeniz hangisini almak üzerine olurdu ?

• ben ithalatcı garantili almıstım ilk çıktığında. birşey olacak diye endişeleniyorum bence araştır bak fiyat farkını azaltmaya bak tr garantili al en iyisi
  • chakal131 kullanıcısına yanıt
    araştırdım hocam bimeks gibi marketlerde 1450 tl ps4 dual shock 200 tl buldum. en güvenilir şekilde o var böyle olunca arada 270 tl gibi bir fark oluyor ama cep telefonunda bu ithalatçı firma kazığı yedim bundan da korkuyorum. Kullananlardan yorum almak istedim. 270 tlde büyük bir rakam
  • Aradaki fark 270 tl.
    270/24 ay = 11,25 tl aylık eder

Ayda 11,25 tl ile cihazı orjin Sony garantisine emanet ediyorsun ve kafan rahat oluyor.

Böyle düşünüce Sony garanti daha mantıklı duruyor.
    Syg
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Aradaki fark 270 tl.
    270/24 ay = 11,25 tl aylık eder

Ayda 11,25 tl ile cihazı orjin Sony garantisine emanet ediyorsun ve kafan rahat oluyor.

Böyle düşünüce Sony garanti daha mantıklı duruyor.
    Syg
    http://www.ucuzbudur.com/sony-ps4-500-gb-tek-kol-urun167686.html
    1,169 liraya ps4'ü buradan al

http://www.incehesap.com/sony-ps4-dualshock-gamepad-fiyati-24395

168 lirayada dualshock'u da buradan.

Ben ithalatçı kullanıyorum 7 ay oldu sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Haziran 2015; 19:36:10 >

• *HKN* kullanıcısına yanıt
    valla araştırdım çoğu sony garantili al diyor sanırım haklısınız. bazısının optik okuyucusu bozuluyormuş. parayı sorun etmeden sony alacam kafam rahat olur
  • hocam valla dediğiniz gibi çok uygun oluyor cezbediyor insanı ama bir kere sorun yaşadım yaşar mıyım diye korkuyorum birazdan şans işi tabi ama kararsızım. ithalatçı ile normali arasında malzeme kalitesi falan fark ediyor mu
  • Keleş elektronik her türlü sorununuzda yardımcı olur. Ksfanız rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhansennn

hocam valla dediğiniz gibi çok uygun oluyor cezbediyor insanı ama bir kere sorun yaşadım yaşar mıyım diye korkuyorum birazdan şans işi tabi ama kararsızım. ithalatçı ile normali arasında malzeme kalitesi falan fark ediyor mu

Garanti dışında hiç bir fark yoktur
  • peki ucuza oyun alabileceğim bir yer var mı bilgi verir misiniz oyun kardeşlik falan dediler ama ben ilk aşamada fifa 15 almayı düşünüyorum 200 tl fiyatı. çoğu zaman arkadaşlarla fifa oynarım o oyun kutulu olsun dedim. başka oyun alacaksam watch dogs gibi onları daha ucuza bakayım diyorum. siz ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

peki ucuza oyun alabileceğim bir yer var mı bilgi verir misiniz oyun kardeşlik falan dediler ama ben ilk aşamada fifa 15 almayı düşünüyorum 200 tl fiyatı. çoğu zaman arkadaşlarla fifa oynarım o oyun kutulu olsun dedim. başka oyun alacaksam watch dogs gibi onları daha ucuza bakayım diyorum. siz ne tavsiye edersiniz ?

fifa şuan playstation store üzerinde 79 lira. kardeşlikle alırsanız 30 liraya kadar bulabilirsiniz

kardeşlik sistemi için detaylı bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

peki ucuza oyun alabileceğim bir yer var mı bilgi verir misiniz oyun kardeşlik falan dediler ama ben ilk aşamada fifa 15 almayı düşünüyorum 200 tl fiyatı. çoğu zaman arkadaşlarla fifa oynarım o oyun kutulu olsun dedim. başka oyun alacaksam watch dogs gibi onları daha ucuza bakayım diyorum. siz ne tavsiye edersiniz ?

fifa şuan playstation store üzerinde 79 lira. kardeşlikle alırsanız 30 liraya kadar bulabilirsiniz

kardeşlik sistemi için detaylı bilgi:http://forum.donanimhaber.com/m_84506155/tm.htm

hadi ya storeden almanın kutuludan farkı ne oluyor ki arada baya fark var 200 tl nerede 80 tl nerede.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

hadi ya storeden almanın kutuludan farkı ne oluyor ki arada baya fark var 200 tl nerede 80 tl nerede.

Arada fark yok

• anladım peki nasıl kayıt olacam oraya yada nasıl alacam. şu yıllık 100 lira ödediğimiz şeye mi kayıt olmam gerekiyor anlamadım bunu öğrenebileceğim bir yer var mı ? çok soru sordum kusura bakmayın ama
  • quote:

anladım peki nasıl kayıt olacam oraya yada nasıl alacam. şu yıllık 100 lira ödediğimiz şeye mi kayıt olmam gerekiyor anlamadım bunu öğrenebileceğim bir yer var mı ? çok soru sordum kusura bakmayın ama

ps4'ü açtığınızda internete bağlayın orada siz hesap oluşturmanız için bir seçenek gösterecek zaten.
  • anladım deluxe falan yazıyor fifa için o ne oluyor
  • Tamamen sans isi bu ama o kadar para veriyorsan biraz daha verip garantili al bence sorun cikcak sonra tamir icin yana done tamirci araycaksin
  • erhansennn E kullanıcısına yanıt
    Fifa deluxe ile normal surum arasinda pek fark yok ultimate team oynarsan pack hediye veriyorlar oda decam ediyormu bilmiyorum oyun ilk ciktiginda veriyorlardi sanirim onun disinda baska bi arti yani yok
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    yani kutulu alacam 200 tl ama ps storede 75 tl deluxe sürümü. bu deluxenin normalden eksiği yok fazlası mı var nasıl oluyor
  • Elektronik işi belli olmaz sorunlu çıkarsa senin zararına.
    Ben şuana kadar elektronik malzemeleri ithal alamam verdiğim para b.. yoluna gitmesini istemiyorum doğrusu.
    Sony Garantili al kafan rahat olsun bence.Kafan rahat olur kimsenin eline düşmezsin.
    Şimdiden Hayirli Olsun PS4'ün...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.