Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
134.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alisan93

Elimde tertemiz kutulu cod ghost var fiyatı 90 tl takas destiny veya yeni çıkan bazı oyunlarda olabilir

Güncel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uCSen

Elimde temiz, sorunsuz NFS Rivals var. Infamous SS, Injustice, Thief veya Tomb Raiderla takas arıyorum.

Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 14 - 35 TL
  • Arkadaşlar elimde hiç Açılmamış Sıfır FİFA 15 ps 4 var ilgilenen varsa mesaj atsın.

Kuzenim hediye almış ee ben dün almıştım yani boşa çıktı satıyorum
  • Selamlar arkadaşlar elimde sıfır alıp oynayıp bitirdiğim takaslık Wolfenstein The New Order ve Need for Speed Rivals var, oyunlar kutulu, kitapcıklı, pal ve tertemizdir, benim oyunlarımla aynı durumdaki oyunlarla...

- Wolfenstein The New Order veya NFS Rivals'ın ile kafa kafaya........---> Transformers ile,
    - Wolfenstein The New Order ve NFS Rivals'ın üzerine fark vererek....---> Sniper Elite 3, Diablo 3, Destiny ve Fifa 15 ile takas yapabilirim...

* Diğer oyunları oynadığım için onlarla takas yada oyunlarımı satmayı düşünmüyorum...
    * Ayrıca TR Psn den alınmış Battlefield 4 primary hak arıyorum...

Oyunla kalın
  • The Last Of Us satılır.D&R'dan alınma Ankara içi elden satılır arkadaşlar.
  • Elimde takaslık Polonya'dan alınma Killzone : Shadow Fall var ama türkçe oynanabiliyor kutusu lehçe sadece bu oyun için geçerlidir, yine takaslık çok az oynanmış Battlefield 4 var, takaslık fifa 14 var fark verilir
    İstediğim oyunlar öncelikli The Last of Us, fark verilecek biçimde Watch Dogs, Nba live 14 veya 2k14 , fark verilerek Sniper Elite 3, NHL 15 veya NFL 15 de alınır ...
  • Ankara içi elden wolfenstein, watch dogs ,last of us alınır iletişime geçin bekliyorum
  • Metro Redux satan var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Sniper Elite 3 var. Destiny veya Middle Earth ile takas düşünüyorum.
  • elimde destiny var. takas olarak shadow of mordor önceliğimdir.
  • killzone 60 tl
    ac4 70 tl
    ankara içi elden

ikisini verip fifa 2015 almayı da düşünebilirim
  • Elimde sniper elite 3 var üzerine fark vererek shadow of mordor ile takaslayabilirim.
  • Ankara içi killzone sniper elite knack infamaus alınır elden alacağım

• Elimde bulunan oyun NFS Rivals yurt dışından alınma kutusu hem ingilizce hem çince ama oyun menüsü ingilizce online oynama da herhangi bir sıkıntısı yoktur. Takas için düşündüğüm oyun The Last of Us . Herkese iyi oyunlar.
  • Arkadaşlar sleping dogs definitive Edition oyununu yeni aldım sevmediğim için satmaktayım 150 tl aldığımın 20 tl aşağısında bırakıyorum WAP dan ss atabilirim Numarasını pm atanlara kurusu 0 gibi değil 0 zaten teşekkürler

Oyun 2.,bölge pal dır takas sadece drive CLUB ile olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space engineer -- 12 Ekim 2014; 22:06:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Arkadaşlar oyunu yeni aldım sevmediğim için satmaktayım 150 tl aldığımın 20 tl aşağısında bırakıyorum WAP dan ss atabilirim Numarasını pm atanlara kurusu 0 gibi değil 0 zaten teşekkürler

Hangi oyun olduğunu tahmin mi ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 12 Ekim 2014; 22:08:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Arkadaşlar oyunu yeni aldım sevmediğim için satmaktayım 150 tl aldığımın 20 tl aşağısında bırakıyorum WAP dan ss atabilirim Numarasını pm atanlara kurusu 0 gibi değil 0 zaten teşekkürler

Hango oyun olduğunu tahmin mi ediyoruz

Hocam çok Pardon 2. El bölümüne yazmıştım başlık da vardı orda kopyaladım unutmuşum Yazmayı

• (Ps4)Takaslik secondary hesap(ps4)

Killzone Shoadow Fall Türkçe
    Second Son Türkçe
    Steam World Dig
    Aesomenatuts A.
    Flower

Plus üyelik bitti eğer uzatirsaniz

Trine 2
    Mercenary kings
    Pixeljunk shooter
    Sound shapes
    Dead nation
    Dont starve
    Contrast
    Resogun
    Strider
    Tower fall A.
    Doki Doki U.

Sadece nba 2k15 primary veya secondary hesap ile takas yapmayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar elimde Watch Dogs kutulu çiziksiz tertemiz şekilde mevcut. 30-40 dakika oynadım bana hitap etmediği için satacağım ya da nfs rivals, killzone, last of us ve fifa dışında ki oyunlarla takas düşünebilirim. Eğer elinizde NBA2K15, Shadow of Mordor, Allien oyunlarından birisi varsa üzerine bedelini vererek alabilirim. Elden takas ya da satış yapabiliriz.

Düzenleme : NBA2K15 ile forum dışından takas edilmiştir. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korner12 -- 14 Ekim 2014; 14:22:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.