Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thief takaslandı elimde kutulu temiz watchdogs var, takas tekliflerine açığım ( last of us, bf4, nfs rivals, fifa14 , nba ve legolar hariç)
  • thecharı kullanıcısına yanıt
    Hocam jelatinleri açılmışmı oyunların açılmamış 0 lar bile daha ucuz keşke herkes aldığı fiyata satabilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara cayyolu yasamkent Elden teslim takaslik killzone . Takas tekliflerinizi pm atarsaniz donus yaparim . Tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ellimde kutulu kitapcikli fifa 2014 var killzone shadow fall ile takas etmek istiyorum ilgilenen varsa cevap versin,saygilar

• Verilecek : LAST OF US Ps4 SIFIR BANDROLLÜ TÜRKÇE
    Alınacak : PS4 COD GHOSTS, SNIPER ELITE 3 battielfield 4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde tamamen Türkçe olan infamous second son var kutulu ve sorunsuzdur fiyatı 90 TL takasta önceliğim destiny ama yeni çıkan oyunlardan bazılarıda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisan93 -- 15 Eylül 2014; 15:14:11 >
  • Merhaba arkadaşlar elimde kutulu temiz çiziksiz killzone shadow fall bulunmakta cod ghosts ile takas etmek istiyorum farkını nakit olarak verebilirim iyi forumlar

• ANKARA'DAYIM.

TÜRKÇE KILLZONE SHADOW FALL ARIYORUM.

HEMEN ALACAĞIM...
  • İnjustice gods among us vardır tertemizdir last of us veya infamous ss ile takas düşünüyorum tekliflerinizi bekliyorum pm atın

• 2.el knack infamous killzone last of us Ankara içi elden alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirAlex -- 17 Eylül 2014; 8:20:41 >
  • Orijinalden alıntı: Tunakem79

Selamlar arkadaşlar elimde takaslık Assassins Creed IV Black Flag ve Need for Speed Rivals var oyunlar kutulu, kitapcıklı, pal ve tertemizdir, benim oyunlarımla aynı durumdaki oyunlarla...

- Üzerine fark vererek ---> sniper elite 3 ve diablo 3 ile
    - Kafa kafaya -------------> battlefield 4 ile takas olabilir

* Ayrıca alınık Battlefield 4 primary hak arıyorum...

Oyunla kalın

Assasins Creed satılmıştır....

Selamlar arkadaşlar elimde takaslık Need for Speed Rivals var oyun kutulu, kitapcıklı, pal ve tertemizdir, benim oyunumla aynı durumdaki oyunlarla...

- Üzerine fark vererek ---> sniper elite 3 ve diablo 3 ile takas yapabilirim...

* Ayrıca TR Psn den alınmış Battlefield 4 primary hak arıyorum...

Oyunla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunakem79 -- 17 Eylül 2014; 14:20:41 >

• elimde last of us ve bf4 var. ac4, tombraider, thief, ghosts, infamous, nba dışında takasa açığım. satış da mümkündür
  • Elimde Killzone: Shadow Fall var. Takas tekliflerinizi mesaj olarak atabilirsiniz.
  • Elimde temiz, çiziksiz Assassin Creed Black Flag var.
    Last of Us Türkçe, Watchdog veya The Amazing Spiderman 2 bu oyunlardan biri ile takas etmek isterseniz pm atın. Ankara Pursaklar'da oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanunalgs -- 19 Eylül 2014; 4:47:13 >
  • Yeni PS 4 aldım ve elimde bir defa oynanmış kutusunda infamous second son türkçe var. yine kutusunda last of us ile takas yapmak isterim. Yerim kızılayda elden takas yapabiliriz.
  • Merhabalar elimde 2 haftalık Last Of Us türkçe var bunu satmak istiyorum fiyat 100 tl almak isteyen pm takas düşünmüyorum

• Takaslık ankara içi The Last Of Us Remasted var.karşılığında Destiny istiyorum. yenimahalle civarı olursa makbuldur. kutu var çizik yok.
  • Ankara içi satılık, takaslık;
    The last of us kutulu sifir degerinde
    Nba2k14 kutulu sifir degerinde.

• Last of Us Türkçe temiz. Çayyolu tarafındayım. Destiny ile takas etmek isteyen olursa pm atabilir. Başka tekliflere de açığım
  • Merhaba Arkadaşlar

Elimde Fifa 14,Injustice Gods Among Us Ultimate Edition,Infamous SS ve bf4 mevcut ve takas yapmak istiyorum fakat sadece Ankaradan elden takas yapabilirim.Şu oyunlara karşılık takas yaparım:

-CoD Ghosts
    -Killzone Shadowfall
    -Metal Gear Solid V:Ground Zeroes
    -Sniper Elite3
    -EA SPORTS UFC

Eğer ilgileniyosanız mesaj atın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.