Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara içi bitirmiş olduğum tertemiz NFS RİVAL takaslıktır....Aradığım öncelikli oyunlar The last of us,Watch Dogs,Assasian creed black flag yada tekliflerinizi bekliyorum...........
  • Fifa 14 takaslıktır. Çiziksiz ve sıfır ayarındadır.
  • Battlefield 4 (PS4), son derece temiz durumdadır. Dün sabah başladım bugün bitirdim. Çizik vs yoktur. The Last of us (PS4) veya Watch Dogs (PS4) ile takas düşünüyorum. Ankara içi çayyolu ve civarından ( cepa - kentpark da olabilir ) elden teslim edilir. + / - konuşulur, anlaşılır.

http://i.hizliresim.com/8mBqg7.jpg

http://i.hizliresim.com/DoZzMv.jpg

http://i.hizliresim.com/mqBOP0.jpg

http://i.hizliresim.com/EQoGYZ.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: dualityshow

Elimde last of us orjinal oyun var. Oyun kutulu değil çünkü playstation Türkiye tarafından yapılan yarışmada kazandım. Fotograftaki gibi gonderdiler
    Oyunu daha önce dijital olarak satın aldığımdan takas ya da satmayı düşünüyorum. Ankara içi elden takas yapabilirim, ilçe ve semt problem değil. Cdyi sadece çalışıyor mu diye denemek amaçlı 1 kere kullandım.
    pm @dualityshow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo19 -- 4 Eylül 2014; 22:14:12 >

• Elimde thief ve tomb raider var. Temiz oyunlar. Watch dogs, killzone, wolfenstein, Last of us, sniper elite ile takas arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa14 vardır tertemizzdir toz dahi yoktur infamous second son türkçe ve last of us türkçe ile takas önceliğimdir bu iki oyuna ek ücretde verebilirim diğer takas tekliflerinizide bekliyorum pm atınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antifriz_ -- 7 Eylül 2014; 13:49:37 >
  • Temiz last of us var. 100 tl
  • Merhaba. Elimde çok temiz çiziksiz UFC var. Diablo, destiny veya infamous second son ile takas düşünüyorum. Sadece kutunun bir köşesinde küçük bir çatlak vardır. Orjinal bandrollü üründür. Takası Sinopta olduğum için kargo ile yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicarpio

Ankara içi bitirmiş olduğum tertemiz NFS RİVAL takaslıktır....Aradığım öncelikli oyunlar The last of us,Watch Dogs,Assasian creed black flag yada tekliflerinizi bekliyorum...........

Nfs rival oyunum glacin10 kardesimle takas edilmistir.....

• Elimde kutulu çiziksiz pal olan the last of us vardır oyun satılıktır ilgilenenler pm atsın

• Arkadaşlar elimde takaslık Assassins Creed IV Black Flag var oyun kutulu, kitapcıklı, pal, tertemizdir, benim oyunumla aynı durumdaki oyunlarla...

- Üzerine fark vererek ---> sniper elite 3 ve diablo 3 ile
    - Kafa kafaya -------------> battlefield 4 ile takas olabilir

* Ayrıca alınık Battlefield 4 primary hak arıyorum...

Bilginize..
  • Arkadaşlar Merhaba,

Elimde Killzone ve Fifa 14 var. Takas yapmak isteyen arkadaşlar pm atabilir.
  • quote:

Elimde last of us orjinal oyun var. Oyun kutulu değil çünkü playstation Türkiye tarafından yapılan yarışmada kazandım. Fotograftaki gibi gonderdiler
    Oyunu daha önce dijital olarak satın aldığımdan takas ya da satmayı düşünüyorum. Ankara içi elden takas yapabilirim, ilçe ve semt problem değil. Cdyi sadece çalışıyor mu diye denemek amaçlı 1 kere kullandım.
     Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu
    Takas için Fifa 14 harici herhangi bir oyun olabilir. Satın almak isteyenler için de fiyatı 100 TL olarak düşünüyorum.

• quote:

internet kafayı yediği için 2 tane mesaj göndermiş oldum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualityshow -- 8 Eylül 2014; 18:47:09 >

• Elimde temiz, sorunsuz NFS Rivals var. Infamous SS, Injustice, Thief veya Tomb Raiderla takas arıyorum.
  • selamlar,

elimde bitirdigim temiz NFS Rivals, Assassins Creed Black Flag ve Metal Gear Solid var. Wolfenstein ile takas yapabilirim.
  • elimde watch dogds, infamous ve cod ghost var,

takaslik,sadece tomb raider, sniper elite, destiny, motogp, fifa 15

üzerine nakit verebilirim. ankaradan
  • elimde thief ve watchdogs bulunmakta , aradığım oyunlar second son, assasin creed, destiny ya da sniper elite 3. ankara içi elden takas yapabiliriz.
  • Selamlar arkadaşlar elimde takaslık Assassins Creed IV Black Flag ve Need for Speed Rivals var oyunlar kutulu, kitapcıklı, pal ve tertemizdir, benim oyunlarımla aynı durumdaki oyunlarla...

- Üzerine fark vererek ---> sniper elite 3 ve diablo 3 ile
    - Kafa kafaya -------------> battlefield 4 ile takas olabilir

* Ayrıca alınık Battlefield 4 primary hak arıyorum...

Oyunla kalın
  • elimde fifa14, nba 2k14, bf4, watch dogs (hiçbir oyun online oynanmadı) var hepsi satılıktır. maks 1 veya 2 kez oynanmış oyunlardır bu yüzden aldığım fiyattan aşağıya vermeyi düşünmüyorum. tanesi 120 TL.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.