Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Çankaya - Yıldız da elden takaslık sıfır ayarında LEGO Marvel Super Heroes PS4

BF4 veya COD Ghosts ile takas etmek istiyorum.
  • Need for speed rivals var elimde black flag, Wolfenstein veya The last of us ile takas olur PM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık FIFA 14. Kutusu kırık olduğu için siyah kutuya aktarmıştım, çiziksiz sıfır ayarında.
  • Satılık veya takaslık thief ve watchdogs

• Takaslık Watch Dogs ve The Last Of Us (Tr)

Aradığım oyunlar Infamous SS (Tr), Sniper Elite 3
  • Last of us ve fifa satıyorum. İlgilenenlerden mesaj bekliyorum

• elimde bf4 ve last of us var ikisi de temiz kutulu.
    aradığım oyunlar watchdog, second son ya da sniper elite 3
    ankara için elden takas.
    satılık olarak da bf4 80, last of us 100 tl
  • alisan93 A kullanıcısına yanıt
    oyun fotosu bu şekilde
    ,
     Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu

• Takasllık Bf4.. Aradığım oyun Tomb Raider
  • elimde watch dogds, infamous ve cod ghost var,

takaslik,sadece tomb raider, sniper elite, destiny, motogp, fifa 15

üzerine nakit verebilirim. ankaradan
  • Merhaba Arkadaşlar;

Elimde tertemiz kutulu cod girilmemiş watch dogs ve LEGO Marvel Super Heroes mevcut ( 2 sindede 1 tane bile çizik bulunmamaktadır. ), Last of us yada DİABLO III REAPER OF SOULS ile takas etmek istiyorum. Dikmendeyim elden takas yapabilirim.
     Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybars06 -- 29 Ağustos 2014; 17:59:28 >

• Fifa 14 50 TL
    Last of Us Remastered 110 TL

• Elimde tomb raider definetive edition sürümü var watch dogs ile takas etmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Need for speed rivals 80 tl düşünenler numarasini atabilir fotograf atarim istanbul içi elden istanbul dışına kargolarim

• İKİNCİ EL PAL BATTLEFİELD 4 VAR ELİMDE TAKAS İSTEDİĞİM DIABLO 3: REAPER OF SOULS
  • Selamlar Tomb Raider satıldı, elimde Assasins Creed IV Black Flag var takas olarak, Sniper Elite 3, Diablo, Metro Redux, Battlefield 4 ve Transformers arıyorum...
  • Gençler elimde kutulu,çiziksiz Watch Dogs ve Battlefield 4 var.İkisinden biriyle The Last of Us takaslamak isterim.İlgilenen pm atsın.
  • Elimde çiziksiz Battlefield 4 var watch dogs veya İnfamaus ile takas edicem ilgilenenler pm atsın.

• arkadaşlar in famous ve last of us arıyorum.elimde watchdogs var takas edebileceğim.takas düşünülmüyorsa satın alabilirim.
  • Elimde last of us orjinal oyun var. Oyun kutulu değil çünkü playstation Türkiye tarafından yapılan yarışmada kazandım. Fotograftaki gibi gonderdiler
    Oyunu daha önce dijital olarak satın aldığımdan takas ya da satmayı düşünüyorum. Ankara içi elden takas yapabilirim, ilçe ve semt problem değil. Cdyi sadece çalışıyor mu diye denemek amaçlı 1 kere kullandım.
     Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.