Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Last of us aldım, takas edecek adam çıkmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

WATCH DOGS: 100
    UFC: 100

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu

Watch Dogs oyunu mao-dun arkadaşımıza satılmıştır UFC satışı devam etmektedir.

UFC FANGLORD nickli arkadaşımıza satılmıştır. Şu an için başka satış yada takasım yoktur. Teşekkürler

• Fifa 14 var elimde önereceğiniz oyunlarla takas edebilirim veya 75 TLye bırakabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa var elimde bayadır kullanılmıyor çiziği sürtüğü yok. 70 tl ye satmak ve ya tekliflere göre takas yapmak istiyorum
  • Elimde tertemiz Spider Man 2 var. Sniper ile takas yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

quote:

Orijinalden alıntı: Bjk@@N

Merhabalar Elimde kanadadan alınmış hepsi ingilice olan PS4 oyunları vardır.

Cod
    Battelfield
    Infamous

Takas yapmak istiyorum. Yada Satılık 100TL Tane.

Ankara dikmendeyim.

Takas yapmak istemediğim oyunlar çünkü elimde var ve oynadım daha önce assassin, nfs, killzone nba, fifa

Elimde MGS Ground Zeroes var ve Infamous arıyorum

Kardeşim elimde infamous var takas ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alisan93 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim elimde cod var takas

• Elimde İnfamous second son ve COD goşt var takaslara açılım

• Takas için hangi oyunlar

• Elimde 1 haftalık PS4 için Watch_Dogs adlı oyun var. İçindeki özel DLC kodu kesinlikle kullanılmamıştır. PAL bölge inFamous: Second Son ile takaslamak istiyorum.

Kendi çektiğim resim,

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu

• Takaslik kutulu knack (türkce) istedigim oyun fifa 14 ustune 20 tl. Yer adana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 13 Ağustos 2014; 12:04:54 >
  • kutulu bf4 var elimde ,watchdogs ya da the last of us ile takas düşünen olur mu acaba,ank içi elden halledebiliriz
  • Bende Assassin's creed, call of, nba 2k14, infamous, tomb raider var. Takas düşünen olursa mesaj atabilir.

• the last of us arıyorum , ankarada elden satın alabilirim, elinde olup satmayı düşünen varsa pm bekliyorum
  • hoyratt H kullanıcısına yanıt
    assasin ya da infamousu battlefield4 le takas düşünürmüsün
  • sipahi_06 S kullanıcısına yanıt
    hocam battlefield elimde var zaten. bu saydıklarıma ek olarak tomb raider da var. bunlar dışında arıyorum takas
  • Fifa 14
    65 TL

• KİLLZONE oyununuda bitirdim takaslamak istiyorum....Aradığım oyunların başında THE LAST OF US yada WATCH DOGS olabilir tekliflere açıgım....
  • Last of us 110
    Fifa14 60 lira.

• The last of us türkçe alt yazı 90 tl nakit satan varsa pm atsın arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.