Şimdi Ara

Playstation 4 Oyunları ANKARA Takas Satış ve Takas Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.641
Cevap
128
Favori
133.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılık kutulu Watch Dogs var elimde. Fiyat 100 tl. Çankayadayım. Taliplerimi bekliyorum.
  • Saylam06 kullanıcısına yanıt
    Malesef oynadım o oyunu, öncelikle Watch Dogs, Tomb raider, ufc ve yeni çıkan oyunları arıyorum
  • Elimde kutulu çiziksiz wolfenstein var cod ınfamous veya tomb raider arıyorum ilgilenen arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde temiz Nfs Rivals var. Watch dogs arıyorum. İlgilenen var ise iletişime geçebilirsiniz..
  • e-XPLoDeR kullanıcısına yanıt
    cod battelfield infamous?
  • Tertemiz watch dogs var smiper elite istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tertemiz kutulu çiziksiz satılık veya takaslık wolfenstein var ilgilenenler pm atsın

• SATILIK KUTULU TERTEMİZ PIRIL PIRIL OYUNLAR (TAKAS SADECE ALTTAKİLERLE OLUR)

WATCH DOGS::::::>95 TL
    FIFA::::::::::::::::::>80 TL
    THIEF::::::::::::::::>85 TL
    INJUSTICE::::::::::>65 TL

TAKAS İSTEDİKLERİM
    WOLFENSTEIN
    SNIPER ELITE 3
    SPIDER MAN

• quote:

Orijinalden alıntı: alisan93

Tertemiz kutulu çiziksiz satılık veya takaslık wolfenstein var ilgilenenler pm atsın

Alişan kardeşimizle thief-wolfenstein takasını gerçekleştirdik kendisine tşkler

• Elimde temiz çiziksiz BF4 var takaslık watch dogs arıyorum....
  • Killzone shadow fall türkçe takaslık
    Tekliflere açıktır
  • Elimde watch dogs var, yanlizca 2 kez acip oynadim ekstra hediyeler icin olan kodu bile kullanilmadi sifir gibi oyun. Aklimda cok bisey yok teklifleri bekliyorum arkadaslar.

• Mesajım bulunsun.
  • fifa 14 var elimde 75 e verebilirim. Takas da olur. Çayyolu ümitköy tarafındayım.
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    Last of us ile takas yapabilirim dostum
  • Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

WATCH DOGS: 100
    UFC: 100

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 5 Ağustos 2014; 22:59:53 >

• Elimdeki Bf4 ile Killzone oyunu dahakathekiller7 kardeşimle sorunsuz takas edilmiştir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

WATCH DOGS: 100
    UFC: 100

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

Watch Dogs oyunu mao-dun arkadaşımıza satılmıştır UFC satışı devam etmektedir.

• Sıfır jelatini acilmamis ps4 seritli
    Nba2k14 + Battlefield 4 acil satiliktir. Ankara ici elden diger illere kargo tanesi 110 TL 2 tanesi 200 TL

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.