Şimdi Ara

Playstation 4 Parlak Yüzey Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda fener tutup baktığımda kılcal çizikler diz boyu alete bir kere bile dokunmadm üstüne sadece oyun kutularını felan koydum bir 2 kerede anahtar koydum o kadar çok çizilmişki fener tutup baktım işte neler olmuş diye kılcal çizikler bi 6-7 tane var ,

Sizlerdede öylemi ?

Not : Fener veyahut telefonun flash'ıyla bakın normalde göremiyorum ama harbi içim acıdı...

• Herkes te var hatta bir arkadaş Streç lemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Herkes te var hatta bir arkadaş Streç lemisti

Yazık ama cihaza niye böyle yapmışlar anlamadım ,

Havlu kağıtla sardım şimdi , Turkcellden İpad Jelatini alıp yapıştırıcam yoksa bu daha çizilir

Streçlemekte iyi fikir aslında :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 2 Ocak 2014; 16:29:54 >
  • Siz araba alınca ne yapacaksanız çok merak ediyorum, altı üstü masada duran elektronik alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Siz araba alınca ne yapacaksanız çok merak ediyorum, altı üstü masada duran elektronik alet

a3-5 sene yüz yüze bakıcaz çizikmi olsun cihaz
  • Anahtar ve oyun kutusu koyarsan elbette çizilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

quote:

Siz araba alınca ne yapacaksanız çok merak ediyorum, altı üstü masada duran elektronik alet

Bu zihniyetle devam edersen hiçbirşeyden zevk alamazsın, herşey çizilir, eskir ve bozulur. Hayatını elektronik cihazlara sabitleme. Bırak ne olacaksa olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pamuğa sar.. Üstüne de jelatin kapla...
  • Aldigim gun cizildi hocam bende de var ve gormek icin bi isiga ihtiyac duyulmayacak kadar net bir cizik var.

• anahtar mı
  • Pamuk Jelatin olmaz Yorgan ört üstüne üşütme sıcak tut
  • Çizilince hiç hoş bir görüntü olmaz kendince al bir önlem..

• Hergun konusur seversen rami 16 cigolayt oluyormus.
    Ne gormemis insanlarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu zihniyetle devam edersen hiçbirşeyden zevk alamazsın, herşey çizilir, eskir ve bozulur. Hayatını elektronik cihazlara sabitleme. Bırak ne olacaksa olsun.

Neden o kadar para verdiğimiz bir cihaza senin zihniyetinle yaklaşalım? Verdiğin paradan geç, o kadar zaman beklendi, hayali kuruldu vs. aldığımız cihaza değer de mi vermeyelim?

Bu arada yorumlarımda PS4'den "cihaz" diye bahsettim senin gibi, fakat çoğu insan için o elektronik cihaz dediğin şey bir elektronik cihazdan çok daha önemli ve değerli bir şey.

• Bende de 1 tane çizik vardı camdan aşağı attım yeni parti gelince yine alıcam

Kardeşim bırak ya ne olacak sanki ps4 e bakıp mı oynuyorsun ? Misafir gelince aaa ps4 te kılcal çizik var diye küfür mü edecek sana ?

Benim arabayı da geçen ya evin orada ya da okulun orada çizmişler ne yapayım şimdi benzin döküp yakayım mı ?

Ps4 sadece eğlenmene yardımcı olan bir araç bu kadar büyütme. Biri de demiş Ps4 çok farklı çok değerli bişi kardeşim insanların kolları bacakları bir nedenden ötürü işlevini yerine getiremiyor sizin taktığınız şeye bak sanki çizik olunca performans düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Ocak 2014; 17:41:34 >

• quote:

Arkadaşlar şuanda fener tutup baktığımda kılcal çizikler diz boyu alete bir kere bile dokunmadm üstüne sadece oyun kutularını felan koydum bir 2 kerede anahtar koydum o kadar çok çizilmişki fener tutup baktım işte neler olmuş diye kılcal çizikler bi 6-7 tane var ,

Sizlerdede öylemi ?

Not : Fener veyahut telefonun flash'ıyla bakın normalde göremiyorum ama harbi içim acıdı...

2 , 3 ay sonra aliexperss de çıkar kapaklar kasmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio

Herkes te var hatta bir arkadaş Streç lemisti

Streç gene neyse dantel koyan bile var : ) Sanki dersin bohça hazirliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

quote:

quote:

quote:

Neden o kadar para verdiğimiz bir cihaza senin zihniyetinle yaklaşalım? Verdiğin paradan geç, o kadar zaman beklendi, hayali kuruldu vs. aldığımız cihaza değer de mi vermeyelim?

Bu arada yorumlarımda PS4'den "cihaz" diye bahsettim senin gibi, fakat çoğu insan için o elektronik cihaz dediğin şey bir elektronik cihazdan çok daha önemli ve değerli bir şey.

Bir asosyalden ps4 hikayesi dinlediniz.

Yürü git kardeşim manyak mısın yav Utanmasan sarılıp yatacaksın

• Resmini çekip atsanız güzel olurdu hocam.
  •  Playstation 4 Parlak Yüzey Hakkında
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.