Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.828
Cevap
281
Favori
1.316.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciga1905

Tek oyun mu
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında 2 kol olan, BEYAZ PS4 PRO cihazı satıyorum. İlgilenenler PM yoluyla ulaşabilir. Yakında ilan da açacağım.
  • Bu Pro cihazı Temmuz 2019'da 13 ay daha garantili biçimde 2400 TL'ye satmıştım. Yerine daha ucuz yollu slim bir cihaz alacaktım. Fiyatların bu kadar artacağını bilsem asla satmazdım. Sonradan o kadar pişman oldum ki...
  • Oyun sende kalsın 2500 vereyim

• Arkadaşlar yorum yapmak istemiyorum ama fiyatları görünce yazmak istedim Ps5 amazon diye bir konu var girip inceleyebilirsiniz 465 euro ya millet getirtti kargo vergi falan içinde çarparsa ız 4000 küsür lira 9 ile çarptım. Bende sterlin ile alacaktım posta kodu girmedi 😊uk den 359 sterlindi kargo falan 400 küsür. Demem o ki varsa tanıdığınız ki ben öyle düşünüyorum kutusuz 400 euro yani fiyat 3600 lira olacak. Şimdi bu pro fiyatları artık düşsün dimi saçma sapan fiyatlar ile almaya çalışmayın bence kasımda zaten düşecek 5 gelsin şimdi tr fiyatı şöyle böyle diyecekler ama illaki fiyatlar apotcular vs vs bu cihaz girecek ülkeye bence almayın 3000-4000 liralara bu proyu!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciga1905

Oyun sende kalsın 2500 vereyim
    3500 veren var sağol

• Ps4 pro gibi bozuk bir konsola 4,3,5k fiyat veren insanlara inanamiyorum. Hayir bu ekonomi ile ilgili degil. O kadar suslu suslu ilanlar var. ayriyaten de 7 senelik konsol bu.

Bu arada cok da guzel bir konsol ps4. Tam da arsivlik. Olay belli ki bu ekonomiden dolayi insanlari sogusleme derdine giren insanlar var.Ben memnunum gayet konsolumdan.ps4 pro benim son ps konsolum bu yuzden ileride oynayacagim harika oyunlara sahip bir cihaz. Ama tutup da 3k vermek bile gereksiz. Zaten 3,4 sene sonra patlayacagina hem fikirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki fiyatlama normal. Yüksek ek gümrük vergileri uzatıldı. Buna göre euro kuru sabit kalırsa ps5 10000 tl civarında gelecektir. (Euronun sabit kalması çok düşük ihtimal) Herkesin yurt dışından vergisiz getirme şansı yok.

• Merhaba

PS4 de store a girmek ve plus tan gelen oyunları oynamak istediğimde " AĞ BULUNAMIYOR AĞ BAĞLANTISINI KONTROL EDİN " yazıyor . ancak youtube ve netflix de sıkıntı yok izleyebiliyorum. Bağlantı testi yaptığımda da sıkıntı gözükmüyor. ağ bağlantısı var indirme hızı vs gözüküyor.

ayar mı yapmam gerekli ? takıldım kaldım

Store da ki hata

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU

Ağ bağlantısını kontrol ettiğimde

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU

• Aranızda 6.72 hen kullanan varmı ? Herhangi bi sıkıntısı varmı hen in Kırık ps4 ile xbox one arasında kaldim arada cok büyük fiyat farkı var ama kırık ps beni daha cok cezbediyor

• Ben kullanıyorum hocam. Arada bir hen yaparken kapanıyor. Yinede tavsiye ederim. Oyunlar ülkemiz şartlarında çok pahalı.

• sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oyun fiyatlarından dolayı bu zamana kadar 8. Jenerasyon dan uzak durdum ama ps4 kırıldığına gore artık girme zamani diye düşünüyorum hen yaptiktan sonra yada yaparken bi sıkıntı çıkıyor mu ? Kapanmadan dolayı save gitmesi gibi bişey hiç başına geldimi yada oyundan atma oyunun cökmesi vs ayriyeten konsolu kırık mı aldın

• Konsolu 5.05 olarak almıştım. 5.05 te de ara sıra kapanma oluyordu. Save sorunu yada oyundan atma sorunu hiç yaşamadım.

• beyaz ps4 pro var,kız kardeşimin kullanılmamış,3000tl
  • sirinbaba33 S kullanıcısına yanıt
    6.72 sürümde olan makinelerin fiyatlarına baktim da bilmiyorum normalmi 500 gb fat kasalar 2250 şaka gibi

• Pro modeli ps5 çıktıkdan sonra bir süre bizi idare eder mi acaba zaten bulamıyacaz ilk etapda ps5 ilk çıkan oyunlarda çok ps5 in gücünü kullanan oyunlar değil gibi sizin fikirlerniz nedir?

• Redzepi kullanıcısına yanıt
    2-3 sene daha götürür bence. İlk yıllarda ps5 e özel oyun fazla çıkmaz. Çıkan oyunların büyük bir kısmı ps4 e de gelir. Ps5 için acele etmeye gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirinbaba33

2-3 sene daha götürür bence. İlk yıllarda ps5 e özel oyun fazla çıkmaz. Çıkan oyunların büyük bir kısmı ps4 e de gelir. Ps5 için acele etmeye gerek yok bence.
    270 Euroya ps4 slım 500 gb alınır mı peki hocam???

• 
Sayfa: önceki 17211722172317241725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.