Arkadaşlar ps4 pro'nun altındaki vida yuvası için uygun vidayı nerde bulabilirim? nalburlarda bulabilir miyim? elimde örneği var. duvar aparatı ile sabitlemeye çalışırken fazla sıktım ve boşa dönüyor vida. |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1742. sayfa)
-
-
konsolu almak bugüne nasip oldu herkese merhabalar....
ps1 fat - ps2 fat - ps3 slim - ps4 slim - xbox orinigal - xbox 360 - xbox one - xbox series s - kullandım
şimdi sıra ps4 pro'da.....
-
Benim şöyle bir sorunum var. 1000 mb İnternet hızım var. Telefon wifi sinden 900 mb alıyorum. Ps4 pro dan 120 mb alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mrb hala ps4 pro almak mantıklı mı
Kırık mı normal mi arada 3 4 bin fark var deger mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, tamamen bütçe meselesi. eğer imkanı zorlayarak temiz ikinci el ps5 imkanı varsa kesinlikle ps5 alınmalı. ps4 pro artık kullanım ömrünün de sonuna doğru geliyor. Ama bütçe maksimum pro için varsa gayette alınır ve zevkle oynanabilir. Gayette güzel cihaz.
-
Xbax mı sizce Ps5 mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps4 pro var hala bende, hesaptaki oyunları döndür döndür oynuyorum. PC ye gececeğim için masraf etmek istemiyorum.En son geçen ay 4K para harcadım bazı oyunlar için. Pro nun Yanına da kendim yaptığım custom ps3 super slim var.1TB Hdd takılı ve tüm özel PS3 deneyimini oynuyorum.PC ye geçene dek her türlü zamanında değerini bilemediğim PS3 oyunlarını oynamış oluyorum.
Sizin için asıl soru şu olmalı, Konsol mu yoksa PC mi?
Eğer çalışıyorsanız günde 2 saat ayıracak bir vaktiniz varsa kırık konsol almayın. orijinal bir PS5 Konsol alın.
Eğer konsol alacaksanız kütüphanenizi de düşünerek bir PS5 alın. Hem PS4 hem de PS5 oyunlarını oynarsınız.
Ama şu olur, Ps5 aldınız diyelim oyunlar falan aldınız hesabınıza. Ve bu da 3 sene sonra PS6 çıktığında direk Ps6 almak zorunda kalacaksınız demek oluyor ya da
Konsol yerine PC topladığınızda bir kaç sene sonra PS4 emülatörü de geliştiğinde her türlü oyunu oynarsınız.
Steam den oyun aldığınızda PC niz bozulsa bile PC sektörü bitmeyeceğinden yeni bir PC ile zaten satın aldığınız oyunları ilerleyen yıllarda hem oynama hem de daha iyi oynama şansınız olacak. Bu durumu konsol ile örnek vermek gerekirse;
2014 çıkışlı AC unityi PS4 de oynadınız diyelim. 900P 30 fps olarak oynamis oldunuz.
2025 yilina geldiniz bu oyunu PS5 te sadece 60 fps olarak nostalji yaşayacaksınız.
2025 yilinda bu oyunu PC de oynamak istediniz diyelim, Oyunu 2k 120 fps de ultra da oynama sansiniz olacak ya da sisteminize gore 4K da oynarsiniz.
Konsol da oyun aldiginizda oyunlarin ileriye dönük bir update i gelme zorunlulugu yok. Ama PC de su an 2015 cikisli oyunlara bakin 8k 4k gibi çözünürlükte Nostalji yapma şansınız var. Konsol da bu olaylar yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oncelıkle cvp lar icin tsk ederım
Elımde pc var cocuktan dolayı kaldırdık Buyuk kasalı olandan 24ınc monıtor vs yer kaplıyor dıye kullanmayı bıraktım sımdı iş ve zmanla alakalı gunluk 2 saat yarın daha uzun surecte olabılır sony tv var yedek var cocuk odasına oraya kurp arada takılırız diye duusncem vardı bugun o hayelde sıra sımd kurcalama baslayınca 4 10bin vermek mı 5 e 20 bin vermek mı oldu malum arastırınca bıde xbax cıkıyor onun market ucuz falan dendi forum hep bu konularda imdadıma yetıstı saolun sımd bı yol oldu Ps5 oncelık verıcem tsk
Psn plus da hangısı mantıklı bıde ****dakılerle kullanmak mı sahsa ozel almak mı bıde hangı delux vs gb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X