< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzant -- 19 Şubat 2022; 17:52:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1738. sayfa)
-
-
Ben zaten siz teklifte bulundunuz gibi birşey ima etmedim. İkinci el piyasasının genel olarak çalışma prensiplerini ifade ettim. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz.
Ancak dediğim gibi, içinde FIFA22 bile bulunan maksimum 50-60 saat çalışmış bir cihazı da o yıkılmış cihazların fiyat baremine indirmem. Yıkık malların piyasasını da baltalamayalım.
Araba ile çok bir fark yok bu durumda. Mal maldır, ister araba olsun ister elektronik olsun ikinci elde kıstaslar üç aşağı beş yukarı bellidir. İkisini de çokça alıp satmış biri olarak söyleyebilirim ki ikisinde de piyasa çakal dolu :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bunu size yazmadım ki, ölücüye alsatçıya yazdım. Siz olayı kişiselleştirdiğinize göre sizin zorunuza giden bir durum var. Ölücülere bende mal yok zaten, ben alıcı seçen adamım, çingene pazarlığına gelemem. Sanırım yaşınız da küçük oynadığınız oyunlardan ve o oyunlara ayırdığınız vakitten anladığım kadarıyla. Elektronik cihazın kullanım ömrüne yaptığınız yorum bile komik. Dünyada var olan her şeyin bir yıpranma süreci, bir ömrü vardır. İstediğin teste sok. Siz bu şekilde alışveriş yapmayın kucağınıza saatli bombayı bırakırlar, sermayeyi yakarsınız :)
Fifa22 hariç benim o hesaptaki oyunlarım, önceki cihazımdan kalma. Ps4’ümü satıp, ps4 pro almıştım kullanmayan bir arkadaştan. Bu cihazı hiç kullanmadım desem yeridir.
Ben yalan söylemedim, hiç de sevmem yalanı. Siz beni tanımadan bana yalancı imasında bulunuyorsunuz. Yaşınızın küçüklüğüne ve bilgisizliğinize veriyorum. Lütfen daha fazla polemik haline getirmeyelim. Ben öğreneceğimi öğrendim. Ölücüler 4500 teklif eder, piyasası minimum 5500’dür. Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ps4 Pro ikinci el fiyatları şaka gibi bu paraları eskimeye yüz tutmuş bir konsola vermek yerine gider sıfır ps5 alır bir yedi sene konsol keyfi yapılır.
-
Ne demek hocam umarım istediğiniz rakama satarsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Ps4 pro çift kol 4500tl alınır mı bu fiyata?
Temizmi kutu içeriği mevcutmu yanında ekstra neler var hepsini bilmek lazım link varsa paylaş bi bakalım
İlan bu şekildehttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sorunsuz-ps4-pro-5-oyun-ile-satilik-1004751143/detay
dostum bence biraz daha bak daha iyisini bulursun
-
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-tertemiz-garantisi-devam-eden-cuh-7216b-ps4-pro-1005049882/detay 9 ay garantili cihaz tek kol 5100den aşağı inmiyor alınır mı? Cihaz temiz görünüyor.
Bence alınır ancak elden teslim almanı tavsiye ederim. Eft filan sakın o işe bulaşma elden teslim alabiliyorsan al. Birde içindeki hedabı kullanmana izin vericekmi bi konuş bi kaç oyun varsa ilk etapta iyi olur sonra kendinde alırsın oyunu
Konsol ve tek kol var sadece. Zaten ikna edemedim param güvende açtırmaya. İlk ödeme diyip duruyor. Ankara içi bakarım artık. Teşekkürler.
Muhtemel dolandırıcılık olabilir. Bende kendi 4 promu 2nci el aldım. Aldığım arkadaş teslim ederken denememi kendi teklif etti. Yani para vericeksin en azından sorun yaşama arkadaşım
Normalde il dışı pek bulaşmam ama cihaz temiz gözükünce bir şansımı deneyim dedim :) Dolandırıcı kaynıyor ortalık hele letgoda tonla.
arkadaşlar merhaba beko bayii çalışanıyım teşhirimizde ps4 pro 1tb var satıldığı an faturası kesilecek.
güncel sürüm mağaza alanya da burda olanlara elden teslim mağazadan diğer türlü havale ve kredi kartı ödemeli kargolanır.
fiyat 7500 tl. isteyene numaramı veririm whatsapp üzerinden gerekli işlemler yapılır..
-
Marvel Spiderman Edition v9.0 PS4 Pro satıyorum. 5.900 TL. Kırmızı renk. Bir-iki sorunu var. Yer Bursa.
-
Arkadaşlar hdd sorunu oluştu bende değişim gerekiyormuş önerdiğiniz bir marka ya da belirgin bir özellik var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9.0 sürümde cfw kullanan var mı arkadaşlar? Bir iki sorum olacaktı özelden ulaşabilirseniz sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kenarda duran 9.0 ilaçlı pro kaçtan gider, çift kol 7016b.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba.elimde 2 tane usbli kol var.ps4 e takıp kullanmak istiyorum.
telefona otg bağlayıp kolu telefona bağlasam,ps remote uygulamasıyla kullanabilirmiyim.
deneyen yada teknik bilgisi olanlar varsa yardımı olabilirmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X