Şimdi Ara

Playstation 4 satacağım Fiyat Hakkında Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimdeki TR Sony garantili (5 ay garantisi kaldı) ps4'ü satacağım. Cihaz bir kere garantiye gitti ve 2 ay önce yeni sürüm olan mat siyah ve tuşları fiziksel olan güncel modelden sıfır olarak geldi. Bir arkadaşa cihazı satmayı düşünüyorum fakat fiyat konusunda çok fikrim yok bilen arkadaşlardan yardım eden olursa sevinirim.

Cihazın içeriği;

Cihaz ve kolları çok temiz. Orjinal kutusu ve faturası mevcut. 5 ay garantisi kaldı.

2 adet Dualshock4 mevcut

Kutulu oyun olarak : GTA 5, Watchdogs, Evolve ve The Elder Scroll Tamriel mevcut.

Dijital oyun olarak: Project Cars, Dragon Age İnquisition, Just Dance 2016, Heavy Rain, Little Big Planet 3, (Bir kaç tanede psn plus hediye oyunları var)

Sizce bu cihazın normal şartlar altında fiyatı ne eder? Nasıl bir fiyata satarsam benim için iyi diyebilceğim bir rakam olur.

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 14 Haziran 2016; 20:26:19 >

• 1200-1300 arasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larry Hryb

1200-1300 arasi

Hocam 1200 biraz az geldi bana sadece kutulu oyunların 2. el değeri 300tl edecektir diye düşünüyorum.
  • 1200 1300 arasımı az geldi bu fiyatlara satabilirsen iyi millet taksite yöneldi artık fazla uçma nakit alıcısı varsa ver gitsin sıfır 1 yıl garantili makina bile 1150 bulunabiliyor
  • Oyunları ayrı, konsolu ayrı satın daha basit olur. Konsol alacak olsam bu oyunlarla almam.
  • Konsolu 950, oyunları 200-230 civarına koy gitsin. Başka türlü satılmaz zaten.

• 1300-1400.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsolu oyunları ayrı sat
    konsolu 800
    oyunları 400 e koy

ps4 neo için mi satıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 2 Temmuz 2016; 15:09:01 >
  • 1300 tl ideal

• 1.850 tl civarı
  • Oha
    Ps4 800₺ mi o kadar düştümü ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Oha

Yakında almayanı döverler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 e sat

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Oha

1250 tl ye 1tb sıfır satılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.