Şimdi Ara

PLAYSTATİON 4 SLİM BEKLEYENLER... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu şu konuda bari tartışmayın isteyen istediği konsolu alır oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

Hayırlı olsun kardeşim, iki gözün iki kulağin bir burnun varmış. Her gün yeni birşeyler öğreniyor insan

Dedim ya patavatsız. Lafını sözünü bilmiyor. Garip bir dünyası var. Saçma salak şeyler yazıyor. Hiç kimse ciddiye almaz bunu. Konuşmasını bilmiyor.

2 ayak, 2 kulak, 2 yanak... Bu ne la? Kafayı sıyırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Hayırlı olsun kardeşim, iki gözün iki kulağin bir burnun varmış. Her gün yeni birşeyler öğreniyor insan

Dedim ya patavatsız. Lafını sözünü bilmiyor. Garip bir dünyası var. Saçma salak şeyler yazıyor. Hiç kimse ciddiye almaz bunu. Konuşmasını bilmiyor.

2 ayak, 2 kulak, 2 yanak... Bu ne la? Kafayı sıyırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PS3'üm slim kasaydı,tercihim yine slim kasa olacak büyük ihtimalle. Yıl sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum.

• ancak bluray i çıkartarak inceltebilirler ki o da zor bir ihtimal gibi geliyor bana. psu yu da küçültürlerse daha soğuk bir cihaz olabilir.
    içini açtınız mı cihazın bilmiyorum,
    bu fan nereden hava alıyor dersiniz o derece tıka basa dolu içi. her şey gerçekten kompakt yapılmış. tüm hacimler dolu. burası niye boş diyeceğiniz bir yer yok.

bence tartışılması gereken ps4 değil, xbox tır. o cihazın %100 slimi çıkacak. fanlar arkada veya yanda, hava kanallı bir soğutma uygulayacaklar. o cihazın içi bomboş neredeyse. soğutması çok iyi ancak yine de başka türlü yapıp gerekli hava akışın sağladıklarında ps4 kadar kompakt bir cihaza dönüşür ve soğutması yine iyi olacaktır. psu nın dışarıda olması bana göre dezavantaj ancak slim muhabbettinde çok iyi bir avantaja çevirirler. zaten tanıtımlarda, fotolarda, videolarda filan psu görünmediğinden çok daha ilgi çekecektir. ben o kalası masama koymam ama ps4 kadar hatta daha küçük slim modeli çıkarsa ve psu da kompaktlaşırsa düşünürüm(yerleşik bir evim ve tek adresim olursa zaten xbox alırım orası ayrı. psu ayrı da olsa, bir kere koyduktan sonra yerinden bile kımıldatmadığımız bir cihazdan bahsediyoruz.)

• Beyler Ahmet çok iyi bir arkadaştır tanırım kendisini az çok ama konsol işlerine neden bu kadar takıntı yaptığını anlamadım.Bu arada onu ne zaman bir konu da tartışırken görsem sizde ordasınız,ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Beyler Ahmet çok iyi bir arkadaştır tanırım kendisini az çok ama konsol işlerine neden bu kadar takıntı yaptığını anlamadım.Bu arada onu ne zaman bir konu da tartışırken görsem sizde ordasınız,ilginç

benim işim olmaz kendisiyle, alıntılama dediğim halde peşimden dolanıp alıntılayan kendisi. trollük yapıyor aklı sıra onuda beceremiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım,maalesef forumda en istenmeyen üye konumunda umarım vazgeçer artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

sony şuan konsol yetiştiremiyor,ne zaman konsol satışları yavaşladı,o zaman slim'i yapıştırırlar.

geçen yıla göre xbox one plsun ps4 olsun satışlar düşük millet konsola doydu
  • matrix506 kullanıcısına yanıt
    yok be hocam harıl harıl konsol satıyorlar,uncharted 4 çıkışıyla dahada hızlanır, ps4 slimin çıkması önümüzdeki yılı bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

yok be hocam harıl harıl konsol satıyorlar,uncharted 4 çıkışıyla dahada hızlanır, ps4 slimin çıkması önümüzdeki yılı bulur

uncharted 4 beklentilerimi grafik olarak karşılamadı
  • Uncharted 4 nasıl grafik olarak insanın beklentisini karşılamaz anlamış değilim. Ve horizon zero Dawn grafikleri çok iyi gözüküyor.

• One a bakarak ps4 ultra slim bence xbox one bildigin 15 sene once kaset playerlar gibi ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 28 Ocak 2016; 0:07:47 >
  • quote:

Salya sümük olmuş yine her yer

Sesli güldüm nasıl bir yorumdur o ya

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Slim i gelir muhakkak ama ne zaman

2016 sonbahar gibi geliyor bana slim kasa
    Süper slim ise 2018 başı gibi çıkar
    2018 sonbahar yada 2019 başı ps5 çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 28 Ocak 2016; 1:53:11 >
  • Arkadaşlar şu sorularımı cevaplar mısınız? Teşekkürler.

1- Ps3 Slim ile ps4 boyutlarını kıyaslar mısınız? (Evet böyle basit birşeyi google da bulamadım)
    2- Yorumlardan Ps4 hafızası artırılabilir gibi birsey anladım bu doğru mu?
    3- Ps4 yeni kasa ile eski kasa arasında at ile eşek kadar fark var mı?

• Bana kalırsa slim kasa çıkar psu dışarıya alınır laptop adaptörü gibi mis gibide olur.

• konuda yerimizi alalım :)

slim iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

Bana kalırsa slim kasa çıkar psu dışarıya alınır laptop adaptörü gibi mis gibide olur.

Benim için fark etmez nasıl olursa olsun

Bir çok kişi için psu dışarıda olması kullanıcıları memnun etmeyecektir
  • stoklar bitmeden çıkacağını sanmam ama çıkarsa yıkılır buralar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.