Şimdi Ara

PLAYSTATİON 4 SLİM BEKLEYENLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slim meraklıları forumumuza bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix506 -- 2 Eylül 2016; 21:17:39 >

• Slim çıkarsa 5 yakın demektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Slim çıkarsa 5 yakın demektir

Slim çıkarsa super slim yakındır :)

• Cihaz zaten slim daha incesi çıkmaz bunun yeni nesli çıkar

• Evet, ben de bekliyorum. Bundan sonra cikar cikmaz konsol almayacagim. Pismanligi benim gibi ilk kullanicilar yasiyor, yasadi. Slim ve Harddrive i kolaylika degisen bilen bir model bekliyorum.

• bu yaz e3 de blu raysiz bir model duyurulabilir arkadaslar

• ketchup. kullanıcısına yanıt
    O modelin hdd si de 12gb olursa sudan ucuza gelir artık psn plus ın verdiği bedava dandik oyunları indirir bitirir siler başka bir dandik oyun indiririz

• Isınma sorunu yaşacaklar kulübü
  • Ps2 ve Ps3ün aksine PS4 sorunsuz ve uygun büyüklükte geldi. PS3 S ve SS ile hemen hemen aynı boyutta. Ufak tefek parça degisikligi olur ancak PS4 için Slim gelmez gibi duruyor. Artık çıkan cihazlar piano black bile değil. En fazla ışıklı kısmı iptal ederler adaptörü dışarı verirler atari vari ketum bir cihaz çıkar gibi geliyor ortaya bana göre.

• sony şuan konsol yetiştiremiyor,ne zaman konsol satışları yavaşladı,o zaman slim'i yapıştırırlar.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Slim i gelir muhakkak ama ne zaman

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Ps4 un ilk cikan versiyonlarinda, asiri derece de isinma, disk atma sorunu ve yine asiri derece de sesli calisma sorunu vardi. Bunlari 12 bin serisinde duzelttiler .
    Kucuk olmasi sorunsuz oldugu anlamina gelmiyor. Suan kullandigim xbox one buyuk olmasina ragmen , hem dashboard da hem de oyun oynarken Ne ses yapiyor ne de baska birsey.
    Keske buyuk olsaydi da bu kadar sorunlu olmasaydi Ps4.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Evet, ben de bekliyorum. Bundan sonra cikar cikmaz konsol almayacagim. Pismanligi benim gibi ilk kullanicilar yasiyor, yasadi. Slim ve Harddrive i kolaylika degisen bilen bir model bekliyorum.

Şuanki ps4 ün hdd değişimi çokmu zor geldi size ?

• Peynir ekmek gibi satılan cihazın üstüne slim gelmez.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Evet.mesela Disaridan Usb ile 2 tb external harddisk takilmiyor.cunku Ps4 external harddrive desteklemiyor.xbox one da 3 slota ayri ayri 16 tb a kadar takabiliyorken,ps4te olmamasi tam fail.

• quote:

Evet.mesela Disaridan Usb ile 2 tb external harddisk takilmiyor.cunku Ps4 external harddrive desteklemiyor.xbox one da 3 slota ayri ayri 16 tb a kadar takabiliyorken,ps4te olmamasi tam fail.

Ben harici HDD takıp dışardan toplama pc gibi gözükmesini istemiyorum garanti kapsamında çok basit bir şekilde dahili HDD değiştirebiliyorum peki senin Xbox ında garanti bozulmadan HDD değişiyor mu ? Cevap veriyim hayır garanti dışı bütün zerzavatları çıkınca HDD değişiyor sonrasında toplamayı başarabilirsen tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 23 Ocak 2016; 15:26:14 >
    iyi de xbox one da neden icini acmak gibi sacma birsey yapiyim? Takiyosun 3 tb harddisk i, hem icindeki 500 gb + 3 tb i (3,5 tb) kullanabiliyorken, ps4 te bunun bir secenek bile olmamasi cok utanc verici.
    Ayrica disaridan toplama PC gibi de gozukmuyor. Xbox one i koydugum bufenin alt bolumune koydugumdan ne ben goruyorum harddisk i ne de cirkin bir manzara oluyor. Burada harddisk in rengi onemli. Benim konsol siyah + harddisk te siyah .

PS4 te suan 2,5 inc icin en fazla 2 tb harddisk takabiliyorsun. Durumun vahim olusunu anlaman icin daha ne soylemem gerekiyor?. Bak maximum 2 tb diyorum.
    Suan ki Dijital cagda , 60gb oyun icin 2 tb ne kadar uzun omurlu olur?
    Ben her oyunumu store dan aliyorum ve netimin kotu olusundan dolayi oyunlari silemiyorum. Yani benim hafizaya ihtiyacim var. Ps4 suan bana yeterli hafiya sunabilir ama 1 sene sonra sunmayabilir . Ben kalkipta 62 gb oyunu daima oynayamacak miyim? Satin aldigim halde?

• quote:

iyi de xbox one da neden icini acmak gibi sacma birsey yapiyim? Takiyosun 3 tb harddisk i, hem icindeki 500 gb + 3 tb i (3,5 tb) kullanabiliyorken, ps4 te bunun bir secenek bile olmamasi cok utanc verici.
    Ayrica disaridan toplama PC gibi de gozukmuyor. Xbox one i koydugum bufenin alt bolumune koydugumdan ne ben goruyorum harddisk i ne de cirkin bir manzara oluyor. Burada harddisk in rengi onemli. Benim konsol siyah + harddisk te siyah .

PS4 te suan 2,5 inc icin en fazla 2 tb harddisk takabiliyorsun. Durumun vahim olusunu anlaman icin daha ne soylemem gerekiyor?. Bak maximum 2 tb diyorum.
    Suan ki Dijital cagda , 60gb oyun icin 2 tb ne kadar uzun omurlu olur?
    Ben her oyunumu store dan aliyorum ve netimin kotu olusundan dolayi oyunlari silemiyorum. Yani benim hafizaya ihtiyacim var. Ps4 suan bana yeterli hafiya sunabilir ama 1 sene sonra sunmayabilir . Ben kalkipta 62 gb oyunu daima oynayamacak miyim? Satin aldigim halde?

Hocam tamam sen 2 tb ı doldur store dan bakalım ps5 gelene kadar doldurabilecekmisin hala 15 tb falan nedir bu alan derdiniz anlayamadık çok meraklı olan pc toplar zaten gerçi Xbox ın pc kasasından farkı yok tuğlası falanda varmış oda 10 tb HDD alır içine

Cekemiyor musun dostum? Tugla var evet . Ama o tuglayla gece vakti oyun oynarken turk hava yollari ucaklarinin ucus seslenirini odamda hissetmiyorum. Yahut is cikisi e5 te olan kamyonlarin yaptigi gurultu yine odamda olmuyor.

• Salya sümük olmuş yine her yer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.