Şimdi Ara

PS3 kırmızı ışık yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PS3ü açmaya çalıştığımda sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sistem açılmıyor.Sebebi ne olabilir? Çözümü var mı? Alet 4 senelik FAT 40 GB. İyi kullanılmış ve bi kere blu-ray gözü bir kere değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toruk Macto -- 18 Nisan 2012; 16:18:13 >

• sanırım senin alet ölmüş dostum (tam emin değilim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toruk Macto

Arkadaşlar PS3ü açmaya çalıştığımda sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor. Sistem açılmıyor.Sebebi ne olabilir? Çözümü var mı? Alet 4 senelik FAT 40 GB. İyi kullanılmış ve bi kere blu-ray gözü bir kere değişti.

Hocam çok geçmiş olsun 2 hafta önce başıma geldi.Eğer imkanınız varsa yenisini almanızı tavsiye ederim.Ben çok araştırdım tamir konusunu ama sağlıklı bir çözüm olmuyor maalesef.
  • Sarı ışık ile aynı sorun malesef gpu'daki lehimlerin erimesi sonucu olur bu hata yaptırmayıp yenisini almanı öneririm hocam durumun varsa.
  • Bilgiler için teşekkürler.Ancak bir bir buçuk saat sonra denedim konuyu açtıktan sonra,alet gayet güzel çalıştı.Sadece fanlar tam randımanlı çalışıyor nerdeyse sürekli.İnanılmaz büyük bir gürültü çıkartıyor
  • 2 ay içindeki kaçıncı giden ps3? bu kadar üst üste gelmesi tuhaf
  • Geçmiş olsun. Sonradan çalıştığını söylemişsin ama fazla uzun sürüceğini zannetmiyorum. Zamanında banada olmuştu kırmızı yanıp söndü bir süre sonra çalışıyor gibi oldu ve 5 dakika sonrasında sonsuza dek kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Geçmiş olsun. Sonradan çalıştığını söylemişsin ama fazla uzun sürüceğini zannetmiyorum. Zamanında banada olmuştu kırmızı yanıp söndü bir süre sonra çalışıyor gibi oldu ve 5 dakika sonrasında sonsuza dek kapandı

dostum katılıyorum fazla uzun sürmez. Bendede durduk yere donmalar falan başladı korkuyorum bozulacak sarı ışık verecek diye
  • Şu an çalışıyor,o zaman elden çıkarıp yenisini almam gerekecek.Yani kesin gider diyorsunuz?
  • yine kapanır..ama kullan gidene kadar kimseye satma satarsanda söyle mutlaka sorunu
  • quote:

Şu an çalışıyor,o zaman elden çıkarıp yenisini almam gerekecek.Yani kesin gider diyorsunuz?

Satıcaksan alet düzgün çalışıyor diye satma alan adamıda düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

yine kapanır..ama kullan gidene kadar kimseye satma satarsanda söyle mutlaka sorunu

Yok yahu Allah'a şükür o kadar düşmedim.Sonra burada 20 lira için milleti dolandıran herifler gibi olurum.
  • Tekrar bozulana kadar oynarsın işte. Bozulmadan elden çıkarmayı düşündüysen zor çünkü mutlaka böyle bir hata verdiğini belirtmek durumunda olucağın için alıcısı olmaz. Blue-ray ine felan para veren olur belki. Bekle yani bozulana kadar oyna kim bilir belkide alet delirdi bir şeyi olmadığı halde öyle bir hata verdi bakarsın tekrar bozulmaz olur mu olur
  • quote:

Tekrar bozulana kadar oynarsın işte. Bozulmadan elden çıkarmayı düşündüysen zor çünkü mutlaka böyle bir hata verdiğini belirtmek durumunda olucağın için alıcısı olmaz. Blue-ray ine felan para veren olur belki. Bekle yani bozulana kadar oyna kim bilir belkide alet delirdi bir şeyi olmadığı halde öyle bir hata verdi bakarsın tekrar bozulmaz olur mu olur

İnşallah,valla dediğin gibi olur mu olur bozulmaz.Daha önce blu-ray lensim bozulup Slimin çıkışıyla beraber gelen update'le beraber kendi kendine düzelmişti.

• quote:

quote:

yine kapanır..ama kullan gidene kadar kimseye satma satarsanda söyle mutlaka sorunu

Yok yahu Allah'a şükür o kadar düşmedim.Sonra burada 20 lira için milleti dolandıran herifler gibi olurum.

aynen arkadaşım boşver..
    ama 2 aydır kaçıncı makine oldu bu farkındasınız dimi
  • Sony boşuna yazmıyor ; KULLANIM ÖMRÜ 7 YILDIR DİYE
  • quote:

quote:

quote:

aynen arkadaşım boşver..
    ama 2 aydır kaçıncı makine oldu bu farkındasınız dimi

En son FAT 60gblar bir sene falan önce durmadan sarı ışık vermeye başlamıştı.Ömrü bitiyor herhalde.Genelde makinalar çok kullanılıyor.Farketmeden hoyratça kullanmış olabilirim bi de.

• 2 yıl önce gizmodo'da bir haber vardı fat kasaların neden bozulduğu ile ilgili(kırmızı yanıp sönmesi) orda detaylı bir inceleme sonunda en altta şöyle bir cümle vardı "Emin olabilirsiniz ki her fat kasa aynı sonu yaşıyacak"
  • quote:

2 yıl önce gizmodo'da bir haber vardı fat kasaların neden bozulduğu ile ilgili(kırmızı yanıp sönmesi) orda detaylı bir inceleme sonunda en altta şöyle bir cümle vardı "Emin olabilirsiniz ki her fat kasa aynı sonu yaşıyacak"

Her Fat Bir gün ölümü tadacaktır . bu söz benim şüphelenmeme yetiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sony boşuna yazmıyor ; KULLANIM ÖMRÜ 7 YILDIR DİYE

yedi yıl mı? benimki üç sene bile gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Nisan 2012; 22:36:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.