Bildirim
PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de Btsony'den Ocak teslimi için önsipariş verdim. Daha önce alışverişim oldu mağazalarından, sağlam ve ilgili bir firma. Satamayacağı siparişi alacaklarını sanmam. Amerika'da bile stok sıkıntısı olduğu ortadayken kendimi riske atmak istemedim, Ocak'ta da alamazsam çok üzülürüm çünkü. O yüzden riski göze almayıp önsiparişi verdim. Bu arada ben olsam 100-200 lira için yurtdışından almazdım. Zira elektronik gerçekten şans işi. Bir problem çıkarsa uğraştırır sizi. -
Ben de btsony'den önsiparişimi verdim..kafam rahat artık..inşallah bir sıkıntı çıkmadan Ocak ayında kavuşuruz sevgiliye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vengefulghoul -- 15 Aralık 2013; 1:18:32 > -
Ben hepsiburada.com'daki siparişimi iptal ettim. Link bile aktif değildi en son. Benimki iptal oldu diye açarlar mı bilmem. Yine de almak isteyenin aklında olsun. -
Amazondan sipariş versek sorunsuz şekilde gelir mi ? Gümrükte sıkıntı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mic
Gümrük parasını sipariş verirken alıyor Amazon. Sıkıntı olmaz. -
BTSony'den sipariş geçen kaç kişi var ? -
-
-
Gumruk islemlerini halledip sorunsu sekilde yolluyor mu Turkiyeye amazon.com gobi?
New yorkta kıyanbirader var. 1 ay sonra geliyor. Şeytan dürtüyor 517 usd ps4+camera+1 oyun. Diğer tarafta cihazda arıza çıkarsa uğraş dur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
quote:
Orijinalden alıntı: mic
Gümrük parasını sipariş verirken alıyor Amazon. Sıkıntı olmaz.
Kaç para alıyor bir bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Berty
New yorkta kıyanbirader var. 1 ay sonra geliyor. Şeytan dürtüyor 517 usd ps4+camera+1 oyun. Diğer tarafta cihazda arıza çıkarsa uğraş dur.
Şans işi bunlar dostum. -
Yanlış hatırlamıyorsam 100 dolar veya euro alıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Recharged
BTSony'den sipariş geçen kaç kişi var ?
Ben gece verdim siparişimi, sayfanın yukarısında 2 arkadaş daha sipariş geçtiklerini belirtmişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 15 Aralık 2013; 10:41:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkblack_çnr
quote:
Ben gece verdim siparişimi, sayfanın yukarısında 2 arkadaş daha sipariş geçtiklerini belirtmişler.
Ellerine stok gelmez ve iptal ederlerse kötü olur ama bizler için. Ben verip vermeme konusunda tereddütteyim. -
quote:
quote:
quote:
Ellerine stok gelmez ve iptal ederlerse kötü olur ama bizler için. Ben verip vermeme konusunda tereddütteyim.
Ben de geçtim btsony'den sipariş..yorumlarına baktım, daha önce alışveriş yapanlara sordum, bir sıkıntı yaşamamışlar..darkblack_çnr arkadaş da bir önceki sayfada da arayıp görüştüğünü söylemişti, kesinlikle stok geleceğini ve stok kadar sayıya ulaşınca önsiparişi kapayacaklarını söylemişler..O yüzden ben de dün gece verdim..
Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Mediamarkt olayı daha farklıydı, adamlar 13 Aralık'tan önce satış yaptıkları için iptal ettiler. 13 Aralık çıkışı yapıldıktan sonra firmalar artık önsipariş alabilirler..
-
quote:
quote:
quote:
Ellerine stok gelmez ve iptal ederlerse kötü olur ama bizler için. Ben verip vermeme konusunda tereddütteyim.
Hocam daha önce dilim yandığı için başka bi siteden yaptığım önsiparişte ve forumda da örnekleri çok olduğu için dün aradım iyice sordum ve teyit aldım, aldığım cevaplar beni ikna etti ve verdim gece siparişimi. Zaten sorun yaşamamak için belli bi sayıya ulaşınca kapanacak dediler sipariş.. Sizde tereddütte kaldıysanız gene bi arayın sorun teyit alın ona göre geçin siparişinizi.
-
Geçtim bende siparişi arkadaşlar.
-
hayırlı olsun..ben de mail attım btsony'e bu önsipariş için stok adedi verebilir misiniz? diye..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X