Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar beraber sayacağız şafağı hayırlısıyla kavuşuruz inşALLAH !!

@Obsidian
  • Bence ocak teslim yapan yerlerden on siparis vermeyin daha cok var ocak ortasina,daha once getiren yerler illaki cikacaktir sonra pisman olmayin.Zaten ocakta stok sorunu yasanmaz telesa gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Bence ocak teslim yapan yerlerden on siparis vermeyin daha cok var ocak ortasina,daha once getiren yerler illaki cikacaktir sonra pisman olmayin.Zaten ocakta stok sorunu yasanmaz telesa gerek yok

Valla hocam hiç belli olmaz. Sony Türkiye'ye güvenmiyorum artık. Spotçular ve cafeciler her yere akın edip kapıyor cihazları. En iyisi bu olacak. Belki 10 gün geç alacağız ama alacağız. 1371 TL verdim,28 TL indirimli geldi.
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Ben bu hafta Teknosa'dan haber bekliyorum. Hem Cuma günü isim alan adam hemde başka bir Teknosa'da çalışan arkadaşım hafta içi bir parti daha gelecek dedi. Arkadaşa 1 tane ayırmasını söyledim, diğer Teknosa'ya da isim-numara bıraktım. Bakalım bu hafta bir şey olmassa bende Btsony'den ön sipariş vereceğim. Ön sipariş olmadan bu ürünü alamayacağız belli bir şey. Dediğin gibi spotçular ve PS kafeciler her yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Hadi hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar beraber sayacağız şafağı hayırlısıyla kavuşuruz inşALLAH !!

@Obsidian

İnşallah hocam...

Bu arada Ocak'ta rahat alırız diye düşünmeyin. Tüm dünyada PS4'ler hala çıktığı gibi kapışılıyor. Amazon.com'da geçen gece 12.000 tane PS4 27 dakikada satıldı. Muhtemelen Ocak'ta gelen partiyi de başta cafeciler ve spotçular olmak üzere kapışacak millet. İlkbaharda ancak rahatlar bence stoklar çünkü dünya çapında talebi karşılayamıyor arz şu anda. O açıdan Ocak için önsipariş vermek çok mantıklı. Zaten ben dün Şaşkınbakkal'da bir Sony Center'a sordum, 5 Ocak'ta gelecekmiş ikinci parti. Çok fazla beklemeyeceğiz PS4'lerimizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

quote:

Orijinalden alıntı: befuzorro

Bence ocak teslim yapan yerlerden on siparis vermeyin daha cok var ocak ortasina,daha once getiren yerler illaki cikacaktir sonra pisman olmayin.Zaten ocakta stok sorunu yasanmaz telesa gerek yok

Valla hocam hiç belli olmaz. Sony Türkiye'ye güvenmiyorum artık. Spotçular ve cafeciler her yere akın edip kapıyor cihazları. En iyisi bu olacak. Belki 10 gün geç alacağız ama alacağız. 1371 TL verdim,28 TL indirimli geldi.

Aynen..gına geldi, yok isim yazdır, yok ayırt, yok sakladık siz bulun, ona verme, şuna ver, karaborsa falan iyice soğudum..paşalar gibi beklerim UPS'in kapıma getirmesini Ocak ayında zaten beklediğim oyunlar DriveClub ve inFamous Şubat'ta Mart'ta anca çıkıyor..bir tek Fifa14 cd'si var elimde PS4 için, şimdilik onunla bakışıyoruz sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Sony centerdaki arkadaşların biri sitemde oturuyor söylediğine göre kendine bile alamadı bırak bana ayırmayı .

Mm nin mağaza müdürü tanıdık ona sordum ön siparişle satmışlar oda hikaye gibi geldi.

d&r 10 gün sonra uğrayın dedi erken gelme ihtimali varmış vs.

Hayır öyle rezil bir satış olduki onlar benim peşimden koşacağına ben onların peşinden koşuyorum neyse ocakta onlar benim peşimde koşacak muhtemelen.

Mediamarkt'da oyun, aksesuar her şey var. Konsol yok. Bir tane teşhir koymuşlar. İki çocuk Fifa 14 oynuyordu. Hipnoz olmuşlar.

Aynen öyle ben sarı saçlı top sakallı çalışan arkadaşı 5-1 tokatladım

• Arkadşlar btsony'e mail attığımı söylemiştim, aşağıdaki cevabı yazmışlar;

"Bilgi yazımız yanlış anlaşılmış sanırım, sınırsız bir stok üzerinden ön sipariş almıyoruz.

Bize otuz adet kadar ürün gelecek ve bu adetten her siparişte geri düşerek, sonunda otomatik olarak sipariş alımına kapanacak bir şekilde satıştayız.

Uyarınız üzerine bilgilendirmeyi şu şekilde değiştirdik.

2014 Ocak ayı ortasında teslimat gerçekleşecektir.

Belirlenen stok adedi tamamlandığında siparişe kapanacaktır.

(Kalan stok miktarını görüntülemek için; ürün sayfasında 99 adet sepete eklemeye çalışırsanız, sistem kalan stok adedi uyarısı verecektir)

Saygılarımızla"

Ben de kontrol ettim 17 adet ürün kalmış. Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Arkadşlar btsony'e mail attığımı söylemiştim, aşağıdaki cevabı yazmışlar;

"Bilgi yazımız yanlış anlaşılmış sanırım, sınırsız bir stok üzerinden ön sipariş almıyoruz.

Bize otuz adet kadar ürün gelecek ve bu adetten her siparişte geri düşerek, sonunda otomatik olarak sipariş alımına kapanacak bir şekilde satıştayız.

Uyarınız üzerine bilgilendirmeyi şu şekilde değiştirdik.

2014 Ocak ayı ortasında teslimat gerçekleşecektir.

Belirlenen stok adedi tamamlandığında siparişe kapanacaktır.

(Kalan stok miktarını görüntülemek için; ürün sayfasında 99 adet sepete eklemeye çalışırsanız, sistem kalan stok adedi uyarısı verecektir)

Saygılarımızla"

Ben de kontrol ettim 17 adet ürün kalmış. Bilginize.

Bu güzel bir haber teşekkür ederim bilgilendirme için. Ekledim ilk mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: winterice

walmart, amazon gibi gümrük masraflarını karşılıyor mu beyler?

Baktım ama bununla ilgili bir şey göremedim dostum.
  • quote:

quote:

Türkiye'ye gönderim yapmıyormuş zaten :)
  • Recharged kullanıcısına yanıt
    Walmart yurtdışına gondermiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar

bencede aceleye gerek yok ocak ortasından önce alırız diye düşünüyorum
    dün istinye park a gittim tüm mağazaların söylediği en kötü 5 ocak stok sıkıntısız gelmiş olacak diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmsncn

arkadaşlar

bencede aceleye gerek yok ocak ortasından önce alırız diye düşünüyorum
    dün istinye park a gittim tüm mağazaların söylediği en kötü 5 ocak stok sıkıntısız gelmiş olacak diyorlar

Aslında bu bir acele değil işi kesinleştirme. Ordan buraya aramaya,koşturmaya üşenenler için son 16 ürün kalmış BTSony'de.
  • ABD ve ABde stok sıkıntısı aşildiktan sonra spotcu yamyamlar aradan cekilecektir tahminimce en gec aralik son haftasi bir yerlerden konsolu temin ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon hakkında çok soru geliyor.

Amazon'dan sipariş verenlerden ricam şu: Bu soruları cevaplayacak ve nasıl alışveriş yapılacağını sslerle gösterecek bir rehber yaparsanız çok yararlı olur.
  • Arkadaşlar bende süreyle ilgili bir soru sormuştum. İlk hafta bile gönderilebilirmiş. Yani erken gelme ihtimalide var bilginize.

quote:

Sony Türkiye tarafından verilen bilgi Ocak ayı ortası şeklinde, tabi ürün gelişi ve gümrük işlemleri aksaksız ilerler belki ilk hafta olur şu anda belli olmaz.

Ürün tüm Türkiye'de aynı gün mağazalara sevk edilecektir, bizde aynı gün size kargo işlemlerini tamamlayacağız.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 132 Desibel

amazon hakkında çok soru geliyor.

Amazon'dan sipariş verenlerden ricam şu: Bu soruları cevaplayacak ve nasıl alışveriş yapılacağını sslerle gösterecek bir rehber yaparsanız çok yararlı olur.

Evet böyle bir arkadaş varsa hemen yardımcı olursa gayet faydalı ve yararlı olacaktır.. En azından birçok kişi amazondan ilk defa açılveriş yapacağı için sorun yaşamayacaktır..

Bende alacam ama bekliyorum stok gelmesini .

• quote:

quote:

quote:

Türkiye'ye gönderim yapmıyormuş zaten :)

Amazon gönderim yapıyor ve gümrük masraflarını çıkartıyor sana 100 dolar gibi bir fiyat ödüyorsun onu sorunsuz geliyor türkiyeye

• Beyler bu nedir ya xbox one stoğu kaç defa açıldı denk geldim ps4 yok açılmıyor amazonda 12 sinde alan arkadaşlar şanslı
    http://www.wiialerts.com/get_categories.php?cid=16&cname=Sony%20PlayStation%204
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.