Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (783. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Vodafone freezOne a kliksa %10 indirim var birleşir mi acaba

***Kampanya altın, mutfak&ev gereçleri, bebek bezi ve elektronik kategorisi hariç tüm kategorilerde geçerlidir.
    Yazmışlar.

Aynen denedim olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saydıklarının dışında kategori var mı?
  • Pardon tamam paraf var bende tamda kart kampanyası bekliyodum . ama 2 sorum var paraf puani sitedemi kullanmak zorundayız kliksaya ne kadar guvenebilirim daha önce kliksadan ps4 alan varmi son surummu gönderirler acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar az once aldim kliksa dan , makine +1 kol 1530tl ye geldi piyasaya gore iyi bir alisveris yaptim ben memnunum :))
  • quote:

Arkadaslar az once aldim kliksa dan , makine +1 kol 1530tl ye geldi piyasaya gore iyi bir alisveris yaptim ben memnunum :))

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sorunsuz uzun seneler kullanırsınız. Biraz daha bekleseydiniz syd diye firma paket yapmıştı PS4 + Fifa14 + DS4 = 1499 TL hatta bir arkadaş aramış 1450 TL son fiyat olur diye ama detayı bilmiyorum. Ben aylardır bekliyorum alışkanlık oldu bekleme modunda kaldım resmen Güzel fırsat çıkınca ve imkanım olunca bende bu aileye katılacağım inşallah.
  • Şu paraf yerine finans olsaydi saniyede alirdim

• Kliksa'nın fiyatını dün gece gördüm, Sony garantili bir ürün için ideal bir seviyede ama beraberindeki Paraf kampanyası işime yaramıyor ne yazık ki, puanı bir Bonus veya World'e verselerdi keşke, geçen sene boyunca bu iki karta puan kampanyasını sıklıkla ve meblağı da genellikle 100 TL civarında yaparlardı.

Bir yandan Hızlıal'da da PS4'ün tekrar stoğa girişini bekliyor ve geri döneceği fiyatı merak ediyorum, 1249'a sattıkları zaman tatile gidiyor olmamla ters düşmüş ve alamamıştım, PS4'ü şimdi alsam neredeyse TV'nin altına koymaktan başka yapabileceğim bir şey olmadığından ve şu anda ynatabilecek hiçbir oyunu olmadığından beklemedeyim ve dolayısıyla acelem yok; Eylül ayı, yeni kampanyalar ve FIFA 15, Destiny, Unity ve DriveClub gibi oyunlar gelsin, o zamana kadar en avantajlı Sony Eurosia garantili fiyatı kollamaya devam.

• bugüne özel 100 liraya 150 lirada çek var ama 1000 lira ve üstü alışverişte geçerli 1206- 150 1056 ya geliyorda bu alışverişten sonra binliralık alışveriş biraz zor yapılır. ama çekler bölümünde 75 e satsanız. 1.130 a gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Kliksa'nın fiyatını dün gece gördüm, Sony garantili bir ürün için ideal bir seviyede ama beraberindeki Paraf kampanyası işime yaramıyor ne yazık ki, puanı bir Bonus veya World'e verselerdi keşke, geçen sene boyunca bu iki karta puan kampanyasını sıklıkla ve meblağı da genellikle 100 TL civarında yaparlardı.

Bir yandan Hızlıal'da da PS4'ün tekrar stoğa girişini bekliyor ve geri döneceği fiyatı merak ediyorum, 1249'a sattıkları zaman tatile gidiyor olmamla ters düşmüş ve alamamıştım, PS4'ü şimdi alsam neredeyse TV'nin altına koymaktan başka yapabileceğim bir şey olmadığından ve şu anda ynatabilecek hiçbir oyunu olmadığından beklemedeyim ve dolayısıyla acelem yok; Eylül ayı, yeni kampanyalar ve FIFA 15, Destiny, Unity ve DriveClub gibi oyunlar gelsin, o zamana kadar en avantajlı Sony Eurosia garantili fiyatı kollamaya devam.

Tamamen aynı durumdayız, bir şey bulursan buraya yaz mutlaka.

• Kliksa ile gorusebilen var mi urunler dunya kupasi logolu mu ? Eski surum olma ihtimali var mi?

• Eski sürüm kalmamistir daha piyasada her yerde dünya kupali urun var ya logolu gelir yada daha yeni model ben bugün vereceğim siparişi parafta var kacirmak istemiyorum

• bende kliksa dan siparişi verdim. paraf para anında yüklendi. 5 eylülde gönderilecek 7 eylüle kadar harcanması gereken 1000 tl üzeri alişverişlerde geçerli 150 tl indirimde kazandım. iş yapar mı bilemedim.
    ürün tedarik sürecinde yazıyor. 5 iş gününde teslim edilecekmiş.
  • bende verdim siparişi bakalım nasıl bir ürün gelecek 150tl indirim kuponu gelmedi bana nerdren görücez onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmojo0009 -- 22 Ağustos 2014; 20:53:35 >
  • mrmojo0009 M kullanıcısına yanıt
    bana da gelmedi ancak bugüne özel diye sitede yazıyor. 7 eylülde mail gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

Arkadaslar az once aldim kliksa dan , makine +1 kol 1530tl ye geldi piyasaya gore iyi bir alisveris yaptim ben memnunum :))

Öncelikle hayırlı olsun inşallah sorunsuz uzun seneler kullanırsınız. Biraz daha bekleseydiniz syd diye firma paket yapmıştı PS4 + Fifa14 + DS4 = 1499 TL hatta bir arkadaş aramış 1450 TL son fiyat olur diye ama detayı bilmiyorum. Ben aylardır bekliyorum alışkanlık oldu bekleme modunda kaldım resmen Güzel fırsat çıkınca ve imkanım olunca bende bu aileye katılacağım inşallah.

Hocam ben biraz sikintili bir adamim :)

Fifa14 almayacagim 15 cikiyor diye o yuzden benim icin pek onemli degil ayrica syd 2.kolu sony grantili degilde yan sanayi yollar diye dusundum o yuzden kollari hic o tarz sitelerden veyahut dukkanlardan almayi dusunmedim. Kliksada firsati yakalayinca aldim hemen bakalim bir terslik olursa iade ederim zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 için fazladan 300-400 TL garantiye değer mi?
    Merak ettiğimden soruyorum. Bu cihazda kronik problem veya garanti gerektirecek ne gibi hatalar var?
  • quote:

quote:

quote:

Fifa14 almayacagim 15 cikiyor diye o yuzden benim icin pek onemli degil ayrica syd 2.kolu sony grantili degilde yan sanayi yollar diye dusundum o yuzden kollari hic o tarz sitelerden veyahut dukkanlardan almayi dusunmedim. Kliksada firsati yakalayinca aldim hemen bakalim bir terslik olursa iade ederim zaten

Üstat zaten ben alırsam o kol misafirler için ya da ateşli şiddetli oynayanlar için olacak Çünkü onların kol bozması kullanıcı hatasına girer

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Banada geldi ama iş yerinde olduğum için yüzeysel baktım. 2. Bölge vede japon malı olduğunu gördüm.
    parapuanla birlikte 1106 ya geldi...

Hayırlı olsun Japon malı çıkması senin için büyük bi şans olmuş çünkü gerçekten zor bulunuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Üstat zaten ben alırsam o kol misafirler için ya da ateşli şiddetli oynayanlar için olacak Çünkü onların kol bozması kullanıcı hatasına girer

Benim kardesim oynadigi icin kullanici hatasina sokamiyorum hocam

Hatta ben paranoyayi bi adim ileri tasidim syd ve diger firmalar icin , iclerini acip orjinal sony kolu alip yan sanayi koyarlar diye dusundum maliyeti asagi cekip fiyati **** diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlıal.com'da, Eurasia garantili modelden sonra, ithalatçı garantili ürünlerde de stok bitmiş.

Yaz tatilinin bitmesi ve oyun sezonun da açılması ile birlikte, PS-4 fiyatı hem Eurasia garantili, hem de diğer şekilde kaç TL. seviyelerinde gezinmeye başlayacak bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 781782783784785
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.