Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kygt

quote:

Orijinalden alıntı: chestter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Arkadaşlar

Cihaz geldi demiştim , açar açmaz bir baktım paralel ithalat ürün yollamışlar. Arasta sony yazıyor ve tekno bilmemne adında bir distribütör ismi var.

Hemen paketi kapadım bantladım değişime gönderiyorum. Kliksa'dan alanlar alacaklar dikkat etsinler.

Vay namussuzlar, siz bundan aldığınıza emin misiniz sitede paralel ithalat da satılıyo çünkü daha ucuz bir fiyata:
    http://www.kliksa.com/urun/sony-ps4-500gb-siyah-konsol/901940592

Sony garantili aldım hocam karıştırdılar yada buda bir taktik , iteleyebildiklerine itme derdinler belkide...

hocam kutuda sony eurasia garantilidir gibi bi yazı varmıydı?

Malesef , made in china ve yan yuzunde penta bilgisayar etiketi vardi. Dikkat edin arkadaslar.

Tamam hocam tesekkurler. Paketi ben teslim almayacagim o yuzden sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek anlamıyorum stok işlerinden gözüm Beyaz PS4+Destiny bundle'ında Ankara'da en erken ne zaman ve daha uygun olacak şekilde nerden temin edebilirim dersiniz?

Bir de fiyat farkı olur mu acaba..
  • Bende bekliyorum bir kampanya, ama bu gidişle 1500 liraya teknosa dan alacağım.

• Beyler oyunla almakmı daha mantıklı yoksa oyunsuz alıp oyunu ayrı alsak daha ucuz olur mu? Oyunları ucuza nerden alabiliriz.? Vatan veya teknosadan infamouslu paket almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 26 Ağustos 2014; 18:56:24 >
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    normalde amazon ve yurt dışı fiyatları beyazlarda baştan 50$ farketmişti. Kesin Türkiye'ye de 100-150 arası bir fiyat farkı olarak döner.

stok konusunda bilgim yok ama artık piyasada ps4 ler bol bol var, Türkiye'ye ilk girişi ne zaman ise ankara'da da ilk geldiği zaman yer alır, stok sorunu olmaz diye düşünüyorum. Zaten daha pahalı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 26 Ağustos 2014; 10:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theRoot7

normalde amazon ve yurt dışı fiyatları beyazlarda baştan 50$ farketmişti. Kesin Türkiye'ye de 100-150 arası bir fiyat farkı olarak döner.

stok konusunda bilgim yok ama artık piyasada ps4 ler bol bol var, Türkiye'ye ilk girişi ne zaman ise ankara'da da ilk geldiği zaman yer alır, stok sorunu olmaz diye düşünüyorum. Zaten daha pahalı gelecek

50$ mı oy hiç beklemiyodum öyle bir şeyi çok saçma ya. Bakalım ne kadardan girecek teşekkür ederim
  • Kliksadan aldigim garantili urun geldi ama ntsc-j saka gibi. Başka alan varsa ilk gelen j olacak haberiniz olsun kargocu gitmeden acin kutuyu hemen geri gönderin. Paralel ithalat alacak varsada almasin ntsc-j makina gelecek bilginize. Kisaca alisveris yapmayin.

• Bu Kliksa siparişleri hatalı gelenler bilgilendirmeye devam etsin lütfen.
  • KİPA da SONY PS4 500 GB OYUN KONSOLU + Killzone Shadow Fall = 1499 TL sanırım bu bundle paketler eurasia garantili oluyor. fiyat uygun gibi geldi almak isteyenler bi değerlendirsin derim;

http://www.kipadirekt.com/elektronik/ses-ve-goruntu/oyun-konsollari/sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-killzone-oyun.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmojo0009

Kliksadan aldigim garantili urun geldi ama ntsc-j saka gibi. Başka alan varsa ilk gelen j olacak haberiniz olsun kargocu gitmeden acin kutuyu hemen geri gönderin. Paralel ithalat alacak varsada almasin ntsc-j makina gelecek bilginize. Kisaca alisveris yapmayin.

hocam sony eurasia garantili cihaz ntsc-j olmaz diye biliyorum eminmisiniz garantili olduğuna.

bende kliksadan aldım ve ithalatçı garantili cihaz geldi. direk geri gönderdim. kliksadan alıp cihazı doğru düzgün gelen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: chestter

quote:

Kliksadan aldigim garantili urun geldi ama ntsc-j saka gibi. Başka alan varsa ilk gelen j olacak haberiniz olsun kargocu gitmeden acin kutuyu hemen geri gönderin. Paralel ithalat alacak varsada almasin ntsc-j makina gelecek bilginize. Kisaca alisveris yapmayin.

hocam sony eurasia garantili cihaz ntsc-j olmaz diye biliyorum eminmisiniz garantili olduğuna.

bende kliksadan aldım ve ithalatçı garantili cihaz geldi. direk geri gönderdim. kliksadan alıp cihazı doğru düzgün gelen var mı???

Alıntıları Göster

yok.başk aseyler söylersem site kapanır galiba .müşteri hizmetleri diyorki depodakilerin hatası bu depodakiler ne iş yapıyo acaba herkeze yanlış ürün geliyo.bu malları(depodaki çalışanlar) hala orada tutuyorlarmı acaba.bunlar yayınlanabilecek sözler. :)

• quote:

yok.başk aseyler söylersem site kapanır galiba .müşteri hizmetleri diyorki depodakilerin hatası bu depodakiler ne iş yapıyo acaba herkeze yanlış ürün geliyo.bu malları(depodaki çalışanlar) hala orada tutuyorlarmı acaba.bunlar yayınlanabilecek sözler. :)

Dün demiştim iteleyebildiklerine iteliyorlar hocam , ben bugun iade ettim bakalım ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuflenmispeynir -- 26 Ağustos 2014; 18:54:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdf

Bende bekliyorum bir kampanya, ama bu gidişle 1500 liraya teknosa dan alacağım.

Ben oyle yaptim kafa rahat.Axess'e 50 TL Chip para var bir de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ntsc olduğu nerden anlaşılıyor

• quote:

quote:

Dün demiştim iteleyebildiklerine iteliyorlar hocam , ben bugun iade ettim bakalım ne olacak?

Hocam size ne dediler

• Gönderin değiştirelim dedi müşteri hizmetleri ama tereddutlerim yok degil

• quote:

Gönderin değiştirelim dedi müşteri hizmetleri ama tereddutlerim yok degil

Ntsc mi değil mi nasıl anlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

quote:

quote:

Hocam size ne dediler

Geri yolladik degisim icin , karisiklik olmustur dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim ürünler depoya teslim olmuş arkadaşlar , yarın görüşeceğim durumu bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bizdeuygun.com/Sony-PS4_105726.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=standart&source=mobil&v=0.84,2

bu siteden alan varmi sony garantilimi dendigi gibi

• 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.