Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 **(STOK TAKİP KONUSU)**(ANA KONU)** (787. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.220
Cevap
94
Favori
583.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

http://www.bizdeuygun.com/Sony-PS4_105726.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=standart&source=mobil&v=0.84,2

bu siteden alan varmi sony garantilimi dendigi gibi

Zannetmiyorum hocam Sony garantili olduğunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman taksit yapiyormu biliyormusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play-asia'dan daha ucuza DS4 alabilecek bir yer var mı?
  • play-asia'dan daha ucuza DS4 alabilecek bir yer var mı
  • Arkadaslar

Kliksa ile simdi gorustum , islemleri yaptilar en kisa surede sony garantili urun yollanacagini belirttiler. Dikkat edin bu sorunu yasaysn cok kisi var dedim deponuzda sorun olabilir uyarin diye bilgi verdim.

48 saat icinde max yollanacakmis , bakalim ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktinde 1300'e Hızlıal verirken tatildeyim diye satın almadığıma pişman olmaya başlıyorum sanırım, keşke o zaman alsaymışım, zira Hızlıal'da tekrar stoğa girdiği zaman Sony garantilinin fiyatı çok da avantajlı olmayacak gibi, ithalatçi garantili PS4'ün fiyatı bile 1319'a çıkmış durumda. Hazır ölü zamandayken ne olursa olsun Hızlıal'dan kaptırmak lazımdı, şimdi oyun sezonunun da açıldığı dönemde avantajlı bir fiyat bulabilirsek iyi.
  • Kliksa fiyatı 1.500 yapmış tekrardan. Syd'yi bekleyecegiz mecbur, elden de daha ucuza gelmiş olur.

• 1300'ü bırak 1250 liraydı, BKM ile ödeyince 1220 oluyordu hatta.
    İthalatçı garantililer hala 1100 civarında yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer-6161-

Kliksa fiyatı 1.500 yapmış tekrardan. Syd'yi bekleyecegiz mecbur, elden de daha ucuza gelmiş olur.

Piyasalar hareketlenmeye başlayacağı için yükseltirler kesin. Oyunlar çıkacağı için PS4 alan kişi sayısı da artar mantığı üzerine o fiyatları göreceğin anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

Orijinalden alıntı: Omer-6161-

Kliksa fiyatı 1.500 yapmış tekrardan. Syd'yi bekleyecegiz mecbur, elden de daha ucuza gelmiş olur.

Piyasalar hareketlenmeye başlayacağı için yükseltirler kesin. Oyunlar çıkacağı için PS4 alan kişi sayısı da artar mantığı üzerine o fiyatları göreceğin anlaşılan.

Aynı fikirdeyim, birde bunların hepsi taksite vade bindiriyolar spotçular. Valla en sonunda paralel aldıracaklar o olacak yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

1300'ü bırak 1250 liraydı, BKM ile ödeyince 1220 oluyordu hatta.

Doğru, 1249'du ve sonrasında 1300 olmuştu, ben bir an ilk fiyatı 1300 ve sonrasında 1350'ye çıkmış gibi hatırladım. Kendime de kızıyorum şimdi, tatildeysen tatildesin ve er ya da geç zaten alacaksın bu konsolu, alıp dönüşte yanında PS4 ile dönmek varmış, Eylül-Ekim gibi oyunlu aylarda bir daha o fiyat seviyesine gerilemez muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

1300'ü bırak 1250 liraydı, BKM ile ödeyince 1220 oluyordu hatta.

Doğru, 1249'du ve sonrasında 1300 olmuştu, ben bir an ilk fiyatı 1300 ve sonrasında 1350'ye çıkmış gibi hatırladım. Kendime de kızıyorum şimdi, tatildeysen tatildesin ve er ya da geç zaten alacaksın bu konsolu, alıp dönüşte yanında PS4 ile dönmek varmış, Eylül-Ekim gibi oyunlu aylarda bir daha o fiyat seviyesine gerilemez muhtemelen.

Ben de tatile gidiyorum, en erken FIFA'da lazım diğer oyunlar da eylülün sonuna doğru zaten diye şimdiden almak yatmamıştı kafama. Neyse moral bozmaya gerek yok yine ucuzlayabilir ama 1300'den fazla vermem ona kararlıyım. Gerçi 1250'den fazla vermem diyordum Hızlıal'ı görünce ama bakalım ne olacak.

• Ya kliksa teknosa gibi yerlere ne diye 1500 lira bayiliyosunuz anlamiyorum ben gittigidiyor syd den almıstım temmuz da sony eurasia garantili 1399 du %10 indirimle 1259+100 tl bonus la aldım o bonus a da ikinci kolu aldım toplam konsol ve 2.kol ile 1300 e geldi.kliksa vb yerlerden alırken konsolu aldıktan sonra da psn plus 100 tl alcaksiniz online icin düsünün yani ben suan psn ve fifa 15 alcam toplam 1550 yi gecmicek..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunahmet

Ya kliksa teknosa gibi yerlere ne diye 1500 lira bayiliyosunuz anlamiyorum ben gittigidiyor syd den almıstım temmuz da sony eurasia garantili 1399 du %10 indirimle 1259+100 tl bonus la aldım o bonus a da ikinci kolu aldım toplam konsol ve 2.kol ile 1300 e geldi.kliksa vb yerlerden alırken konsolu aldıktan sonra da psn plus 100 tl alcaksiniz online icin düsünün yani ben suan psn ve fifa 15 alcam toplam 1550 yi gecmicek..

Kliksa'dan alanlar 1320'ye aldı ama 1500'e degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/sony-ps4-500-gb-pal-oyun-konsolu-ayni-gun-kargo-P23385377?cid=420680_sony-ps4-500-gb-pal-oyun-konsolu-ayni-gun-kargo-P23385377

Bu fiyat doğrumu ? Benim yeğen bundan ucuz olmaz diyip yüklendikçe yükleniyor. Bu konulara vakıf biri cevaplarsa memnun olurum.
  • quote:

quote:

Ya kliksa teknosa gibi yerlere ne diye 1500 lira bayiliyosunuz anlamiyorum ben gittigidiyor syd den almıstım temmuz da sony eurasia garantili 1399 du %10 indirimle 1259+100 tl bonus la aldım o bonus a da ikinci kolu aldım toplam konsol ve 2.kol ile 1300 e geldi.kliksa vb yerlerden alırken konsolu aldıktan sonra da psn plus 100 tl alcaksiniz online icin düsünün yani ben suan psn ve fifa 15 alcam toplam 1550 yi gecmicek..

O hediye ceklerinin de alt limiti var 1000 tl üzeri alisverisde. yalniz sadece kart puanı ile alabiliyosun yine 1320 ye gelmesi imkansiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kygt

Arkadaslar

Kliksa ile simdi gorustum , islemleri yaptilar en kisa surede sony garantili urun yollanacagini belirttiler. Dikkat edin bu sorunu yasaysn cok kisi var dedim deponuzda sorun olabilir uyarin diye bilgi verdim.

48 saat icinde max yollanacakmis , bakalim ne olacak.

Kliksa ile bende şimdi görüştüm yeni cihaz gönderemeyiz 50 tl hediye ceki verelim ya da direk para iadesi dediler. Herkese bu. Prosedür uygulanacak diiyorlar Size nasıl yenisi gönderilecek dendi ki hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O hediye ceklerinin de alt limiti var 1000 tl üzeri alisverisde. yalniz sadece kart puanı ile alabiliyosun yine 1320 ye gelmesi imkansiz

Fiyat 1320'ydi direk çek mek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pennyilkay

KİPA da SONY PS4 500 GB OYUN KONSOLU + Killzone Shadow Fall = 1499 TL sanırım bu bundle paketler eurasia garantili oluyor. fiyat uygun gibi geldi almak isteyenler bi değerlendirsin derim;

http://www.kipadirekt.com/elektronik/ses-ve-goruntu/oyun-konsollari/sony-ps4-500-gb-oyun-konsolu-killzone-oyun.html

Türkiye de fiyatlar tam kazık, Amerika'dan killzone bundle+2.kol 460 Dolar'a mal oldu.

• Evet kliksa tam fiyaskoyla dönüştü cuma aldigim garantili ps4 yerine ithalat garantili geldi geri gönderdim bugün aradilar ellerinde garantili ps4 yokmuş para iadesi yapiyoruz dediler. Elinizde yok madem sitede su anda satiliyor dedim cevap yok. Kisaca kliksadan alacaksaniz tekrar tekrar düşünün sonra kliklenmeyin

• 
Sayfa: önceki 785786787788789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.