Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 ve XBOX ONE KLAVYE MOUSE GAMEPAD ADAPTÖRÜ SATIŞ SONLANDIRILDI! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
50
Favori
65.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş gerçekten ilgili ürün almadan önce ve sonrasında gerçekten destek oldu

Cihaza 1 saat deneme şansım oldu eksi bir yönünü görmedim

hazır ayarlarla yaptığım denemeler gayet olumlu

ince ayarları kurcalayıp tekrar ayrıntılı bir inceleme yazacağım

Tekrar teşekkür ediyorum destek ve sabrı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: MILITANZ

arkadaşla görüştük sohbet ettik herşeyi tek tek anlattı . kurup oynama işlemini tamamladığımda yoruma yazacağım .
    Arkadaşlar ürünü aldım . Geldi cihaz tek kelime DEHŞET. XİM 4 , TAK COMMANDER falan filan bu cihazların hiçbirini denemedim ama onlara gerekte yok ismail kardeşimden bu cihazdan hemen bitane sipariş ediyorsunuz tertemiz oluyor.

soru sorabilirsiniz ama muhtemel bir kaç bir şey yazayım .
    1 gecikme,delay,lag YOK.
    2 hassasiyet muhteşem
    3 ortalama 50 tl lik bir mouse sahibiyim 3200 dpi'dır başka bir mouse almama gerek kalmadı.
    4 iyi ki almışım.

Bir öneri eğer pc nizde 4 tane çalışır durumda usb port yoksa 1 tane USB port çoklayıcı sipariş edin paralel zamanlarda gelsin kullanın.
  • elinde varsa kardeş almak istiyorum
  • w3hw3t_ kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde bir adet hazır vardı onuda bir arkadaş alacağına dair bilgi verdi. Perşembe günü 2 tane hazırlamış olurum ve alırsanız perşembe günü kargolama yapabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende tam sahibinden sitesinden alıyordum get ilanınızdan
    evet almak istiyorum perşembede uyar benim için sorun degil.
    Tamam hocam teşekkür ederim anlayışınız için. Ps4 icin mi istiyorsunuz acaba ona göre çıktı alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kel Bir Mühendis

Tamam hocam teşekkür ederim anlayışınız için. Ps4 icin mi istiyorsunuz acaba ona göre çıktı alıcam.
    nedemek kardeşim rica ederim.
    evet ps4 için olacak
    iyiki senin ilanı görmüşüm yoksa ps4 ü satacaktım ayar oldum oynayamıyorum ds4 le :)
    birde benim klavye şu eski bağlantılı olandan usb li degil yani sorun olurmu.
  • Pc oyuncusuna zor geliyor fps oyunlarında gamepad. Klavyeniz pc nizde çalıştığı sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kel Bir Mühendis

Pc oyuncusuna zor geliyor fps oyunlarında gamepad. Klavyeniz pc nizde çalıştığı sürece herhangi bir sorun yaşamazsınız.
    Hiç sorma alışırım diye aldım ama yok yapamıyorum fps oyunları
    adres bilgisi sizin hesap bilgilerini pm den mi yazarsınız.
    Hocam pm ile gönderiyorum size.
  • Güvenilir satıcı gerçekten ilgili ve sabırlı bir arkadaş satın aldım çok memnunum tavsiye ederim
  • Güvenilir satıcı saolsun her konuda yardımcı oluyor ayarlamaları tam anlamıyla becerememiştim
    saolsun arkadaş bıkmadan tek tek anlattı ince ayarlarınızı iyi yaparsanız pc hassasiyetini yakalıyorsunuz.
    Benim gibi fps oyunlarını ds4 le oynanayamayan arkadaşlara mutlaka tavsiye ederim.
  • Arkadaş çok ilgili ürün sipariş aşamasından kullanıma kadar her konuda desteğini esirgemiyor. Sipariş sonrası en kısa sürede elime ulaştı. PS4 de kullanmak için aldım, henüz sadece pubg'de deneme şansım oldu. Bağlantı sorunsuz gerçekleştirdim. Kullanımda gecikme hissettirmedi, tepkimeler oldukça yerinde. Özellikle Pubg için son paylaşılan config sonrası oynanış oldukça iyileşti. Emsallerine bakacak olursak fiyat performans açısından çok doğru bir karar vermişim. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, aynı işi gören markalı ürünlere bir dünya para vermeye hiç gerek yok.
  • Ben de almak istiyorum. PM alabilir miyim..

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı.

• pm beklıyorum alıcıyım
  • The_HeadMaster T kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı. :)

• tekrar döndüm
  • Kardeşim iletişim kuralım.05443160155

• mypolce kullanıcısına yanıt
    Mesaj yazıldı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.