Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tarafta xbox çıkış oyunları diye delirenler diğer tarafta ps 1080p diye kafayı yiyenler var. Bu iki monist gruba bir de şimdi üçüncü olarak hariciler katıldı. Onların da mottosu "isteyen istediğini alır, konsol bu bre ne kapışırsınız"

Arkadaş, ben anlamıyorum. Bu tarz tartışmalar, eleştiriler, argümanlar olmasa bu forumun ne anlamı var? Ne konuşulacak burada? Kimse tartışmayınca da yok xbox bölümü öldü yok ps bölümü öldü muhabbeti dönüyor. Her kazana bi suyunuz var mübarek.

Yahu bazen işin keyfi budur. Tıpkı iki takım taraftarının birbirine takılması gibi. Adam akıllı tartışmaktan kime ne zarar gelir ki?
  • Vay beeee, nereden nereye?

E3 2006'da Killzone'un CGI grafikleri için (ki oyunun grafikleri bu gösterilenlerden daha iyi idi) PS3 için olmadık şeyler yazılıyordu. Sene olmuş 2013 E3'te gösterilen Forza'ya bak, çıkan oyuna bak, yorumsuz...

E3 2013 gösterilen Forza
     Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ]

22 Kasım karşımıza çıkan Forza

Bu arada unutmadan oyun içindeki Lotus Formula gerçek para ile 37 pound'tan satılacakmış...

• xbox one casual gamer denilen hedef için iyi.
    ps4 ise hardcore gamer denilen kitle için.
    mesele hangisi olduğunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilyum

xbox one casual gamer denilen hedef için iyi.
    ps4 ise hardcore gamer denilen kitle için.
    mesele hangisi olduğunuz.

Exclusive oyunlar tam da bunu yansıtıyor diyebiliriz aslında
  • Casual ile hardcore muhabbeti ile alakası yok işin. Ex oyunları çıkar ps e ne geliyorsa xbox ada o geliyor. Sony orda kalite farkını koyup güzel ex oyun yapıyor.

Bu tarz çocukca sohbetlere gerek yok. 2 side hardcore konsollar. Kinect casual dersiniz katılırım. Haricinde külliyen yalan.

Casual oyun isteyen nintendo wii yada wii u alsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox One casual oyuncular için diyen adam gitsin kumda oynasın.
  • one

ps4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamez -- 21 Kasım 2013; 1:40:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Battlefield 4 xbox one'da ps4 teki çözünürlük farkına rağmen daha iyi görünüyordu ışıklandırma ve kaplama olarak, geçelim yani.

Ha tamam o zaman.

• steam box alır

GPU: some units with NVidia Titan, some GTX780, some GTX760, and some GTX660
    CPU: some boxes with Intel : i7-4770, some i5-4570, and some i3
    RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
    Storage: 1TB/8GB Hybrid SSHD
  • Bence ps4 slimin yanında slim kontrollerde çıkabilir.

• casual kitleyi hedef almak kötü değil bu bir. ms'in peşinde olduğu şey zaten bu xbox one'ı ilk tanıttıklarında ve devamında tek tek anlattılar buda iki. ama siz kumla kumdan kale yapmak yerine kafanızı kuma gömüyorsanız o ayrı. hard-core gamer konsolun tv alıcısı, yüz hislerini algılaması beni tanıyor vb. gibi özelliklerinin ne olduğunu konuşmaz oturur oyununu oynar saatlerce o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 21 Kasım 2013; 3:22:01 >
  • xbox one adamın gözlerini bozar çok cızırtılı gösteriyor
  • Ben de ps4 alacağım, nedenleri zaten defalarca sıralanmış, ama kısacası ben micsoft'un hiçbir ürününe para vermem. Ha çok güçlü ve güzel bir aleti uygun fiyata çıkarsaydı eve alırdım kırdırıp kullanmak için ama trophylerime yazık be usta. O şartlarda bile almazdım herhalde :D:D
    Neyse canım bir ps kullanıcısı olarak güzel günler bizi bekliyor :D Neden canımızı sıkalım ki değil mi arkadaşlar, mis gibi hatta miss gibi konsolumuz yolda , xbox alacak arkadaşlar da nasıl oluyorsa hallerinden memnun :D ben ps3'ü de 2010 da almıştım o günden beri bir gün olsun sony canımı sıkmadı , hiç bir yönüyle başka konsolu da alma ihtiyacı hissetmedim. Shooter'lara ilginiz yoksa zaten 360'ta bir multiplatform house'dan farkı yoktur gözünüzde, eminim.

Şu live psn'e 10 basar olayını da hiç anlamadım, o da ayrı bir konu. ben psn'den hangi oyunu istediysem girip rahat rahat oynadım bugüne kadar, lag falan çok nadir görmüşümdür. öyle az ki hatırlamıyorum bile :D sanarsın live oyunu açar açmaz senin suratından kinect sayesinde multiplayer'a gireceğini anlıyor, direk seni devam eden oyunun içine atıyor :D

oyun tartışmalarına gülüp geçiyorum, her ps kullanıcısının yaptığı gibi. donanım tartişmalarında bsc ekibi zaten bir otorite olarak bir çok kez herkesi bilinçlendirmeye gayret ettiler, ps'in üstünlüğü konusunda. benim tek korkum ds4'du , o da Allah'ıma şükür, çok güzel bir kontrolcüymüş. arayüz hakkında IGN editörünün yorumunu aynen yazayım :"it is so fast , it feels like it isn't sony"

:D

• şimdi bu ps4 un camerasında oyunlarda gene move a ihtiyaç var mı?

xbox 1 in kamerası 6 kişiye kadar tanıyor aynı anda ve kontrol cihazına falan gerek yok.

bence aile ile oynanacak oyunlar için çok buyuk bir +

ama ps4 un eye camerasıda geliştiyse bilemeyeceğim aradım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Yalniz cok fark var bu fark ozellikle benim gibi bf de sniper oynayanlar icin onemli olacaktir uzaktaki hedefi secmek izdirap oluyordu bu nesilde ps4 de ise hersey daha kolay olacak anladigim kadariyla

Sabah sabah iyi güldürdün. Senin gibi sniper oynayanlar derken? Oynamaya çalışanlar demek istedin herhalede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Xbox One casual oyuncular için diyen adam gitsin kumda oynasın.

xbox 360 progamer cennetiydi. O platformda oynamak ayrıca zordu. Cod ve Sf4 de özellikle gördük bu konuyu derinlemesine :)
  • Tartışma gereksiz inşallah Xbox one çıktığı gün 1 milyon satar, kazanan rekabet olsun biz zarar etmeyelim bu işten
    Eğer Xbox one ilk gün 500 000 gibi bir rakamda kalırsa iş kötü , Sony bu sefer kral tacını alırsa bizide yolma peşine düşer, :D ekstradan hep bir şeyler karşımıza çıkar durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 21 Kasım 2013; 10:50:32 >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Battleloga girin grafiker bey basarilarim orda duruyor aglatirim.d jr surda sniperlar var gelsene indiresin gidemiyorum cumleleride senin gunluk hayatta hep kullandigin cumleler buda bi dip not olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Battleloga girin grafiker bey basarilarim orda duruyor aglatirim.d jr surda sniperlar var gelsene indiresin gidemiyorum cumleleride senin gunluk hayatta hep kullandigin cumleler buda bi dip not olsun

Şu Bart ı bir snipercı yapsan deli olur heee
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    .d

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.