Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X box one in kinect olayi varken Kim ugrasicak move ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

Iyi olan kazansın

hala mı bc2 be opsiyonel

Yok ya naptın, bc4le sahalara dönüş yapacagim tekrar hahaah o öyle kaldı orda ya maksat safimiz belli olsun

• pleysiteysin 4 dover hemde 1.58 telefilopes
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

Beyler xbox forumunda sormuştum bugün çözünürlükler bu şekildeymiş.

Forza 5 - 1080p
    Fifa 14 - 1080p
    RYSE - 900p
    Dead Rising 3 - 720p
    CoD:Ghosts - 720p
    NFS Rivals 1080p
    NBA 2k14 1080p

Ps4 de sadece cod farklı olarak 1080p galiba yanlış hatırlamıyorsam.Birde sormak istediğim şu an çıkan bütün ps4 oyunları 1080p mi ?

Bu yeter heralde

• Xbox kırılmazsa zaten kullanan kalmaz ülkemizde.3-5 kişi hariç tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Forza 5 - 1080p
    Fifa 14 - 1080p
    RYSE - 900p
    Dead Rising 3 - 720p
    NFS Rivals 1080p
    NBA 2k14 1080p

Ps4 de sadece cod farklı olarak 1080p galiba yanlış hatırlamıyorsam.Birde sormak istediğim şu an çıkan bütün ps4 oyunları 1080p mi ?

Bu yeter heralde

bunları biliyorduk ama çözünürlükleri tabloda görünce daha bi etkileyici oldu. hepsi 1080p :D

bomba gibi geliyor PS4...

• Xbox One kırılmazsa ülkede One alanın sayısı 5 parmağı geçmez.
  • Kesin böyleyse zaten daha diyecek bişey kalmamış.. İki konsol arasında kalmıştım da sanırım xbox ı erteleyeceğim şuanda önce bir ps4 alalım.Teşekkürler bilgi için..

Bu arada inşallah online da sıkıntı yaşanmaz.. Sanki xbox live, psn den daha sağlam gibi bu konuda.. Online da fifamı sıkıntısız oynatsın benim için yeterli..

@Harpooner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface6 -- 19 Kasım 2013; 23:58:30 >
  • Tercihim ps4 nedeni gücü filan değil. Sony nin exc. üzerine iyi işler çıkarması. Xbox ında iyi satış yapmasını istiyorum. Rekabet iyidir. Rekabet olmazsa kaliteli oyunları ve düşük fiyatları görmek hayal olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Forza 5 - 1080p
    Fifa 14 - 1080p
    RYSE - 900p
    Dead Rising 3 - 720p
    NFS Rivals 1080p
    NBA 2k14 1080p

Bu yeter heralde

BF siritmis orda biraz daha gec cikartip 1080p olabilirdi ama 1600de fena hic değil hele tv de oynarken hic anlasilmaz bile zaten izledigim videoda grafikler ayni pc gibiydi.

60fps olmasi ayri bir olay zaten bende HD7850 var PS4 gibi performansli olmayacak sabit 60fps almak zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

720p-1080p önemli değil diyen kişi açıkça yalan söylüyordur. Aradaki fark 1 milyon piksel demek. Önemli olan içerik diyorsanız zaten konsol falan almayın, gidin mud oynayın, hiçbir oyunda bulmanızın mümkün olmadığı içerik orada.

2013 yılında aldığım alet bir dünya para verdiğim o televizyonun hakkını verecek arkadaş. Yoksa niye alayım, önceki nesilden bir farkı olmayacaksa? Grafik önemli değil diyip arkasından Ryse'ın CGI görüntülerini koyarak işte next gen bu diyorsan ikiyüzlülüktür.

720-1080p farkı kesinlikle önemli! Pc de monitörümü değiştirdikten sonra 1080p'ye geçtikten sonra bunu daha iyi anladım.
  • Xboxta şuan sadece 1 oyun 720p, Ghosts düzeltildi ve 1080p yapıldı, başka 720 oyun varmı?
  • Battlefield 4 xbox one'da ps4 teki çözünürlük farkına rağmen daha iyi görünüyordu ışıklandırma ve kaplama olarak, geçelim yani.
  • Nerde BF4 daha iyi görünüyor, yanyana oynadın mı? 20 inch monitörden mi baktın yoksa? Daha düşük çözünürlüğün kaplaması daha iyi olabilir mi? Daha az pikselle nasıl daha iyi kaplama yapılabilir? Cod Ghosts nasıl düzeltildi 1080p oldu, kaynak var mı?
  • ozozca kullanıcısına yanıt
    Olay sadece o farkla kalmıyor bir de. Daha güçsüz konsolda 1080p oyun var, evet ama mesela araba yarışında gece gündüz, kar, yağmur, çamur vb. hiçbirşey yok, sadece piksele abanılmış. E zaten önceki nesilde de yarış ve spor oyunları 1080p oluyordu, ne anlamı var o zaman yenisine geçmenin? İleride daha iyi fizikli, daha çok çevre etkileşimli oyunlar geldiğinde ne olacak? Şimdiki kısıtlı etkileşimle bile 720p veriyorsa, ileride hem 1080p hem daha iyi fizik, çevre vb. sunması mümkün mü? Ryse gibi büyük çoğunluğu QTE olan, mızrak atarken sıfır fizik hesaplamasıyla her seferinde hedefi vuran, tek frame'de saldırıdan savunmaya geçen oyun bile 1080p değil, sadece One'a geliştirildiği halde.
  • arkadaşlar birsey sorabilirmiyim
    bir arkadaşım yurt dışından gelicek.
    yanında 4 tane ps4 getire bilecegini soyluyor.
    500$ dolardan satabilirmiyim diye soruyor
    bu konuda bilgisi olan varmı
    trde o fiyata satilirmi?
    evet belki sıfır ve kutusunda ama garantisi orada kalıcaktır o yuzden sordum.
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

arkadaşlar birsey sorabilirmiyim
    bir arkadaşım yurt dışından gelicek.
    yanında 4 tane ps4 getire bilecegini soyluyor.
    500$ dolardan satabilirmiyim diye soruyor
    bu konuda bilgisi olan varmı
    trde o fiyata satilirmi?
    evet belki sıfır ve kutusunda ama garantisi orada kalıcaktır o yuzden sordum.
    tesekkurler

Şu an öyle açlık çekenler var ki, 1200 liradan satsa maksimum 10 dk da biter. Hatta bence gümrüğünü ödeyip 8-10 tane getirsin çok güzel kar eder bu işten.
  • PS4 ısıniyür diyenlere gelsin;

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Xboxta şuan sadece 1 oyun 720p, Ghosts düzeltildi ve 1080p yapıldı, başka 720 oyun varmı?

Upscale 1080p yapıldı, onu xbox 360'la ps3'de yapar.
  • sadece 1 oyun degil , ayrica cod single player ps4 te 720p idi ona duzeltme geldi native 1080p oldu.xboxda hem sp hem multi 720p bunlar 1080p ye upscale ediliyor , ps4 native calistiriyor.
    xbox'ta cod-bf4-killer instict-dead rising 720p ryse 900p , ps4 te bf4 900p kalan hepsi 1080p.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.