Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

EMREDERSİN!

Xbox 1080P verdide biz mi almadik ?

Senle böyle muhabbet edilir dostum. Kac kisi iyi niyetle yazdi sana sen hala ayni kafa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    sen oyuncu musun,yoksa başka bişey misin?

bir oyunun iyi olması için 1080p mi olması lazım?
    Göördük 1080p oyununuzu da.

Ayrıca,ben kimseye hakaret etmedim ve etmem de.
    Biraz da karşı tarafa bakmak lazım.

Siz pikselleri saymaya devam edin.Biz oyunumuza,eğlencemize bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

EMREDERSİN!

Senle böyle muhabbet edilir dostum. Kac kisi iyi niyetle yazdi sana sen hala ayni kafa.

1080p önemli değil ama önemli olan oyun zevki.Ps4'te bir oyun 720p deseler elli tane konu açıp muhaha derler, kendi konsolları 720p 10 fps oynatır önemli olan oyun zevki.Boşuna tartışıyorunuz bunlarla.

• xboxone kopya oynatmiycak enaz 1sene, ozelliklerinin yarisi amerikaya ozel, kinect icin cok ahim sahim oyun vs varmi bilmiyorum, donanim olarakta ps4 un gerisinde..ben sanmiyorumki koru korune xboxone alanlar ps4 alanlar kadar cok olacagini..ps4 alanlarin 4de1i kadar anca alinir Turkiyede ki onlarda agir xbox fanidir kanimca..yoksa amerikadaki insanlar bile isine geldigi icin ilk ps almislar ilerleyen vadelerde xbox alacaklar..neyi tartisiyoruz ozaman?xbox un krndine ozel oyunlari icin ve kinect olayi icin alinir bence o makina..o da ulkemizde cogu insana lux kacar acikcasi..he alan ikisibnide alir tuzu kurudur anlarim..gectigimiz nesilde ilk konsolum xbox360di..bikac aydirda ps3 kullaniyorum..yeni nesilde iki konsoluda iyi taniyorum biliyorum ve ben ps tarafindayim acikcasi..plus var ex oyunlar agir basiyor ps da takas olayi daha rahat ve oyun sikintisi da yok..he yeni nesilde kirilirsa xbx ozaman insanlar icin albenisi olur diycem ama simdi bile gecmis nesil kinect li aletler bin tl civarinfa yaninda oyun vs kandiriyolar..xboxone sanmiyorumki bin tl civarinda olucak kirilsa dahi..
    herkes in kendi gorusu ama akil var mantik var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir oyunun iyi olması için gerekli olmayabilir ama daha iyi olması için önemli bir etken.Ps3 veya Xbox 360 neden 720p ye geçiş yaptı o zaman, önemli olan oyunun kalitesi değil mi düşük çözünürlüklerde takılsalardı.

Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenBen ? -- 19 Kasım 2013; 20:15:25 >
  • quote:

Dostum benim hiçbir zaman çözünürluk umrumda olmadı senin birkaç mesajinda dalga gectigine gordum PS nin ufacik bir yanlisini gorsen direk abuk subuk mesajlar yazıyorsun.

Grafik önemli olsaydi PC de devam ederdim HD7850 var bende her oyunu full de acıyor um zaten.

Xbox One güzel konsol ozellikle Xbox360 cok süperdi gamepad Halo Geow Live vs

Oyunlar daha önemli Geow Halo ciksinda konsola 480p olsun sadece tavirlarin komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: NedenBen ?

quote:

Bir oyunun iyi olması için gerekli olmayabilir ama daha iyi olması için önemli bir etken.Ps3 veya Xbox 360 neden 720p ye geçiş yaptı o zaman, önemli olan oyunun kalitesi değil mi düşük çözünürlüklerde takılsalardı. Senin mantığına tüküreyim başka diyecek bir şey yok.

Ilk defa dogru birsey yazmis arkadas ama senin son cumlende hic olmamis.

Cozunurluk onemli ama kalite daha onemli 720p ye tabi gecilecek imkan varken.

Sen tatli yerken sosunu red mi ediyorsun ?

• Arkadaşlar lütfen birbirimizi kırmadan tartışalım
  • Elde yeteri kadar ARGÜMANN var,merak etmesinler.
  • PS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

EMREDERSİN!

1080p önemli değil ama önemli olan oyun zevki.Ps4'te bir oyun 720p deseler elli tane konu açıp muhaha derler, kendi konsolları 720p 10 fps oynatır önemli olan oyun zevki.Boşuna tartışıyorunuz bunlarla.

Onun cumleleri aslinda bunlar. Ps4 720p olsaydi varya yerdem yere vururdu.

Cod ghost acaba PS4 de 720p mi haberinde halay cekiyordu kendisi.

Oyun nerde biz o konsoldayiz Sony nin elinde bulundurduğu sirketler daha agir basiyor kendi paramizi kazanalim ikisinide aliriz.

Adaar birbirini öldürecek burda iki kuruşluk mal icin. Oyuncu ruhu yok kimsede herkes 720p 1080p pesinde. Yok onun cikis oyununda 2 piksel daha fazla yok 10k verdigi icin 16 fps vs.

• Valla tam bütçe söylemen lazım yoksa aylık 3000 lira taksitle de var tv
    720p-1080p önemli değil diyen kişi açıkça yalan söylüyordur. Aradaki fark 1 milyon piksel demek. Önemli olan içerik diyorsanız zaten konsol falan almayın, gidin mud oynayın, hiçbir oyunda bulmanızın mümkün olmadığı içerik orada.

2013 yılında aldığım alet bir dünya para verdiğim o televizyonun hakkını verecek arkadaş. Yoksa niye alayım, önceki nesilden bir farkı olmayacaksa? Grafik önemli değil diyip arkasından Ryse'ın CGI görüntülerini koyarak işte next gen bu diyorsan ikiyüzlülüktür.
  • arkadaşlar ps4 ps3 oyunlarını oynatacak mı yani oyunu taktıgımızda oynayabilecek miyiz eger öyleyse açık ara ps 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

720p-1080p önemli değil diyen kişi açıkça yalan söylüyordur. Aradaki fark 1 milyon piksel demek. Önemli olan içerik diyorsanız zaten konsol falan almayın, gidin mud oynayın, hiçbir oyunda bulmanızın mümkün olmadığı içerik orada.

2013 yılında aldığım alet bir dünya para verdiğim o televizyonun hakkını verecek arkadaş. Yoksa niye alayım, önceki nesilden bir farkı olmayacaksa? Grafik önemli değil diyip arkasından Ryse'ın CGI görüntülerini koyarak işte next gen bu diyorsan ikiyüzlülüktür.

Ben onemli degil demiyorum sadece daha onemli seyler var diyorum tabiki bu nesilde 720P kabul edilebilir birsey degil fakat Uncharted Gow Killzone olmadiktan sonra 4k olsun isterse demek istedigim o.

Zaten 1080p veren bilgisayara sahibim ben o oyunlari oynamak icin aliyorum ama tartisacak sey yok 1080p ps4 zaten.

• ps4 her zamn için
  • bu psfanboycukları anlamak mümkün değil.
    madem grafik önemli 1080p diye yırtınıyonuz ozaman pc ciler size dediğinde konsolda grafikler kötü diye.
    hemen grafik öenmli değil diyolardı şimdi ne değiştide sizin için grafik önemli oldu

la bi dediniz bi dedinizi tutmuyo.
    ps3 zamanında cell i senelerce övdünüz sonra dediniz sony hatasından ders adlı.
    bu 1.dönmeniz.
    2.si gamepad harikaydı ama ps4 çıkışına yakın ps3 gamepad i kötüydü demeye başladınız.
    olum bu kadar karar değiştirmek çok zararlı la dikkat edin ilerde alışkanlık yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Oyunun savas yada her neyse dovus dinamikleri cok kotu.
    Hep ayni seyler. Assasin Creed in bir degisik hali olmus. tek fark devamli Quick eventler cikiyor.
    Karakter animasyonlari oyun ici icin konusuyorum cok ama cok kotu, yengec yengec yurumeler, tugla gibi hareketler vs. sadece oldurucu vuruslarda az biraz estetik var onlarda bilindigi gibi scrip.
    Birde dikkat ettiniz mi., Ben 40 dakika izledim QE lerde ya adam hic hata yapmadi yada yine bassanizda olur basmasanizda olur mantigi hakim.
    Eger ikinci SIK dogru ise basmazsaniz kalkan vuruyor basarsaniz kilic sanirim.

Grafiklere bir sey diyemem ama onun disinda ki her sey 3. sinif malesef.

Hocam oyunun konusuna yazmışsın ama xbox bölümüne yazmıyorum, neyse. Bir önceki sayfada ben de bu konuda birşeyler yazdım. Oyunun grafikleri dehşet görünüyor gerçekten ama... ( devamı önceki sayfadan copy/paste) Xbox One'a çıkacak olan Ryse izlediğim videolalara göre grafiği oldukça iyi bir oyun gibi duruyor. Ama yine videlorda dikkatimi çeken birşey var ki dövüş sisteminde çok fazla tuşa basmayla aynı animasyonlar kendini tekrar ediyor. X'e bas yana çekil, Y'ye bas arkasına geç, enseye kılıcı batır. İlk başta animasyon güzel geliyor videoda izlerken sonra bir bakıyorsun 10 dakikalık videoda bunu 5-6 kez yapıyor. Uzun vadede rahatsız edebilecek bir nokta olabilir... (Az önceki komutları tamamen salladım ifade etmeye çalıştığım şeyi anlatabilmek için)

Neyse çıksın bakalım hayırlısıyla. Belki ileride OB1 aldıracak bir oyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Kasım 2013; 21:07:31 >

Sen diyorsun demedim zaten, diyen arkadaş biliyor kendisini

Uncharted, Last of Us 480p olsaydı bu kadar tutulur muydu? Mevcut teknolojide 1080p standart hale geldi, 3 senelik laptopumda birçok oyunu 1080p oynayabiliyorum, yeni alınacak konsolun da en azından bunu sağlaması gerekli. İçerik içerik diye kendisini yırttıktan sonra araba yarışı için konsol alırım diyen kişi sağlıklı düşünmüyordur, hikayesi mi, karakter derinliği mi cezbetti seni derler cevap veremez.

İçerik ile mevcut teknolojinin iyi harmanlanması lazım. Daha görüntü olarak 1080p 60 fps standart olmadıysa, işin içine sağlam bir fizik motoru girdiğinde ne olacak? Bu konsolları en az 6 sene kullanacağız, bu nesilde grafik olarak ps2-ps3 geçişi kadar uçurum olması zaten mümkün değil, fizikleriyle, çevre etkileşimleriyle next-gen hissini yakalamamız lazım, bunu 720p yapacak olduktan sonra ne gerek var yeni konsol almaya.

Sesli komut dediğin ikisinde de var, arayüz dediğin arada öyle dağlar kadar fark yok, ama iş grafik işlemeye geldiğinde araya 1.000.000 piksel giriyorsa, ne seçilmesi gerektiği belli zaten. Oyunun ortasında maç skoruna bakmayı istiyorsam, ben o oyunu kapatır maçı izlerim zaten, oyunun içinde benim aklıma niye maç gelsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

Valla tam bütçe söylemen lazım yoksa aylık 3000 lira taksitle de var tv

1-2 arası.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.