Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (8 Mobil) - 4 Masaüstü8 Mobil
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3K'dan dem vuranlar fat ps3'lerin sarı ışıktan cortladığını ne çabuk unutmuş
  • Sarı ışık kaç sene sürdü peki? 3K Jasper board'lu Xbox'lar çıkana kadar devam etti.
  • 2010 slim çıkışına kadar sürmüştür, jasper makinalar 2008 kasım ayında çıktı, neredeyse 5 yıldır jasper kullanıyorum hiçbir şekilde sorun yaşamadım taş gibi cihaz.
  • 3 K hatası ile sarı ışık hatası arasında uçurum var onu belirteyim.

%42 hata oranına sahipti Xbox lar. Her satılan 2 makinadan birinin patlaması demek bu ki iyi bir sonuç bile. Patlamayan Xbox ilk partisi görmedim ben, az bile yazılmış. Sarı ışık oranı devede kulak kalıyor.

Slim Xbox ın hakkını veren modeldir.
  • Fat makinaların da çoğu patladı sarı ışıktan, 3k tarih olalı 5 sene oluyor, hakkını vermekten kasıt ne daha mı iyi grafik sunuyor slimler ? Jasper makinalar ile çoktan tarih oldu 3K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Kasım 2013; 16:25:19 >
  • giriş yapmayacaktım yukardaki malum kişinin slim ler Xbox ın hakkını veriyor lafına bikaç bişey demek için girdim.

jasper arcade ler,2009dan sonra çıkan makinelerle sorunun ne senin?
    slimler Xbox ın hakkını veriyormuş,hadi yaa?
  • Benim ps3 FAT 60 GB ilk üretim ve 7 yıldır kullanıyorum. Makinenin altında laptop fanı, ön usb'den üfleyen bir fan bir de makineye arkadan üfleyen thermaltake fanım var. Direniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

Benim ps3 FAT 60 GB ilk üretim ve 7 yıldır kullanıyorum. Makinenin altında laptop fanı, ön usb'den üfleyen bir fan bir de makineye arkadan üfleyen thermaltake fanım var. Direniyorum

Of 60'lık en sakat model onu belirteyim, diren ps3
  • Arkadaşlar XBOX almak istiyorum. 300-400 TL felan alabilirim. Taksitle teknosa veya vatanbilgisayar'dan. Fakat benim TV LED veya LCD değil sıkıntı yaratır mı? Tüplü yani. Veya Xbox'u PC'ye bağlayabiliyor muyuz? GTA V alıcam yanında.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Aynen ama özel bir model o. Önünde memory card girişleri, 4 usb girişi ve backward compability'si vardı. Yani ilk model. O yüzden gözüm gibi bakıyorum cihaza.
  • Ilk cikan xbox 360 larin bir sene icerisinde bozulmA orani yuzde 55 dir. Yuzde 90 ni 2. Yilini goremedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

Arkadaşlar XBOX almak istiyorum. 300-400 TL felan alabilirim. Taksitle teknosa veya vatanbilgisayar'dan. Fakat benim TV LED veya LCD değil sıkıntı yaratır mı? Tüplü yani. Veya Xbox'u PC'ye bağlayabiliyor muyuz? GTA V alıcam yanında.

tüplüyse alma boşuna zevk almazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

http://www.trtturk.com.tr/haber/ps4te-buyuk-sorun.html

Sony'nin geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu PlayStation 4'te sorunlar da beraberinde geldi.

PS4'ü satın alan kullanıcıların azımsanmayacak bir kısmı cihazın PlayStation Network ile bağlantı kuramadığını dile getirdi. Bu ağa bağlanamayan kullanıcılar ise haliyle internete bağlanamadıkları gibi bu ağ üzerinden oyun satın alamıyor veya arkadaşlarıyla internet üzerinden oyun oynayamıyor.

PlayStation'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada hata doğrulanırken, hatanın sebebi olarak da PlayStation Network'e fazla yüklenme olması gösterildi. Zira PlayStation 4'ün satışa çıktığı ilk gece birçok kullanıcı aynı anda ağa bağlanmaya çalışmış ve sunucularda sorun yaşanmış olabilir.

(HÜRRİYET)

anlaşılan psn yine balon.live a devam sorunsuz şekilde.

hahahaa yine balon
    a canım

• quote:

Arkadaşlar XBOX almak istiyorum. 300-400 TL felan alabilirim. Taksitle teknosa veya vatanbilgisayar'dan. Fakat benim TV LED veya LCD değil sıkıntı yaratır mı? Tüplü yani. Veya Xbox'u PC'ye bağlayabiliyor muyuz? GTA V alıcam yanında.

Monitörun var mi ona bağlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Casper monitör var işte.

Tüplü varda gayet sağlam

• quote:

quote:

quote:

Casper monitör var işte.

Tüplü varda gayet sağlam

Kac inc ?

Tuplede görüntü les olur onda oynayacaksan alma ama idare ederim biraz sonra firsatim olunca bi led tv veya monitor alırım dersen o zaman tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Casper monitör var işte.

Tüplü varda gayet sağlam

Kac inc ?

Tuplede görüntü les olur onda oynayacaksan alma ama idare ederim biraz sonra firsatim olunca bi led tv veya monitor alırım dersen o zaman tamam.

Onuda taksitli alırım. Taksitli güzel bir LED TV (pek pahalı olmasın)

Ps4 veya xbox hangi modei yazarsınız veya link atarsınız minnettar kalırım.

• 640p ile 720p arasındaki farkı gören şahin gözlü xBone fanları 720p ile 1080p yi ayırt edemiyor
    Sizi buradan alalımhttp://www.dunyagoz.com/
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Casper monitör var işte.

Tüplü varda gayet sağlam

Kac inc ?

Onuda taksitli alırım. Taksitli güzel bir LED TV (pek pahalı olmasın)

Ps4 veya xbox hangi modei yazarsınız veya link atarsınız minnettar kalırım.

300-400 var diyorsun ps4-xone mı diyorsun bir de?

• iyi exler nerdeyse o konsol alınır playstationdaki oyunlar xbox da çıksaydı xbox alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.