Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet bir garip bu isin degerle alakasi yok inanilmaz buyuk firmalar bunlar ve ms bizim pazarda iyi satis yapacagina suan inanmiyor kimse kimseye kara kasindan kara gozunden dolayi destek vermiyor sony bize bu imkanlari sunuyor cunku geri donus olacagina inaniyor ms ise bizdeki piyasanin kendisini vok buyuk getiri saglayacagina inanmiyor adamlarin tercihlerini dogru yanlis diye elestirebiliriz ama bunun deger vermekle alakasi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizz_t

Ben buna kendinizi avutmaya çalışmak derim
    Kaçtane Turkçe dublaj oyun oynayabıldınız sevgili microsoftunuzun konsolunda
    İngilizce biliyorum ben yaa deme hemen
  • Tamamda senin turkce oyun oynayabilmenin sana verilen degerle alakali bi tarafi yok potansiyel musteri olmanla alakalisi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Kasım 2013; 11:45:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Millet bir garip bu isin degerle alakasi yok inanilmaz buyuk firmalar bunlar ve ms bizim pazarda iyi satis yapacagina suan inanmiyor kimse kimseye kara kasindan kara gozunden dolayi destek vermiyor sony bize bu imkanlari sunuyor cunku geri donus olacagina inaniyor ms ise bizdeki piyasanin kendisini vok buyuk getiri saglayacagina inanmiyor adamlarin tercihlerini dogru yanlis diye elestirebiliriz ama bunun deger vermekle alakasi yok
    İkinizinde söylediklerinde haklı olduğunuz yanlar var fakat benim için durum şu ''Geçirdiğim zamandan keyif almak'' bunu benim için hangisi sağlarsa birşekilde onu edinirim. Türkiye , Türkçe vs. bunlar güzel şeyler, kendi dilimde olsa oyunlar bayıla bayıla oynarım ama dublajlı film sevmeyen bir milletiz biz aynı kapıya çıkmıyor mu ? herşeyin orjinali hani? ama tabii Menüler Türkçe olsa senaryo modları Türkçe alt yazılı olsa tadından yenmez. Olmuyor diyede keyfimi bölemem yalnız.

• Ben simdinin ps3 geleceginde potansiyel ps4 musterisiyim zaten benim burda anlattigim sey deger vermek diye bir kavramin tivaret dunyadinda olmadigidir yoksa turkce oyun oynamak altyazili olsun dublajli olsub insana keyif veriyor

• quote:

Millet bir garip bu isin degerle alakasi yok inanilmaz buyuk firmalar bunlar ve ms bizim pazarda iyi satis yapacagina suan inanmiyor kimse kimseye kara kasindan kara gozunden dolayi destek vermiyor sony bize bu imkanlari sunuyor cunku geri donus olacagina inaniyor ms ise bizdeki piyasanin kendisini vok buyuk getiri saglayacagina inanmiyor adamlarin tercihlerini dogru yanlis diye elestirebiliriz ama bunun deger vermekle alakasi yok

Sen ona para dersin ben değer derim. Değer vermekte bir tercihtir. İnsan tercih ettiğine değer biçer.
    Sevgili microsoftunuz Sony gibi doğru hamleler yapsın oda girebilsin burda kı pazara
    Sen burdakı ınsanların ne istediğine bakmazsan kusura bakmada burdakı çoğunlukta sana bakmaz
    Yok kara kaşmış yok kara gözmüş biz Sonynın kara kaşına kara gözüne bakarak almıyoruz konsollarını

• Ps4 alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir gercekleri soyleyince niye hemen sevgili xboxiniz oluyor hayatimda oynamisligim yok xboxi ama bu olay deger degil senin ne dedigin burada onemli degil ticarette deger yoktur bunu belirttim kendini istedigin gibi kandirabilirsin deger vs diye sadece dogrusunu soyledim

• İyide Türkçe oyunlar için ben birşey demedim ki güzel bir gelişmede sende maşallah öyle bir yazmışsın ki her oyun Türkçe çıkıyor o zaman buyur gel PC'de takıl. Ps konsolunda hayatın görmediğin ve göremeyeceğin oyunları Türkçe altyazı ile falan oynarsın bana sakın PC'de oyun oynamam deme hemen ;)

Türkçe oyunlar ise senin Sony'nin yapmıyor Sony TR girişimidir onlar kendilerine verilen bütçeyi boyle değerlendiriyorlar yani Sony tutupta benim Türk dostlarıma TR oyun yapın demiyor bunu zaten açıkladılarda. Sony TR bunları çok sevdiği için mi yapıyor diye düşünüyorsun hayır Türkiyede oyun satabilmek için yapıyor bak yeni oyun fiyatları ortada gider alırsın 180-200 TL'den artık Türkçe oyunları ;))

Ne Ms ne Sony sana değer falan vermiyor seni beni hepimizi bir inek gibi goruyor ve daha ne kadar sağabilirim derdindeler ama sizler firmaları alıp beni seviyor yada sevmiyor muhabbetine getiriyorsunuz bu işin değer yada değer vermemekle alakası yok tamamen para ile alakası var. Sony der ki bana Türkiyede bu kadar satıs yeter Ms derki ben yeterli görmüyorum pazara girmez bu kadar ona bakarsan Ms'in geri kalan neredeyse bütün ürünleride Türkiyede yıllardır var o zaman ne olacak şimdi Ms beni seviyor mu hayır o alandaki ürünlerinde ben yada sen potansiyel müşteriyiz ;)

Firmayı beni seviyor değer veriyor diye değerlendirmeyin öyle birşey yok oyunlarına bakın hangisi hitap ediyorsa o dur gerisi yalan. İki konsoluda alacağım çünkü ikisindede sağlam ex'ler var çıkıpta neden oyun dısı etkenlerden dolayı kendimi bu zevkten mahrum edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 19 Kasım 2013; 11:59:15 >

• quote:

bence oyun bazında ps4 ün xboxa açtığı donanımsal farktan sonra oyunlarda oluşan farktan dolayı xbox yapımcıları yaptığı yanlışın farkında ve şuan xbox fanlarının fanlığına dua edip zarar etmemeyi terleyerek bekliyorlardır. hatta şirket içi bunun birçok toplantısıda olmuştur. microsoft xbox one'ın mimarlarını toplayıp bunun azarınıda çekmiştir. Genede her şirket böyledir, xbox microsoftun bir ürünüdür ve bunun başında uzmanları vardır, emir verilir çalışma yapılır ürün tasarlanır ama yapılan yapılmıştır artık ya bu işte emeği geçenler değiştirilir yada peşine daha iyi ürün tasarlanır.

bende iki üründe yok ben pc ciyim arkadaşlarımdaki ps3 ile arada pes oynarız yada onlara bana gelir pc mi tv ye bağlarız oynarız.

gerçekten 1080p ye karşılık 720p ne demek. biz 1080p ye geçeli seneler oldu. ben arkadaşlarımı ps3 de oynarken gördüğümde tv 720p moduna geçiyordu,görünce burun kıvırmıştım çünkü aynı oyunu ben pc den tv ye bağlayıp 1080p oynuyorum xbox 360 ın aparat ile pc ye bağlanan kolları ile. oyunlar kolları tam olarak görüyor vede farkı yok. 1080p iöin geç bile kanılmışken xbox çok büyük yanlış yaptı.

açıkçası xbox şuan ellerindekini çıkarıp ciddi donanımsal upgrade yapıcak çünkü bu donanımın ömrü az. iki platformada oyun yazan üretici xbox için ciddi grafik düşürmeye gidicek. bence kimsenin xbox one almaması gerekir yoksa microsoft akıllanmayacaktır.

üzgünüm xbox 360 gözümde ne kadar hoş görünsede bu yeni nesilde ps 4 önde ezici bir şekilde.

• quote:

Ben simdinin ps3 geleceginde potansiyel ps4 musterisiyim zaten benim burda anlattigim sey deger vermek diye bir kavramin tivaret dunyadinda olmadigidir yoksa turkce oyun oynamak altyazili olsun dublajli olsub insana keyif veriyor

Sony bulunduğu seviye ve mevki bakımından Microsoft ile farklı bir durumda yalnız. Aynı tarzda bir iş ile kıyaslanıyor ama aynı tarzda iki firma değiller. Kimse yanlış anlamasın ama Samsung = Sony
    Apple = Microsoft

Bunu şu açıdan söylüyorum, daha iyi donanım (sony-samsg) daha akıcı bir kullanım (Microsoft-apple) Donanımı koyup olayın sadece donanımda bittiğini düşünen (sony), donanım kadar yazılıma ağırlık veren ve donanımını yazılımıyla güçlendiren (microsoft) Biri biraz daha kullanıcı dostu halkın firması (sony,samsung), biraz daha bilinmeyeni oynamak daha az ama öz kişiye hitap etmek (microsoft) sadece microsoft çünkü apple dünyanın en iyi yönetilen şirketi onlar herkese birşekilde hitap edip daima daha çok satıyorlar (iyi bir ürün yapsalarda yapmasalarda) farketmiyor. Kıyasım belki tam anlamıyla doğru değil veya değindiğim noktalar eksik olabilir ama bahsetmek istediğim şeyi az çok anlamışsınızdır.

Yani kısacası Sony bunu daha rahat yapabiliyor sonuçta hem bu işte hemde oyun dünyasında daha eski ve köklü bir firma, daha çok biliniyorlar efsane olmuşlar. Microsoft ise yazılım açısından tamam ama belliki pazarlama konusunda biraz sıkıntılı. X360 dan öğrendiklerini, eksiklerini tamamladılarsa bile bize sevdirdikleri şeyi devam ettirmeye yetecektir. Ama tabiki herzaman daha fazlasını istiyoruz. Neden Türkçe oyun oynamaktan bizi mahrum ediyorsun. Bu yakarış için Microsoft Türkiyedeki arkadaşların biraz adam olmaları ve birkaç işin altına ellerini koymaları gerekiyor. Sony nin kendi kendine aklına gelmemiştir bu biraz yatırıma ve birilerinin bu işin altında uğraş verdiklerini düşünüyorum, kendiliğinden olacak şeyler gibi gelmiyor.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 19 Kasım 2013; 12:05:07 >

• İyide hangi pazar sen Türkiye pazarını büyük bir pazar mı sanıyorsun bak Mustafa Yiğit bile işte The Last of Us satıslarını açıkladı yerlerde sürünüyor konsol satısları ilede rakipleri arasında dağlar kadar fark var. PSN hesapları bölge bölge açıklanmıştı bizim rakamlar yok denilecek düzeydeydi.

Ms yada X firma Türkiyeye pazar demiyor ise buna kızmayacaksın sorunu kendimizde arayacağız.
  • Ya siz hic xboxda türkçe oyun oynadinizdami xboxu savunuyonuz siz ingilizceyi cozmeye calisirken biz turkce oyunlarla keyfimize bakiyorduk sizde mom mom bakiyodunuz ps4 turkiyeye cok destek verdi cogu ex oyununu turkce cikardi siz hala gidin xbox alin ex konusunda ps4 xboxi ezer gecer ha siz bilirsiniz 720pde oyun oynucam 10fps olcak ve turkce olmuycak xboxunuzda iyi oyunlar alicaklara.

Beyler yazimda hatalar vardir az mobilden yaziyorum k.b

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Ben simdinin ps3 geleceginde potansiyel ps4 musterisiyim zaten benim burda anlattigim sey deger vermek diye bir kavramin tivaret dunyadinda olmadigidir yoksa turkce oyun oynamak altyazili olsun dublajli olsub insana keyif veriyor

Sony bulunduğu seviye ve mevki bakımından Microsoft ile farklı bir durumda yalnız. Aynı tarzda bir iş ile kıyaslanıyor ama aynı tarzda iki firma değiller. Kimse yanlış anlamasın ama Samsung = Sony
    Apple = Microsoft

Bunu şu açıdan söylüyorum, daha iyi donanım (sony-samsg) daha akıcı bir kullanım (Microsoft-apple) Donanımı koyup olayın sadece donanımda bittiğini düşünen (sony), donanım kadar yazılıma ağırlık veren ve donanımını yazılımıyla güçlendiren (microsoft) Biri biraz daha kullanıcı dostu halkın firması (sony,samsung), biraz daha bilinmeyeni oynamak daha az ama öz kişiye hitap etmek (microsoft) sadece microsoft çünkü apple dünyanın en iyi yönetilen şirketi onlar herkese birşekilde hitap edip daima daha çok satıyorlar (iyi bir ürün yapsalarda yapmasalarda) farketmiyor. Kıyasım belki tam anlamıyla doğru değil veya değindiğim noktalar eksik olabilir ama bahsetmek istediğim şeyi az çok anlamışsınızdır.

Yani kısacası Sony bunu daha rahat yapabiliyor sonuçta hem bu işte hemde oyun dünyasında daha eski ve köklü bir firma, daha çok biliniyorlar efsane olmuşlar. Microsoft ise yazılım açısından tamam ama belliki pazarlama konusunda biraz sıkıntılı. X360 dan öğrendiklerini, eksiklerini tamamladılarsa bile bize sevdirdikleri şeyi devam ettirmeye yetecektir. Ama tabiki herzaman daha fazlasını istiyoruz. Neden Türkçe oyun oynamaktan bizi mahrum ediyorsun. Bu yakarış için Microsoft Türkiyedeki arkadaşların biraz adam olmaları ve birkaç işin altına ellerini koymaları gerekiyor. Sony nin kendi kendine aklına gelmemiştir bu biraz yatırıma ve birilerinin bu işin altında uğraş verdiklerini düşünüyorum, kendiliğinden olacak şeyler gibi gelmiyor.

Alıntıları Göster
    Daha dün sony psni hackletti, okadar insan bankayla muhattap olup şifrelerini değiştirdi, kartlarını iptal etti, milyon dolarlık kullanıcı dostu sony neler başardı bu nesilde neler.

- Bir konsol 2005 yılında party chat sistemini dahil ederken diğer markanın konsolunda 2013 yılına kadar yok, başaramadı.
    - Müthiş güçlü diye lanse edilen konsol diğer konsolun 720p çimli oynattığı oyunu 640p çimsiz oynattı (düpedüz daha güçsüz).
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 19 Kasım 2013; 12:15:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

Ya siz hic xboxda türkçe oyun oynadinizdami xboxu savunuyonuz siz ingilizceyi cozmeye calisirken biz turkce oyunlarla keyfimize bakiyorduk sizde mom mom bakiyodunuz ps4 turkiyeye cok destek verdi cogu ex oyununu turkce cikardi siz hala gidin xbox alin ex konusunda ps4 xboxi ezer gecer ha siz bilirsiniz 720pde oyun oynucam 10fps olcak ve turkce olmuycak xboxunuzda iyi oyunlar alicaklara.

Yok birşekilde çözdük yazdıklarını o sorun değilde, Hangi çıkış oyunu Xbox one ın çıkış oyunlarına ağır basmış ? 10fps dediğin oyun senin 60fps oyunundan dahamı çok puan almış dahamı çok satmış baktın mı ?

Girmeyeyim tartışmayayım diyorum ancak, herkes herşeyi okadar çok biliyor ki şaşırıyorum. Ben bir konuyu bilmiyorsam bilmiyorum diyorum kendi kendime, google a girip araştırmalar yapıp sanki o olayları yaşamışım gibi anlatmasınıda biliyorum ama gerek görmüyorum. Çünkü bende bir bireyim ve benim kendi bildiklerim kendi yaşadıklarım benim için doğru olanlar.

Hiç Xbox kullanmamış biri ne olduğunu bilemez ! Live kullanmamış biri rahatlığını bilemez , Multiplayer oyun nedemek konsolda deneyimlememiş biri (kaliteli bir deneyim) ahkam kesemez. Bunları yaşamadan görmeden kullanmadan gamepadine dokunmadan bol keseden sallamak yine bizim milletimizin bir keyfidir. Gereksiz konuşma ona buna çamur atmaktan keyif alıyoruz, burada kimse şuanda son 4-5 yorumda savunma yapmıyor, kendi için haklı nedenlerini söylüyor ama ne yazanları okudun nede yazanları anladın, tek anladığın birinin azından xbox kelimesi çıkmış dur saldırayım harçlığı baban versin oğlum Sonyden medet ummayın. Objektif olmak bukadar zor olmamalı.

Türkçe oyun olayındada bu sene çok ümitliydim en azından Crytek açısından. RYSE oyunu Türkçe olabilirdi, Cevat Yerli açık kapı bıraktı falan diyorlar ama oyun çıkıyor işte değişen birşey yok. PC versiyonu falanda havada kaldı onu bekleyenler için söylüyorum. En azından birkaç çokbilenin çenesi kapanırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

quote:

Apple = Microsoft

+1

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

Ya siz hic xboxda türkçe oyun oynadinizdami xboxu savunuyonuz siz ingilizceyi cozmeye calisirken biz turkce oyunlarla keyfimize bakiyorduk sizde mom mom bakiyodunuz ps4 turkiyeye cok destek verdi cogu ex oyununu turkce cikardi siz hala gidin xbox alin ex konusunda ps4 xboxi ezer gecer ha siz bilirsiniz 720pde oyun oynucam 10fps olcak ve turkce olmuycak xboxunuzda iyi oyunlar alicaklara.

Yok birşekilde çözdük yazdıklarını o sorun değilde, Hangi çıkış oyunu Xbox one ın çıkış oyunlarına ağır basmış ? 10fps dediğin oyun senin 60fps oyunundan dahamı çok puan almış dahamı çok satmış baktın mı ?

Girmeyeyim tartışmayayım diyorum ancak, herkes herşeyi okadar çok biliyor ki şaşırıyorum. Ben bir konuyu bilmiyorsam bilmiyorum diyorum kendi kendime, google a girip araştırmalar yapıp sanki o olayları yaşamışım gibi anlatmasınıda biliyorum ama gerek görmüyorum. Çünkü bende bir bireyim ve benim kendi bildiklerim kendi yaşadıklarım benim için doğru olanlar.

Hiç Xbox kullanmamış biri ne olduğunu bilemez ! Live kullanmamış biri rahatlığını bilemez , Multiplayer oyun nedemek konsolda deneyimlememiş biri (kaliteli bir deneyim) ahkam kesemez. Bunları yaşamadan görmeden kullanmadan gamepadine dokunmadan bol keseden sallamak yine bizim milletimizin bir keyfidir. Gereksiz konuşma ona buna çamur atmaktan keyif alıyoruz, burada kimse şuanda son 4-5 yorumda savunma yapmıyor, kendi için haklı nedenlerini söylüyor ama ne yazanları okudun nede yazanları anladın, tek anladığın birinin azından xbox kelimesi çıkmış dur saldırayım harçlığı baban versin oğlum Sonyden medet ummayın. Objektif olmak bukadar zor olmamalı.

Türkçe oyun olayındada bu sene çok ümitliydim en azından Crytek açısından. RYSE oyunu Türkçe olabilirdi, Cevat Yerli açık kapı bıraktı falan diyorlar ama oyun çıkıyor işte değişen birşey yok. PC versiyonu falanda havada kaldı onu bekleyenler için söylüyorum. En azından birkaç çokbilenin çenesi kapanırdı.

Alıntıları Göster
    Aslında boşuna tartışılıyor, 22 Kasım'da XO çıkışını yapınca oyun severlerin hangi konsola teveccühünü gösterdiğini, hangisinin daha fazla tercih edildiğini hep beraber göreceğiz. Gerçi bu da insanın zevkini etkileyecek bir unsur değil, sonuçta herkes öncelikle sevdiği konsola, sevebileceği konsola yönelecek. Fiyat ve donanım farkı gibi özellikler bazıları için birinci planda olsa da, hardcore gamer'lar bunlara bakar mı bilmiyorum...

Bakalım XO Amerika'da PS4'ün 24 saatte kırdığı rekor olan 1 milyon barajına ne kadar yaklaşacak, ne kadar geçecek. Asıl tartışmaların bittiği nokta bence burası olur.

• quote:

quote:

Apple = Microsoft

Alıntıları Göster
    PlayStation 4 için güzel smash videoları geldi. Bakalım Xbox One için nasıl videolar gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

O puanlara patladı denmez yalnız.

haklısın ps4 oyunu alsaydı bu puanları patladı diyebilirdik

Benim anlamadığım tarafsız bir yorum yapıyorsun bu yorum Xbox One için pozitifse Xbox One fanı PS4 için pozitifse PS4 fanı oluyorsun.Tarafsız bir yorum yapmak mümkün değil sizin gibi arkadaşlar sayesinde benim KZ patladı diyen bir mesajım olsa tamam diyeceğim 78 ortlaması olan bir oyuna patladı , çöp denilmeyeceğini söylüyorum sadece.

Evet haklısın. 75 üzeri bir oyuna patladı, çöp denilmez bana göre de. Ama Bir PS3/PS4 oyunu (örneğin yakın zamanda Killzone SF) 75 alınca buralarda ''oyun patladı muhahahaha zuhahaha''lar havada uçuşunca böyle bir durumda karşı atak kaçınılmaz oluyor.

Eskiden dergilerde falan puan verilirken. 70 oynamalısınız, 80 hit oyun, 90 üzeri mükemmel anlamına geliyordu. Şimdi 80 altı olunca patladı oluyor.

Fakat o patladi denmesinin sebebi insanlar cok beklentiye girmidiginden dolayi oldu 8.5 9 bekleyince 7 lerde ucusunca patladi oldu malesef.

İşte o beklentiye de kendi kendimizi sokuyoruz ama. Bizim oyunu oynamadan veya fikir almak için başkalarının oynamadan önce oyun hakkında gözlem yapabileceğimiz nokta sadece video ve görseller oluyor. Görsellerde ve videolarda görüyoruz ki grafiklere abanılmış, beklenti yüksek oluyor. Sonra oyun çıkıyor incelemelerde -bizim oynamadan bilemeyeceğimiz- yapay zeka sorunları, konu zayıflığı, oyunun monotonluğu vs gibi nedenlerden puan kırılıyor. Ortalamaya etki ediyor. Ve oyun 'patladı' oluyor.

Sonraki aşamada kişilerin farklı, kendi kriterlerine göre oyunları yorumlaması geliyor. Bazı insan multiplayer oynamayı sevdiği için singledan kırılan puanlar umrunda olmuyor. Veya tam tersi single'ı oynayıp satacaksa mutiplayarın güzel olması umrunda olmuyor. Aynı şekilde konu güzel olsun grafik önemli değil şeklinde yorumlayan da oluyor. Oha be adamlar ne grafik yapmış şeklinde yorumlayan da...

Mesela Xbox One'a çıkacak olan Ryse izlediğim videolalara göre grafiği oldukça iyi bir oyun gibi duruyor. Ama yine videlorda dikkatimi çeken birşey var ki dövüş sisteminde çok fazla tuşa basmayla aynı animasyonlar kendini tekrar ediyor. X'e bas yana çekil, Y'ye bas arkasına geç, enseye kılıcı batır. İlk başta animasyon güzel geliyor videoda izlerken sonra bir bakıyorsun 10 dakikalık videoda bunu 5-6 kez yapıyor. Uzun vadede rahatsız edebilecek bir nokta olabilir... (Az önceki komutları tamamen salladım ifade etmeye çalıştığım şeyi anlatabilmek için)

ula uzun zamandır böyle edebiyet parçalamamıştım ha forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Kasım 2013; 13:06:11 >

• Takip edemedim ama;

Ps4 1080 p

Xone 720 p ise gerçekten başka söze gerek yok kanimca

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.