Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS de cop Xbox da PC varken 480P grafiklerle oyun mu oynanir der C4 koyar kacarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

xbox bune Turkıye'ye gelecekte oooo bekle uşağım bekle
    eşşeği suya göndersen daha çabuk gelir
    gerçekten xboxbune nin Turkıye çıkış tarihi belli oldumu?

Resmi olarak gelmesini beklersen yalan olur o iş zaten gidip en ucuz veren spotçudan alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

Alıntıları Göster
    http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/322/b/b/r13_by_mpackart-d6uqija.gif

Gif 27 mb ona göre tıklayın

Spoiler içine ekleyemedim nasıl olduğunu biri söylerse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md07tr -- 18 Kasım 2013; 22:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Ayın 23'ünde patlayan xbox one'ları konuşuyor olacagız merak etmeyin sizi xboylar :))

Xbox One da kolay kolay bi numara çıkmaz hacım rahat ol

ps ; xboy veya fanboydeğilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Ayın 23'ünde patlayan xbox one'ları konuşuyor olacagız merak etmeyin sizi xboylar :))

Onun için mi bu zamana kadar hata oranı sony den fazla oldu.

2008 yılında hata oranı ps3 %3 iken xbox360 da %16 dıydı.

2010 da %54 hata oranı ile xbox360 zirveydi, her yerde haberleri var. 2 makinadan 1 bozuk diye ne çabuk unuttun

O zamanın satış rakamlarına oranlarsan çok ciddi bir rakam.

Şu anda 1 milyon satmış bir konsoldan bahsediyoruz ve hata oranı %1 in bile altında yapmayın yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

quote:

Onun için mi bu zamana kadar hata oranı sony den fazla oldu.

2008 yılında hata oranı ps3 %3 iken xbox360 da %16 dıydı.

2010 da %54 hata oranı ile xbox360 zirveydi, her yerde haberleri var. 2 makinadan 1 bozuk diye ne çabuk unuttun

O zamanın satış rakamlarına oranlarsan çok ciddi bir rakam.

Şu anda 1 milyon satmış bir konsoldan bahsediyoruz ve hata oranı %1 in bile altında yapmayın yahu.

Dostum doğru söylüyorsun ama işte bu herifler geçmişten baya bi ders aldılar o yüzden Xbox Ona da

bu hataların tekrarlanmasını beklemiyoruz en azından öyle umuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2013/322/b/b/r13_by_mpackart-d6uqija.gif

Gif 27 mb ona göre tıklayın

Spoiler içine ekleyemedim nasıl olduğunu biri söylerse sevinirim

ryse ın gif i de böyle olur yani
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
     Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ]
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ]
    Ne olurdu şu oyun ps4 de de gelse, hangisini alacağız belli değil, dubai den alacağım için 2 sinde de karlı olucam, bundan sonra 1080p olayı netleşse alınabilir yani xbox ama hala kafamda ps4 1-2 adım önde, Last of us 2 yi kaçıramam dayanamam yani o acıya

• quote:

Orijinalden alıntı: Neogaf81

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O puanlara patladı denmez yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

haklısın ps4 oyunu alsaydı bu puanları patladı diyebilirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Benim anlamadığım tarafsız bir yorum yapıyorsun bu yorum Xbox One için pozitifse Xbox One fanı PS4 için pozitifse PS4 fanı oluyorsun.Tarafsız bir yorum yapmak mümkün değil sizin gibi arkadaşlar sayesinde benim KZ patladı diyen bir mesajım olsa tamam diyeceğim 78 ortlaması olan bir oyuna patladı , çöp denilmeyeceğini söylüyorum sadece.
  • quote:

quote:

quote:

Benim anlamadığım tarafsız bir yorum yapıyorsun bu yorum Xbox One için pozitifse Xbox One fanı PS4 için pozitifse PS4 fanı oluyorsun.Tarafsız bir yorum yapmak mümkün değil sizin gibi arkadaşlar sayesinde benim KZ patladı diyen bir mesajım olsa tamam diyeceğim 78 ortlaması olan bir oyuna patladı , çöp denilmeyeceğini söylüyorum sadece.

sana birşey demedim arkadaşım genel konuştum.konsol oyuncusu inanılmaz alıngan bunu gözlemledim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sana birşey demedim arkadaşım genel konuştum.konsol oyuncusu inanılmaz alıngan bunu gözlemledim.

Alıntıları Göster
    ulan sene olmus 2040 halen grafik yarıştırıyorsunuz yahu.Ulan bıkmadınız 10 senedir aynı konsept oyunları oynamaktan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

ulan sene olmus 2040 halen grafik yarıştırıyorsunuz yahu.Ulan bıkmadınız 10 senedir aynı konsept oyunları oynamaktan

Çok mantıklı bir cevap olmuş, resmen kısırlaştırdılar oyunları 3 4 türden başka doğru dürüst oyun kalmadı dövüş oyunları son nefeslerini yaşıyor, korku oyunları ya çok abartı yada aksiyona dönmüş ortası yok.

Bas kaplamaları uydur fps yalanını yarım oyunu daya millete gelsin dlc den oyundan gelen paracıklar.

Eskiden bi cd takar keyfine bakardın, şimdi ne var? Yok internet gerekli yok aylık ödeme gerekli, oyunu yarım yamalak al aylarca patch bekle dlc gelsin , yetmez season pass al nerdeyse bi oyun fiyatı daha bayıl tek tek dlc alınır mı? Dur adam 2. Eli online kullanmasın bide online pass çıkar onu almadan oynamasın.

Ben şahsen oyuncuları bu kadar koyun yerine koyup aşağıladıkları bir nesil daha görmedim. Ne kadar şu konsolu bu oyunu sevsekte acı gerçekler bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Evet haklısın. 75 üzeri bir oyuna patladı, çöp denilmez bana göre de. Ama Bir PS3/PS4 oyunu (örneğin yakın zamanda Killzone SF) 75 alınca buralarda ''oyun patladı muhahahaha zuhahaha''lar havada uçuşunca böyle bir durumda karşı atak kaçınılmaz oluyor.

Eskiden dergilerde falan puan verilirken. 70 oynamalısınız, 80 hit oyun, 90 üzeri mükemmel anlamına geliyordu. Şimdi 80 altı olunca patladı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

quote:

Evet haklısın. 75 üzeri bir oyuna patladı, çöp denilmez bana göre de. Ama Bir PS3/PS4 oyunu (örneğin yakın zamanda Killzone SF) 75 alınca buralarda ''oyun patladı muhahahaha zuhahaha''lar havada uçuşunca böyle bir durumda karşı atak kaçınılmaz oluyor.

Eskiden dergilerde falan puan verilirken. 70 oynamalısınız, 80 hit oyun, 90 üzeri mükemmel anlamına geliyordu. Şimdi 80 altı olunca patladı oluyor.

Fakat o patladi denmesinin sebebi insanlar cok beklentiye girmidiginden dolayi oldu 8.5 9 bekleyince 7 lerde ucusunca patladi oldu malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Abi oyunun puanini single dan kirmislar adamlarin neredeyse hepsi multisi mukemmel demis arkadas bes saat su single bes ve fps tarzinda gozunu seveyim anlatacak ne kaldi nasil anlatilacak cok ovulen cod bilr donup dolasip ayni seyi farkli yerlerden anlatmaya basladi simgle i guzel konusu guzel oyunlari gordukten sonra kim fpsden (bf kz cod) hikaye bekliyorki ben 1200 kusur saat bf3 onlinr oynadim single ini toplasan 20 dk oynamamisimdir ilgimi ceken bi durum dehil fps lerde single cod zaten oynamiyorum fps eendimi (bf kz cod) insanlarin tek beklentisi onlinr oynamak oluyot online i da cok iyiymis millet bosu bosuna bukadar laf yapiyor kendi adima ben singledan bisey beklemiyordum online i iyi olsa bana yster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

Resmi olarak gelmesini beklersen yalan olur o iş zaten gidip en ucuz veren spotçudan alıcaz

Ben şu halinize gerçekten gülüyorum.
    Turkıye ye wc ye bıraktığı dışkısı kadar değer vermeyen microsft ürününün fanboyu olmuşsunuz

• Şu değer verme muhabbeti nedir Allah Aşkına bir ürünü almak için illaki Türkiyeye destek mi veriyor olması gerek Allah aşkına ne yapacaksınız konsolu alıp milli bayramlarda marş söyleyip bayrak mı sallayacaksınız ?

Türkiyede resmi ve yaygın değil eleştirisini anlarım bu yüzden oyunları zor bulunuyor denir anlarım ama şu değer verme muhabbeti yapıp olayı milliyetçi yaklaşıma çekmeyi gerçektende komik buluyorum. Yapacağınız şey oyun oynamak yok değer verme yok bizi sevmiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 19 Kasım 2013; 11:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.