Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben sizi anlamıyorum valla da billada anlamıyorum adamlar satıyor cihazları alıyor milyon dolarları onlar birbirini kutluyor para içinde yüzüyor siz burada yok xbox one daha iyi yok ps4 1080p oyun konsolu bu ya alırsın oynarsın paran varsa digerinide alır oynarsın her şey ps4 xbox one dan ibaret değil yaşam tarzı gibi bakan insanlar var yapmayın gözünüzü seveyim hangisi iyise iyi alın birini oynayın yazdıgınız parmaklarınıza yazık

Adamlar tebrik etmesinde bir birini biz mi edelim siz gerçekten savaştıklarınımı düşünüyorsunuz rekabet parayı çoğaltır xbox kinect çıkartır biri move cıkartır herkes bu daha iyi bu sefer bunun savaşı başlar yani her sorun bitti bu mu kaldı :)) o yüzden değerli arkadaşlar gözümüzü açalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagkajj -- 18 Kasım 2013; 15:23:17 >

• X1 e o kadar laf attınız ps4 kırmızı renk veriyo bu seferde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

Kardeşlik ile ilgili yazışmalar daha önce aşağıdaki başlık altında yapılmıştı.

http://forum.donanimhaber.com/m_82716864/mpage_2/tm.htm
  • İlk seride oluşan Blue Light Of Death gerçekten düşündürücü. Bilmeyenler için BLOD hatası makine HDMI out'tan sinyali gönderemediği zaman oluşuyor. Ve makineyi ilk aldığınızda bu sorun oluşmasa bile ilk seride olmayacağı anlamına gelmiyor. Bu durumda HDMI splitter vs gibi ürünler kullanmakta tehlikeli oluyor. Aramızda makineyi alıp kullanan varsa HDMI out'a bağlı kabloyu kurcalamasın
  • OverdoLive O kullanıcısına yanıt
    +One
    Ben bunu diyorum önemli olan rakam degil senin gördügündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Yok illa PS4 anakonusuna girip yazacaklar onlar. Rahat edemezler

Güldürme mübarek
    Asıl bunu yapan sizsiniz güldürme kaç kere yüzlerine vurdum gidin kendi konunuza demekki yediremediginiz birşey var diye ama gene geldiniz hea var düzgün insanlara yorum atanlarda var ama ondan daha çok sapır saçma yorum yapan var neymiş ps4 küçükmüş gördük küçüklügünü RED..
  • haah,gel ağzını öpüyüm senin karga.

geliyolar,söylüyorlar,yapıyorlar yapacaklarını,sonra da üste çıkıyorlar.

bizi suçlu gösteriyorlar.
  • Neyse arkadaşlar yazdıklarım bir şey uyandırmamış demek ki herkesin son işi bu konuyu tartışmak :) benim en azından daha önemli işlerim var size kolay gelsin ne diyeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

merhaba, ben kendi görüşümü yazayım.

bu nesilde, ps3 ve xbox 360 kullanma imkanım oldu. xbox daha çok kullandım orjinal olarak.

xbox 'ın arayüzünde heryerde reklam var sinir bozucu bence. müzik, film, tv programları vs ilgimi çekmiyor konsol kullanırken.
    konsolu açıp oyuna giricem ben, başka birşey için kullanmıyorum.
    bu yüzden bu nesilde tercihim ps4 olucak, kendi kullanıcağım alanlarda ps4 daha ağır basıyor. belki xbox 'ta alabilirim ama exclusive oyunları için pek heyecan duymuyorum. Zaten bir konsolda yapabildiğin diğerinde yapabildiğin birşey yok artık. Önemli olan exc. oyunlar, exclusive 'de ps4 bu nesilde de alır götürür bence.

Dedigimiz bu bizimde, gayet güzel anlatmışsın herkez ihtiyacına göre alsın konsolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Kargaa -- 18 Kasım 2013; 16:02:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

haah,gel ağzını öpüyüm senin karga.

geliyolar,söylüyorlar,yapıyorlar yapacaklarını,sonra da üste çıkıyorlar.

bizi suçlu gösteriyorlar.

Xbox tek sebebi türkiyede az kullanılıyo tek sebebi bu onlarda çogunluga uyuyo gidiyo ps kafeye 1 saat 2 liraya oynuyo xbox bilmez oynmaz burda kafa ütülüyo.
  • oha noluyo nan ağzını öpim falan?
  • PS4 hepicisini öper..
  • Abi bi sorum var da mesaj atarak da tartışabilirmiyiz
  • Garantili alın makinayı, neden bu kadar düşünüyorsunuz ki bunu.

Esas düşünmesi gerekenler XO alacaklar, TR de ne zaman garantili gelecek bu belli değilken.

@serothesnake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Garantili alın makinayı, neden bu kadar düşünüyorsunuz ki bunu.

Esas düşünmesi gerekenler XO alacaklar, TR de ne zaman garantili gelecek bu belli değilken.

@serothesnake

Yok farketmez garanti onlar için, garanti nedir bilmedikleri için, ps4 kötü otomatik olarak. Sonra objektiflikten bahsederler, şu da bi gerçek TR'de hangi konsol alınması gerekir o ps4 belli, ha biraz daha paran varsa xbox da alınır alınmaz değil tabi de, şu şartlarda ps4 bariz önde, fiyat,performans,garanti,servis,türkçe oyun, 2. el takasta insan bolluğu, çok zor detaylar değil aslında bence, parasal yönden rahat olan xbox düşünebilir, acaba hangisi diyen ps4 almalı gibi geliyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Ben hangi tarafta yer alacağımı bilmiyorum , hepsini seviyorum nolacak şimdi? Arada kaynayacaz galiba :))

Sen hakem olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

Ben hangi tarafta yer alacağımı bilmiyorum , hepsini seviyorum nolacak şimdi? Arada kaynayacaz galiba :))

Sen hakem olursun.

Olurum da 2 tarafta bu sefer bana düşman olur :)) Bilirsin hakemsen düşman olursun :))
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Hakem olacağına bir tarafı tutsun daha iyi en azından bir kesim düşmanı olur böyle iki kesimde düşmanı olur kaçacak hiçbir yer yok :))
  • Gecen nesil kendimce kontrolcu, grafik ve kullanim kolayligi ve fiyat acisindan daha avantajli oldugu icin xbox 360 aldim.

Bir tane bile orijinal oyunum yok, ama microsoft adam gibi zamaninda turkiyeye konsolu getirseydi, ve oyunlari arayip bulabilseydim orijinal alirdim. Fakat hala orijinal xbox 360 oyunu bulmak zor, ve takas sistemi yok gibi.

Bunun gibi detaylari saymazsak xbox 360 dan cok memnun kaldim, tabi almadan bayagi arastirdim gittim jasper anakartlisini buldum falan su an 2 haftadir gta 5 acik hik mik demedi

Su siralar ise PlayStation 3 bakiyorum, fiyatlari 500 liraya kadar dustu zaten, elimde de 1TB hdd var takacagim exlusive oyunlari oyunlari 2. Elden alip oynayacagim sanirim bu da beni en azindan 3 ay oyalar zira gow serisi vs hic birini oynamadim.

Sonra ise dogrudan ps4 alacagim. Neden xbox alayim? Xbox one in yapip da ps4 un yapamadigi (turkiye kosullarinda) ne var? Turkiye kosullarinda ve genel anlamda ps4 un artilari bana gore daha fazla, bunlar degisebilir microsoft iyi yonde, sony ise kotu yonde surpriz yapabilir o yuzden de bekleyecegim, ama pek sanmiyorum en basitinden xbox one in turkiyeye gelmesi gundemde bile degil bu bir, ikincisi xbox one i one geciren bir kac servisi de turkiyede kullanamiyorsun. Onceki nesilde multiplatform oyunlarda xbox bariz iyiydi ondan aldim, e bu nesilde o da yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.