Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

VESRAP da bizim gibi koyu bir xbox fanıdır fakat ikili tartışmaya girdiğini ya da hakaret ettiğini görmedim yaşının gereği olgunlukta adam efendi birisi, o yüzden koyu ps fanlarından Uğur da sever VESRAP'ı dimi lan

Evet vesrap'ı ve üç noktasını çok seviyorum.
    Ayrıca konunun ismi değişsin.Fanların Savaşı olsun.Vura vur gidelim burada.Kim öle, kim kala..

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

VESRAP da bizim gibi koyu bir xbox fanıdır fakat ikili tartışmaya girdiğini ya da hakaret ettiğini görmedim yaşının gereği olgunlukta adam efendi birisi, o yüzden koyu ps fanlarından Uğur da sever VESRAP'ı dimi lan

Ayrıca konunun ismi değişsin.Fanların Savaşı olsun.Vura vur gidelim burada.Kim öle, kim kala..

Adamlarımız eksik benim banım daha bugün açıldı, çağlar da banlı, takım hazır olsun haçlı seferlerini başlatırız

• Ps1,Ps2,Ps3,PSP ve Psvita almış kullanmış biriyim. Kişisel görüşüm Xbox One'ın kullanıcı arayüzü ve işlevsellik açısından Ps4'ün önünde olduğu. Eğer TV özelliklerini America'daki gibi kullanırsak mesela Digiturk ile kullanabilir hale getirebilirsek yeni nesilde tercihim Xbox One'dan yana olur. Düşünsenize tv'de bir program izlerken ekranda party daveti geliyor yada skype araması görüyorsunuz. Yok source değiştir, console aç/kapa gibi zahmetlerden kurtuluyorsunuz. Ie explorer gibi browser avatajları ve oyun record etme (PIP) özellikleri de artı duruyor.

Şunuda unutmayın evet BF4 psone'da 1080p olarak gözükebilir ama Xbox One'da ı720p'de ışık ve kaplamalar daha güzel gözüküyor.

Kısaca benim için en öncemli tercih faktoru Tv desteği gözüküyor şu anda
  • quote:

quote:

quote:

Adamlarımız eksik benim banım daha bugün açıldı, çağlar da banlı, takım hazır olsun haçlı seferlerini başlatırız

nontheist'i ordunuza katın.Yoksa bu savaşı kazanamayacaksınız.Sadece vesrap ve çağlar ile olmaz bu işler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nontheist'i ordunuza katın.Yoksa bu savaşı kazanamayacaksınız.Sadece vesrap ve çağlar ile olmaz bu işler.

Yüreğimiz yeter

• Xbox 360 1080p, PS3 720p şimdi herkes tam tersini yeni nesil konsollar için söylüyor.. Açıkcası Xbox One exc oyunları gördükten sonra Playstation'dan yana hevesim iyice kaçıyor...

Artık PC'ye donanım almaktansa konsolumu değiştireceğim. Hangisini almak sizce en mantıklısı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamours

Xbox 360 1080p, PS3 720p şimdi herkes tam tersini yeni nesil konsollar için söylüyor.. Açıkcası Xbox One exc oyunları gördükten sonra Playstation'dan yana hevesim iyice kaçıyor...

Artık PC'ye donanım almaktansa konsolumu değiştireceğim. Hangisini almak sizce en mantıklısı ?

Aynen Xbox360 1080P Xbox One 720P

Cunku 720 P daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Xbox 360 1080p, PS3 720p şimdi herkes tam tersini yeni nesil konsollar için söylüyor.. Açıkcası Xbox One exc oyunları gördükten sonra Playstation'dan yana hevesim iyice kaçıyor...

Cunku 720 P daha iyi.

Karşılaştırma videolarını izlediğimde iki konsol da çok iyi grafikler sunuyor. Microsoft Xbox 360 başarısından sonra bunu daha yukarıya devam ettirecektir diye düşünerek Xbox alıcam sanırım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Cunku 720 P daha iyi.

Karşılaştırma videolarını izlediğimde iki konsol da çok iyi grafikler sunuyor. Microsoft Xbox 360 başarısından sonra bunu daha yukarıya devam ettirecektir diye düşünerek Xbox alıcam sanırım :)

Hangi konsolun excleri hoşuna gidiyorsa onu al. Bakma burda makara yapiyoruz ama Xbox One dada guzel seriler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bir sorum var acil yardım rica ediyorum. PS4 önsipariş vereceğim COD GHOST almak istiyorum fakat oyun yükseltme imkanı varmış PS3 oyunlarında. Sorum şu, Kardeşlikle Ps3 COD GHOST alsam PS4'üm geldiğinde aktif edebilirmiyim ? Olamıyorsa boşa para vermek istemiyorum.
  • south park black friday
  • yeni nesilde kardeşlikle alınan oyunlarda sadece oyunu alan kişinin hesabı online iken oynayabilecek. Mesela A kişisi ile kardeşlik yaptın ve oyunu A kişisi hesabı ile aldın. Online oynamak istediğinde A kişisi ile PSN'e girip oynamak zorundasın. Aynı anda A kişisi kendi makinesinden hesabını açtığında seni oyundan atacaktır. Bu yüzden yeni nesilde kardeşlik bitmiştir. Tabi kazandığın trophy'lerde onun hesabına gidiyor olacak :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben hangi tarafta yer alacağımı bilmiyorum , hepsini seviyorum nolacak şimdi? Arada kaynayacaz galiba :))

• quote:

Orijinalden alıntı: serothesnake

yeni nesilde kardeşlikle alınan oyunlarda sadece oyunu alan kişinin hesabı online iken oynayabilecek. Mesela A kişisi ile kardeşlik yaptın ve oyunu A kişisi hesabı ile aldın. Online oynamak istediğinde A kişisi ile PSN'e girip oynamak zorundasın. Aynı anda A kişisi kendi makinesinden hesabını açtığında seni oyundan atacaktır. Bu yüzden yeni nesilde kardeşlik bitmiştir. Tabi kazandığın trophy'lerde onun hesabına gidiyor olacak :)

Peki ortak aldığım kişi Ps3 kullanırken ben Ps4 Kullanıyorsam ? Tüh bee hayallerim boşa gitti. Yarı fiyatına getirecektim ghostu
  • Merhabalar. Ben PC oyuncusuyum. Ve konsol olaylarına hiç sıcak bakamıyorum. Hiç tat alamıyorum yani konsolda. Ama eğer konsol almak isteseydim, bu kesinlikle PS4 olurdu. Çünkü Türkiye'ye verdikleri önem, Ms dan daha fazla. Türkçe oyunlar var ve Xbox dan kesinlikle daha kaliteli exclusive oyunları var. (Bence) Xbox ise hem Türkiye umrunda değil hem de kısıtlı bir cihaz. Kinect ve TV özelliklerinde donanımın bir kısımını kullandığı için oyunların performansı eşit derecede kısıtlanacak, gerek görsel olarak gerek FPS olarak.

Yani BANA GÖRE yukarıda yazdığm yazıya bakarsam ortada 2 kız var. Birisi çirkin ve seni umursamıyor bile, diğeri biraz güzel ve seni düşünüyor. Umurunuzda olmayan kızı seçmek ne kadar akıl kârıdır ?

Bana göre olay budur. Xbox ı savunanları ve almak isteyenleri ben anlayamıyorum açıkcası.

Benim konsollarla işim olmaz, hele ki bu saatten sonra. Hem oyunlar da çok pahalı. Fazla pahalı hemde. Pc de Steam gibi bir sistem varken hayatta konsol ve oyunlarına o kadar para vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 18 Kasım 2013; 14:51:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yeni nesilde kardeşlikle alınan oyunlarda sadece oyunu alan kişinin hesabı online iken oynayabilecek. Mesela A kişisi ile kardeşlik yaptın ve oyunu A kişisi hesabı ile aldın. Online oynamak istediğinde A kişisi ile PSN'e girip oynamak zorundasın. Aynı anda A kişisi kendi makinesinden hesabını açtığında seni oyundan atacaktır. Bu yüzden yeni nesilde kardeşlik bitmiştir. Tabi kazandığın trophy'lerde onun hesabına gidiyor olacak :)

KAYNAK ?

Sony aynı anda 2 kişi oyunu oynayabileceğimizi söyledi. 10 kişiye kadar paylaşma 2 kişiye kadar aynı anda oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 18 Kasım 2013; 14:59:33 >
  • quote:

Ps1,Ps2,Ps3,PSP ve Psvita almış kullanmış biriyim. Kişisel görüşüm Xbox One'ın kullanıcı arayüzü ve işlevsellik açısından Ps4'ün önünde olduğu. Eğer TV özelliklerini America'daki gibi kullanırsak mesela Digiturk ile kullanabilir hale getirebilirsek yeni nesilde tercihim Xbox One'dan yana olur. Düşünsenize tv'de bir program izlerken ekranda party daveti geliyor yada skype araması görüyorsunuz. Yok source değiştir, console aç/kapa gibi zahmetlerden kurtuluyorsunuz. Ie explorer gibi browser avatajları ve oyun record etme (PIP) özellikleri de artı duruyor.

Şunuda unutmayın evet BF4 psone'da 1080p olarak gözükebilir ama Xbox One'da ı720p'de ışık ve kaplamalar daha güzel gözüküyor.

Kısaca benim için en öncemli tercih faktoru Tv desteği gözüküyor şu anda
    Oyun record etme (PIP) özelliği, PS4 de de var, Mesut Çevik bu hafta ki 2si1 de bundan bahsediyor. Oyunu kaydederken eğer kamera bağlıysa dilersek kendi videomuzu da PIP şeklinde kenarda gösteriyor.

Ben Xbox One' ın dijitürk, dsmart dan ziyade, olursa Tivubu ile entegre bir sistem olur diye düşünüyorum. Oda olursa

@serothesnake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 18 Kasım 2013; 15:00:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

Xbox One arayüzü ve online servisleri ile şu anda bir numara... Ayrıca donanım yapısı itibariyle pc ye olan benzerliginden dolayı oyun yapımcıları için bulunmaz bir nimet... Şu ana kadar var olmuş en stabil cihaz...

Konsol piyasaya çıkmamış adam bir numara yazıyor.Hey Allahım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

KAYNAK ?

Sony aynı anda 2 kişi oyunu oynayabileceğimizi söyledi. 10 kişiye kadar paylaşma 2 kişiye kadar aynı anda oynama

Valla inşlh senin söylediğin gibidir. Az önce ahlaya vahlaya verdim PS4 ön siparişini. Açıkçası XONE alırım diyordum. Özellikle çıkış oyunları çok kuvvetli olduğundan (Titanfall,DR,RYSE hepsi hardcore) ve konsolun kaliteli görünüşünden dolayı baştan beri XONE'daydı gönlüm. PS4 çıkış sorunlarıda tuz biber oldu buna ama yinede o kadar parayı verip garantisi olmayan bir konsol almaktansa şimdilik PS4 ile başlayıp TR'ye resmi giriş yaptığında XONE'a geçmek daha mantıklı diye düşündüm. Bakalım hayırlısı. Daha önce WiiU'yuda aldım oda bir kenarda yatıyor oyunsuzluktan inşlh buda böyle olmaz. İlk çıkan oyunlar pek tat vermedi bana.

@karpuzcu senin dediğin gibidir inşlh dostum cod ghostu ucuza getiririm öyleyse

• Takım tutar gibi marka tutan fanboylara aciyorum yazik vallahi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 18 Kasım 2013; 15:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.