Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da yeni moda çıktı. Donanım üstün ama hede hödö...
  • Cloud yalan oldu, birkaç gudik oyuncunun "24 SAĞAT ONLİNE OLAMAMM" feryatlarından bulut sistemi ve planlar etkisini kaybetti.

MS Haziran sonunda döndüğü kararları geri getirmezse Cloud çöptür. Eninde sonunda geri getirecek, konsol bu amaçla üretildi, birkaç internetsiz köylü ayağı çeken oyuncular için bir çuval incir berbat edilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Donanımhaberin hiç bitmeyecek olan üç konusunu söyleyeyim.

Xbox mı, Playstation mı.
    Samsung mu, Iphone mu.
    Fifa mı, Pes mi.

+ Battlefied mı Call Of Duty mi? :))
  • ben sadece fifa oynarım. online olarak oynarım. microsoft bu konuda gerçekten başarılı. online serverları çok kaliteli. kasma takılma kopma vs kesinlikle olmuyor. daha önce ps3 te oynadım ve çok sorun yaşadım. hatta bir ara 1 ay kapalı kalmıştı. sonra ps3 satıp xbox360 aldım. hizmet için 3-5 lira öderim ve kaliteli hizmet alırım. o yüzden xbox one ile devam edeceğim gibi görünüyor. ister ps4 alın ister xbox one ama hangisini alırsanız alın pişman olacağınızı sanmıyorum.
  • Sesli komutlar ps4 'tede var,ustelik bunun icin kameraya ihtiyacta yok.Kinect iyi bir cihaz olabilir ama oyle fark yaratmasını bekliyorsanız bosuna bekliyorsunuz derim.Aslinda kinectin zorunlu olmasi fiyati arttirdi ters tepki yapti.
    PS4'un donanımı oldukca iyi xbox'a gore daha ilk gunden grafiksel fark var ve bu gittikce dahada acilacaktir ms kirli islere kalkismazsa.Xbox'un daha iyi oldugu konular arayuz ve online alt yapi olacaktir tahminim ama bu kurtarmaya yetmeyecek xbox'i.Su cloud meselesine aciklik getirmek istiyorum ps4'tede cloud processing mumkun acikladiklarina gore.Microsoft on plana cikartmaya calisti bulutu ama su anda sesleri kesildi fark ettiyseniz cunku bulut konusunda ps daha onde.Sadece bunu reklam olarak kullanmiyor simdilik.Adamlar zaten tum oyunu server uzerinde calistirip sana goruntusunu gonderiyorlar , sen bazi islemelerini bulut ustunde yapsan ne olacak.Cloud iyice bir pazarlama malzemesi haline geldi.Su anda kullanılan server tabanda calisan veya islem yapan web siteleri zaten bulut teknolojisi , oynadiginiz multiplayer oyunlar dahi bulut teknolojisini barindiriyor , remote play ile internet ,4g uzerinden streaming yapiyorsunuz.islevsel olarak bakarsak bulutun en aga babasi ps4 te var.
    Esramin 32 mb olmasi yapimcilari zorluyor.Pratikte 140-150 gb/sn olacak xbox'in bant genisligi esram efektif bicimde kullanılırsa.Oyun yapimcilari bu degeri elde etmek icin kirk takla aticak. ps4'un gddr5 raminin bant genisligi 176 gb/sn ve bu direkt hizmetinizde.
    Kimsenin xbox icin cihaz cope atmasini beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 18 Kasım 2013; 9:57:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Bende ki Fat PS3 ler hiç bozulmadı 3 tane cihaz kullandım 1 er sene. 2 sini kendi arkadaşıma sattım 1 tanesini de DH Forumdan Tahtakale'deki ereneren (nicki) arkadaşa sattım.

Ben Fat'ler konusunda çok şanslıydım.

Ama dediğin çok çok doğru. Başıma geldiğinden biliyorum.

2 Sene önce aldığım Bosch buzdolabı nasıl olduysa garantisi bittikten 1 ay sonra durup dururken karlanma yaptı. 400TL servis ücreti istendi. Servise sorduğumda "Abi en hassas parçalar bozuluyor. E pahalı parçalar bunlar. Kimse de servis parasını vermiyor yenisini alıyor" dedi. Bende öyle yaptım ama 6 yıl garanti uzatarak aldım yenisini 100TL fazladan vererek

Fat ps3 işi kafamı çok karıştıyıror, bazen mahsus Sony tarafından yazılımlarla cihaz mı bozuldu diye düşünmeden edemiyorum.
    Bir sürü arkadaşım fat ps3 leri bozulduğu için slim almak zorunda kaldı. Elbet sağlam kalanlarda olacaktır ama çoğunluğunda ya fan sesi ya da sarı ışık falan var.
    Benim fat te garanti bittikten 25 gün sonra bozulmuştu.

Bir de nasıl oluyorsa genelde garanti bittikten sonra 1-2 ay içinde ciddi sorunlar oluyor.
    Mesela eski Vestel tüplü televizyonlar herkesin evinde vardır, hala teklemeden çalışırlar, şimdi alın Vestel televizyon ne kadar gider tahmin edersiniz artık.

• Biz yalnız kalmışız bu konuda...
  • ps4'ü kesin olarak almayı düşünüyorum. marka bağımlılığı ve exclusive oyunları için.
    xone'ı ise Türkiye'ye resmi olarak getirilir ise düşünüyorum fakat ev ahalisi davlumbaz alıp tv sehpasına niye koydun diye sorar mı diye de korkuyorum. tv sehpasının boyutları yeter ise tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: BuriedBones

Bence bu forumdakilerden bazıları her konsol satışından prim alıyor.Yani bu kadar şiddetli tartışmayı bir pazarda gördüm birde network marketing de

Ben inanamıyorum zaten okudukça mesajları

Elemanın biri eski xbox, xbox360 launch resimleri görüp gözlerim doldu yazmış şoke oldum.Çok üzücü gerçekten.
  • Ben PS4 ten yanayım ama ısınma sorunu sıkıntı işte
  • Size Xbox 360 da fazla.
  • Dostum ben ilk 360 ı 2006 yılında aldım.
    3 ay dayanabildi sonra 3K verdi ozamanlar tamiratıda mümkün değildi çöpe attım.
    Sonra elite cihazlar çıktı tamam falcon dediler patlamaz dediler ooooo dedik süper
    Elite cihazda 4 ay sonra patladı yani arada 1 ay fark etti.

Ozamanlar kopya oyun oynatıyor diye tercih sebebim olmuştu 360
    Ama ne kopya daha fazla zarara uğrattı beni xbox.
    Birde ozamanlar online gibi bir düşüncemizde yoktu al single oyna at mal gibi :)
    Diyeceğim oki 360 güzel cihazdı evet fakat donanım harici güzel cihazdı.
    Sonra xbox defteri bende sonsuza kadar kapandı.
    Akabinde PS3 aldım ve sonrasında güzel ve güneşli günler hep benimle oldu güneşi gördüm yani :))

Sizler bunun savunuculugunu halen nasıl yapabiliyorsunuz tüm sorun burada.
  • Bence tüm sorun,senin ps3le beraber güneşi görmende.
  • İşte bak tüm sorun burada,
    Bu yorumun ile senin nederece bir fanboy olduğun ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

exclusive lerde kim onde lutfen soylesin birisi

AAA çıkış oyunlarına göre Xbox One. Fakat Sony'nin sahip olduğu stüdyolar bakımından gelecekte PS4 yine daha fazla exclusive sunacak gibi.
  • Ps4 üstün teknik özellikleri ile farkını 1-2 yıl içerisinde ortaya koyacaktır. xBone'ın hiç şansı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: BuriedBones

Bence bu forumdakilerden bazıları her konsol satışından prim alıyor.Yani bu kadar şiddetli tartışmayı bir pazarda gördüm birde network marketing de

Ben inanamıyorum zaten okudukça mesajları

Elemanın biri eski xbox, xbox360 launch resimleri görüp gözlerim doldu yazmış şoke oldum.Çok üzücü gerçekten.

Trajikomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

İşte bak tüm sorun burada,
    Bu yorumun ile senin nederece bir fanboy olduğun ortada.

Çoluk çocukla muhattap olarak hatayı sen yapıyorsun. Yazdığı şeye bakmadan iyi niyetle anlatmaya açıklama çalışıyorsun, yapma, bir işe yaramıyor.
  • Nashquil kullanıcısına yanıt
    Blogu koyuyorum zaten butür şahısların mesajlarını görmek dahi istemiyorum.
  • Şu azıtan tüm xboylara bloğu koyun arkadaşlar yettiler artık.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.