Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Ryse ve Forza'ya bak.
    Üstelik,XB1 cephesine daha çıkacak önemli yapımlar var.
    yeni GeoW,Halo 5,QB...

Onlara da bakalım, Ryse Dead Rising 3'ten daha az, Forza biraz daha fazla. Üçünün toplamı bir Killzone kadar preorder almadı hala.

Allahaşkına birşeyler sallamadan önce araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Bende düşüncemi paylaşayım...

Konsolları farklı kılan şeyler neler?
    -Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

Gelelim kim hangisinde iyi?
    -Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Aksesuarlar XBOX özellikle kinect ile
    -Exc. Oyunlar XBOX şu an açık ara önde
    -Online altyapı-Hizmet henüz pek bir şey görmedik ama XBOX cloud ile uçmuş durumda özellikle yapay zekayı insana denk şekillendirmeyi beceriyor gerisini diğer özellikleri siz düşünün.
    -Fiyat PS4

Ek: Donanım özellikleri diyeceksiniz ama bizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen özellik, bırakın yapımcılar düşünsün biz RAKAMLARA DEĞİL NE GÖRDÜĞÜMÜZE BAKALIM.

Exc. oyunlar ve XBOX mu? daha neler? :D

donanım önemli değil ne demek? oyunların performansı, çözünürlük, FPS... herşey buna bağlı.

bu nasıl bir yorum? bu nasıl bir fanboyluk? :)

Ölü taklidi yap gider belki

Yapmayın ama... Ryse olsun deadrising olsun D4 filan beni en çok heyecnlandıran oyunlar. Sony nin ise hic bir çıkıs oyunu ilgimi çekmedi ve aldıkları puanlarda tahmin ettiğim gibiydi. Şu an çıkış oyunları için konuşuyorum, sonraki oyunları o zaman konışuruz. Tamam oyun zevki kişiden kişiye değişir de yine de xbox oyunlarının farklılık açısından çok geniş kitleye hitap etmesi, farklı tarzlarda özgün olmaları ve tabi arcade oyunlar hariç fazlasıyla kaliteli diyebileceğimiz oyunlarla karşımıza çıkması ps den birkaç adım önünde tutuyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• next next star xbox one uydu alıcıları ile kurtlar vadisi devam ediyor
  • Rekabet bize yarar Tekel olmak felaket demektir.

Hatırlayın XO ilk çıktığındaki yasakları, forumdaki en fanlar bile ps4 alırım demedi mi?

Şimdi o kısıtlamaların olmaması, sonradan değiştirmeleri tamamen rakiple alakalı.

Ortada bir rakip olmasa o kısıtlamalar kalkar mıydı ?

Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar.

Sony yada Microsoft dan herhangi biri çekilse konsol işinden.

Olan sadece bize olur.
  • quote:

Dead Rising 3,o kadar sorunlarına rağmen,gideri var.
    bunu oyunun 115 binlik ön sipariş rakamlarına bakarak görebilirsin.

Yazılım konusunda ustalığa bakmak istiyorsan,900p Ryse'a bak.

O zaman bu oyun Ryse dan daha iyi baksana ryse nin ön siparişi sadece 90000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

şu konsolları artık tapar gibi savunmaktan vaz geçin biraz büyüyün artık.

Şu mesajı ps bölümüne yazdığını çok gördüm ama xboxçılara bir kez yazdığını görmedim.İşine gelince objektif olmak ne güzel değil mi?Herkes biliyor seninde körkütük xbox fanı olduğunu zorlama.

ps4 alıp boy boy resimleri koyunca ağlatırım snei burda ama.bu laflarınıda unutma.xbox cılar elit kullanıcı bunu kabul edin.

La biz elite değilmiyiz şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Playstation bana daha kaliteli geliyor neden bilmiyorum 1-2 kere oynadım xbox da hic sarmamıştındeğişik gelmişti

Alışkanlık kardeşim nedeni o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Dead Rising 3,o kadar sorunlarına rağmen,gideri var.
    bunu oyunun 115 binlik ön sipariş rakamlarına bakarak görebilirsin.

Yazılım konusunda ustalığa bakmak istiyorsan,900p Ryse'a bak.

O zaman bu oyun Ryse dan daha iyi baksana ryse nin ön siparişi sadece 90000

İnsanlar crytek oyunlarının grafik dışında ÇÖP olduklarını biliyor çok bile ön sipariş almış

• quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

-Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

-Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Online altyapı-Hizmet henüz pek bir şey görmedik ama XBOX cloud ile uçmuş durumda özellikle yapay zekayı insana denk şekillendirmeyi beceriyor gerisini diğer özellikleri siz düşünün.
    -Fiyat PS4

Ek: Donanım özellikleri diyeceksiniz ama bizi hiç ama hiç ilgilendirmeyen özellik, bırakın yapımcılar düşünsün biz RAKAMLARA DEĞİL NE GÖRDÜĞÜMÜZE BAKALIM.

Kontrolcü konusunda ds4 ün daha iyi olduğu birçok editör ve deneyen tarafından belirtildi ama tabi ki bu öznel bir yargı. exc oyunlarda bu nesilde ps tarafı xbox ı yerden yere vurdu yeni nesilde de aynı şey olacaktır. Uncharted tek başına yeter. Xbox live servislerinden kaç tanesini ülkemizde kullanabileceksin onları söyle bizde bilelim. Donanım bizi ilgilendirmez demişsin konsolun sunacağı oyunlar konsolun gücü kadardır. Ve ayrıca ps4'ün tasarımı xbox'tan çok daha iyi ms xbone tasarımında vhs kaset çalarlar'dan ilham almış.

Aylardır hakkında bilgiler geliyor konsolların ve yakında da deneyim edeyeceğiz ve 6 aylık araştırma ve 4 yıllık tecrübemle böyle bir görüş benimsedim. Ben hiç bir zaman ısınamamışımdır ps e her yönüyle. Bu nedenle biraz abartmış olabilirim ama sizin dediğiniz kadar da küçümsenecek değil benim konsolum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Rekabet bize yarar Tekel olmak felaket demektir.

Hatırlayın XO ilk çıktığındaki yasakları, forumdaki en fanlar bile ps4 alırım demedi mi?

Şimdi o kısıtlamaların olmaması, sonradan değiştirmeleri tamamen rakiple alakalı.

Ortada bir rakip olmasa o kısıtlamalar kalkar mıydı ?

Yapmayın gözünüzü seveyim arkadaşlar.

Sony yada Microsoft dan herhangi biri çekilse konsol işinden.

Olan sadece bize olur.

Fifa ve Pes gibi işte, Fifa rakipsiz kaldı rezil etti oyunu.
  • quote:

quote:

quote:

-Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

-Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Fiyat PS4

Kontrolcü konusunda ds4 ün daha iyi olduğu birçok editör ve deneyen tarafından belirtildi ama tabi ki bu öznel bir yargı. exc oyunlarda bu nesilde ps tarafı xbox ı yerden yere vurdu yeni nesilde de aynı şey olacaktır. Uncharted tek başına yeter. Xbox live servislerinden kaç tanesini ülkemizde kullanabileceksin onları söyle bizde bilelim. Donanım bizi ilgilendirmez demişsin konsolun sunacağı oyunlar konsolun gücü kadardır. Ve ayrıca ps4'ün tasarımı xbox'tan çok daha iyi ms xbone tasarımında vhs kaset çalarlar'dan ilham almış.

Aylardır hakkında bilgiler geliyor konsolların ve yakında da deneyim edeyeceğiz ve 6 aylık araştırma ve 4 yıllık tecrübemle böyle bir görüş benimsedim. Ben hiç bir zaman ısınamamışımdır ps e her yönüyle. Bu nedenle biraz abartmış olabilirim ama sizin dediğiniz kadar da küçümsenecek değil benim konsolum.

Kontrolcü olayı kişiden kişiye değişir ps3 ve x360 sahibiyim ve de herzaman dualshock 3 bana daha iyi gelmiştir. Açıkçası xBone'ın hiç bir özelliği ilgimi çekmiyor sadece forza ve halo için alırım oda one kırılırsa yoksa türkiye'de ps4 varken xbox one alınacak konsol değil. Ps4 ün oyun takas olanakları xone a göre çok daha iyi olacaktır.

• quote:

quote:

quote:

-Arayüz, yazılım
    -Kontrolcü
    -Aksesuarlar
    -Exc. Oyunlar
    -Online altyapı-hizmet
    -Fiyat

-Arayüz yazılımda XBOX
    -Kontrolcü XBOX
    -Fiyat PS4

Ciddi ciddi 6 ay araştırıp üstüne Xbone demek? Bu kadar araştırıp 720p 16 fps'yi seçtiysen gerçekten helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Tartisacak birsey yok.PS4,Xbox 1'a kiyasla her konuda daha ustun.Daha iyi cikis oyunlarina sahip,bazi oyunlari daha yuksek cozunurlukte oynatiyor,daha guclu sisteme sahip,ustelik daha da ucuz.

DH'nin xbox bolumundeki sessizlik bile yeni nesile kimin daha avantajli girdigini gosteriyor

daha iyi çıkış oyunlarına sahip derken insan biraz utanır ya

XBOX da cikis oyunlarini tam olarak bilmiyorum ama onunda PS den asagi kalir yani yok.

Forza ve Ryse cikiyor bunlar PS den ustun degil PS nin cikis oyunlarida ortalama ama Ryse patlarsa bir avantaji olmayacak sanirim bi Dead Rising 3 vardi oda iddiali degil.

PS de Infamous saglam çıkarsa avantajli olacak Sony eger patlayip Ryse iyi olursa 1-0 onde olur Xbox.

Titanfall hic deme o Exc degil ve PS4 cikma sansi yuksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pasHa_m

Ps4 - 1080 P
    Xboxone - 720 P

TARTISMAYA BİLE GEREK YOK

+1
  • Nashquil kullanıcısına yanıt
    Tek işim elbette konsolları incelemek değil ama yakından takip ettim, ayrıntıları kaçırmamaya özen gösterdim ve "işte bu tam bana" göre diyerek tercihimi yaptım. Diğerini alırsam pişman olacağımı biliyorum. Bu yüzden Xbox One dedim.
    Özellikle tercih sırasında zorluk çekenler için yazıyorum bunları, çünkü ülkemizde pek tanınmayan ve ön yargılarla bakılan bir konsol ve tercih yapacakların bu kadar anti xbox çı varken onların goruslerini kabullenmeleriyle tercih yapmalarını yanlış buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sucktus

quote:

şu konsolları artık tapar gibi savunmaktan vaz geçin biraz büyüyün artık.

Şu mesajı ps bölümüne yazdığını çok gördüm ama xboxçılara bir kez yazdığını görmedim.İşine gelince objektif olmak ne güzel değil mi?Herkes biliyor seninde körkütük xbox fanı olduğunu zorlama.

ps4 alıp boy boy resimleri koyunca ağlatırım snei burda ama.bu laflarınıda unutma.xbox cılar elit kullanıcı bunu kabul edin.

La biz elite değilmiyiz şimdi

ne zaman beraber kz atarsak ozaman elit oluruz ikimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 17 Kasım 2013; 19:36:35 >

• Kapatın şu saçma konuyu.
  • Ne zaman çağ atlatacak çığır açacak bir teknoloji gelir de XBOX bunu bir önceki nesilde yapar hah işte o zaman PS' 'nin önüne geçer.

• ps4 e korsan yoktu o yüzden mecburen aldınız yoksa sizlerde para vereceğinizden değil yani.
    %99 unuz olsa idi oynardınız inkar etmeyin bunu.
    ps kollarıyla kusura bakmayında elit kullanıcı olunmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Playstation bana daha kaliteli geliyor neden bilmiyorum 1-2 kere oynadım xbox da hic sarmamıştındeğişik gelmişti

Alışkanlık kardeşim nedeni o.

Oda olabilir 5-6 yıldır playstation kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.