Şimdi Ara

Playstation 4 vs Xbox One [ Ortak Tartışma Alanı ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.827
Cevap
39
Favori
195.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Titanfall diyorlar,biz o mechleri killzone da çoktan oynadık haberleri yok
  • 12 yaşında bebeler gibi mesaj atanlar olmuş, gereksiz bir konu.

hayır anlamıyorum daha eline gamepad'ini sürmemişsiniz yok konsolun online'ı güzel yok controller'ı güzel yok şu yok bu.

bok atmaya ve fanboyluk yapmaya ne kadar meraklı milletiz.
  • hala daha kendinizi kandırıyonuz ps4 gamepad i bu defa iyi olmuş diye ama yine rezalet ötesi bir gamepad yaptılar.
    o gamepad ile oynanacak oyun anca maç oyunları pes fifa oynanır o gamepad lerle başka oyun moyun oynanmaz xone gibi bir gamepad şaheseri varken.
  • XO'nun PS4'ten daha iyi olduğu sadece arayüz ve gamepad olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

XO'nun PS4'ten daha iyi olduğu sadece arayüz ve gamepad olarak görüyorum.

Artık gamepad konusunda da pek önde olduğu söylenemez çoğu editöre göre dualshock4 çok daha başarılı olmuş yeni xbox gamepad'inden
  • konunun açılması iyi olmuş heyecanlı arkadaşlar konsollarını alana kadar bu konuda stres atarlar tebrik ederim açan kişiyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Benim konsolumun 720p,16 fps oyunu,bu kadar aceleye gelmiş olmasına rağmen senin konsolunun 1080p oyunundan çok daha fazla ön sipariş alıyorsa ve oyuncular tarafından daha heyecanla bekleniyorsa,ben her türlü savunurum o oyunu arkadaş!

Benim konsolum,senin konsolun? Adam harbi Microsoft çalışanı galiba ilk başlarda makaraya alıyodukta....
  • Steambox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Yazılım,
    Microsoft mühendisleri,
    bakınız:Dead Rising 3,Ryse Son of Rome

microsoftun yazılım mühendisleri sandığın kadar iyi olsaydı geforce titan ve i7 4770k bilgisayarda ancak konsol grafikleri kadar grafikle oynamazdık genç.
  • HD Ready TV ile Full HD tv kıyaslamak gibi birşey olmuş çok acımasızsın be sony..Xbox-one çöznrlüklerini ve kasnaın boyutunu görünce aklıma a-101 lerde ki hd ready tv ler geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

ps4 e korsan yoktu o yüzden mecburen aldınız yoksa sizlerde para vereceğinizden değil yani.
    %99 unuz olsa idi oynardınız inkar etmeyin bunu.
    ps kollarıyla kusura bakmayında elit kullanıcı olunmaz.

NE zamandır korsancı xboylar elit olmuş
  • Hay allah razı olsun sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

12 yaşında bebeler gibi mesaj atanlar olmuş, gereksiz bir konu.

hayır anlamıyorum daha eline gamepad'ini sürmemişsiniz yok konsolun online'ı güzel yok controller'ı güzel yok şu yok bu.

bok atmaya ve fanboyluk yapmaya ne kadar meraklı milletiz.

• quote:

hala daha kendinizi kandırıyonuz ps4 gamepad i bu defa iyi olmuş diye ama yine rezalet ötesi bir gamepad yaptılar.
    o gamepad ile oynanacak oyun anca maç oyunları pes fifa oynanır o gamepad lerle başka oyun moyun oynanmaz xone gibi bir gamepad şaheseri varken.

buradaki kimsenin kendisini kandırdığını düşünmüyorum.sözkonusu gamepadi ellediğini bile düşünmüyorum.ama editörler eleştirmenler şimdiye kadarki en iyi gamepad diyorsa müsadenle biz de bunun gerçekliğine inanalım biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

quote:

ps4 e korsan yoktu o yüzden mecburen aldınız yoksa sizlerde para vereceğinizden değil yani.
    %99 unuz olsa idi oynardınız inkar etmeyin bunu.
    ps kollarıyla kusura bakmayında elit kullanıcı olunmaz.

NE zamandır korsancı xboylar elit olmuş

Hacı gözünü seveyim şunun mesajlarını alıntı yapmayın, rica ediyorum.Her mesajında saçmalayamaz bir insan, ilk kez gördüm böyle bir şey.Xbox gamepad'i kullanmayan elite değilmiş, ps3'te kopya olsa herkes kopya kullanırmış cart curt.Cidden fail gördüm ama böylesini ilk kez görüyorum..

• PC alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir konu olmuş, babamın malı olsa savunmam bi ürünü bu kadar, bu nedir la, heryer ergen kaynıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Bune lo .

ülen harbiden rezillik ya.ne biçim arayüz öyle o.ne oldu belli değil.

• hhhe,hepimiz de ergeniz anasını satıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 17 Kasım 2013; 20:43:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.