Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , byvolcan , call me , Caykurlu
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
188.575
Cevap
1.610
Favori
10.308.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
351 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için teşekkür ederim

• Gematsu
    Yakuza series general director on Ichiban Kasuga game: 'The story is finished and in recording'; PS5 comments - Gematsu
    https://gematsu.com/2019/05/yakuza-series-general-director-on-ichiban-kasuga-game-the-story-is-finished-and-in-recording-ps5-comments

yakuza serilerinin genel direktörü nagoshi:

-playstation 5 ciktiktan sonra bile bir süre ana odak ps4 kalmaya devam edecek.
    -ps5'in işlem gücü inanilmaz,o yüzden onun tüm potansiyelini ortaya cikartabilecek yeni oynanış mekaniklerini dusunmeye calistigimizda varolan oyun mekanikleriyle karsiligi ne olur emin değilim.
    -ilk once grafiklerin gelistigi bir donem vardi,sonra network ozellikleri ve simdi tahmin ediyorum ki programlanabilir zamana geri donucez, makine ogrenmesi ve yapay zeka gelismeye devam edecek.
    -bunun gücünü grafiklere kattığımız zaman şimdiye kadar gördüğümüz en iyisi olacak.herkes bu gücü nasil bir yolla kullanacagini dusunuyor benim gibi.yapay zeka ve bir suru baska sey hakkında dusunmek istiyorum.

----------------------------------

PCWorld
    AMD's Lisa Su at Computex, on the record: Threadripper, Huawei, ray tracing and more
    https://www.pcworld.com/article/3397797/amds-lisa-su-at-computex-on-the-record-threadripper-huawei-ray-tracing-and-more.html

bu arada amd baskanı lisa su ile yapilan roportajda biri sunu soruyor
    -sony ps5 te ara yuklemesiz seviyeler gösterdi, bununla alakalı olarak pclere getireceğiniz birşey var mı(pcie 4.0) ?
    -pcie 4.0 kesinlikle yardımcı olacak.Sonynin yaptıgı cok ozel seyler onlarin kendilerine ait tescilli teknolojilerini kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 29 Mayıs 2019; 11:17:50 >

• Şu an ps4 pro ile 4k 30 fps aldığımız oyunlar neler 4k 60fps aldığımız var mı hiç? Ana odak olarak kalmaya devam edicekse bir süre daha iyi haber. Öğrenci halimle ps4ü zar zor aldım ps5e geçmek zor olcak baya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bazısı yeni nesil rekabette Microsoft daha güçlü konsol çılartacak diyormuş. Öncelikle şahsi yorumumu paylaşmak isterim:

Valla Microsoft ilk xbox'ı PS2 den sonra çıkardı SONY tokatladı. Xbox360 da erken davrandı SONY yine tokatladı. Xbox One da aynı dönemde çıkardı SONY yine tokatladı. Bana mazlumu getirine döndü bu iş

Yeni konsollar yine yakın tarihlerde çıkacak. Daha iyi oyunlara sahip konsol yine galip gelecek (10 fps düşük yüksek çözünürluk biraz az biraz fazla) Hiiiiiiiç bir fark yaratmayacak!

Ruh hastası gibi (Digital Foundry) izleyenlere acıyorum "Adamlara da ekmek kapısı açıldı hep bu PC ci zihniyet yüzünden 👎 20 fps daha yüksek 4 ultara K çimlerde iki tırtık 10X zoom ile gördüm sanki. huuuuu ne huuu ........ !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 5 Haziran 2019; 0:22:12 >

• Xbox grafikleri Ps2 den daha iyidi. Xbox 360 AA da daha iyidi PS3 AA sorununu 1 sene içinde Morphological antialiasing yani MLAA ile çözdü. PS4 ve Xbox one yakın güçlerde.

Demem o ki teknolijideki makas daraldı. PC ler ile de makas adaraldı konsollar PC mimarisine geçti.

Beni bu nesilde rahatsız eden nesnelerin Ram den ve dar boğazdan dolayı geç yüklenme sorunu. Dikkat etmişsinizdir ilerledikçe ağaçlar kayalar sonradan belirir. Bu sorunda yeni nesilde ortadan kalkacak nasıl ki AA sorunu kayboldu.

Yeni nesilde olay Ray Tracing olur. Onu de bir tık biri daha iyi yapacak benim için önemli bile değil. Bana kaliteli Ruhu olan oyunlar lazım.

Son olarak VR teknolojisi gelişirse VR2 beni tatmin ederse mutlaka alırım

Bu arada rakip bunu çıkartıyor ciddi ciddi 1 nisanı da geçtik

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 5 Haziran 2019; 0:51:34 >

• Uncharted ps3 serverları eylülde kapanacak. PS5 in ayak sesleri serverlarda yer açma işlemleri tanıdık geldi

• Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Ya da The Last of Us 2'nin ayak sesleri olamaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

Ya da The Last of Us 2'nin ayak sesleri olamaz mı?
    Sanmam. LoU da online yok diye biliyorum.

• PS5 4K 120Hz söylentileri var. Hdmi 2.1 ile geliyorsa 8k da 60 verebiliyor. 4K da 120hz. Daha çok Pc monitörleri için. Salon tipi Tv ler 50/60 Hz destekli.

• Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    The last of us 1 de vardı. Bunda niye olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Traeger

The last of us 1 de vardı. Bunda niye olmasın?
    biliyorum unchartedda da vardı ben 2 de hiç bahsedilmedi diye biliyorum. Şahsi fikrim uncharted ve lou da multi gereksiz. Oyunlarda server kapanma yeni nesil habercisidir PS 5 geliyor. LoU 2 ise 2020 başında çıkar . PS5 de 2020 sonlara doğru.

• Ben şunu merak ediyorum, ps4'e aldığım bütün oyunları dijital olarak psn hesabıma aldım. Bu hesabımla ps5'e geçtiğimde oyunlarımda aktarılır mı?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Evet geriye uyumluluk olacaksa bu sebeple olacak. Ps4 oyunları PS5'de çalışacak.

• Ps5 prototip resimleri çıkar yakında adamlar üşenmeden uğraşıyorlar. Hatta bazıları çıkan konsoldan bile güzel oluyor

• tyler999 kullanıcısına yanıt
    Ben Gamepad'i çok merak ediyorum şuan ki gayet rahat ve güzel umarım içine etmezler

• O konu tamamen zevk melesi tabi. Bana sorarsan biraz daha toplu ele gelen yani kısacası xbox gamepad ine benzeyen bir tasarım olmasını istiyorum.

• Ps3 kadar geri uyumluluk olacakmı?

• radko kullanıcısına yanıt
    PS4 için olacağı söylendi ama PS3'e bişey demediler. Büyük ihtimalle olmayacak.
  • xbox in yeni konsolu tanitildi biraz önce E3 de one x den 4kat güçlü olacakmiş 120fps oyunlar ssd hardisk çıkış tarihi 2020 yaz dönemiymiş 1sene sonra yani. sonyden güzel bir cevap bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 10 Haziran 2019; 2:43:51 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.