Anladım, hayırlı olsun.. Bende Samsung 990 PRO Soğutuculu SSD aldım Ps5'ime taktım.. soğutucuyla beraber geldiği için takmam 10 sn sürmedi. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9429. sayfa)
-
-
Isı Dağılımı sorumu oluşmasın
-
yanlışlıkla başka hesaptan oynamış olmayın oyunu. oyun sık sık kayıt alıyor 1,5 saatlik oyunda baştan başlaması pek mümkün gibi gelmedi bana.
-
benim oğlanda 4 yaşında pek beceremiyor ama sevdiği oyunları yazayım. astrobot'u çok seviyor çoğunlukla onu oynuyor. sacboy, Knack, Sonic, sünger bob, şirinler vilaf görevi bunları seviyor pek beceremiyor açıkçası yardım istiyor bazen ama uğraşıyor işte. knack türkçe dublajlı onu sevecektir plusta var. sonic oyunlarına bakın plus ta son aylarda 2-3 tane sonic oyunu verildi.şirinler vilaf görevini parayla almıştım ama baya ucuzdu. bunlar dışında plus katoloğuna girin oğlunuzun sevip oynayabileceği oyunlara bakmaya çalışın. hoşuna gidenlerden indirin oynayamazsa silersiniz.
-
PlayStationyoutubehttps://store.playstation.com/concept/10010911 The mind is a dangerous place... Step into the shoes of Daniel McGovern, ROAM Agent and loyal servant to Leviathan in the first of a trilogy of trailers telling a story that covers the past, present and future of a world were crimes of the mind can be just as deadly of those of the flesh... Karma: The Dark World is a first-person cinematic psychological thriller set in a dystopian world where the Leviathan Corporation is omnipresent. The time is 1984, the place is East Germany, and things are not quite what they seem. #ps5 #ps5games Rated Maturehttps://www.youtube.com/watch?v=y3GAiN8DQ2c -
Ezik playstation, pro aldım deluxe üyelik aldım binlerce lira oyunlara para yatırdım sonuç olarak bir italyan'a ''git mutfakta bana pizza hazırla'' yazdığım için 3 ay chat ban yemişim, bende bunun ardından twitter'dan bu yorumu yaptım beni engellemiş ezikler. Kan emici sony'e para kaptırdığıma inanamıyorum.
-
PlayStation Resistance IP'sini Avrupa'da Yeniliyor!
-
Sonynin TRden çekilmesi ile sizin aldığınız ban ne alaka
PS3'ten beri psnde hiçbir ban yemedim, sen haketmiş olabilir misin acaba :))
Sosyal medyada böyle paylaşımlar olacak tabi, oyun platformu çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakTAkk -- 28 Ocak 2025; 23:30:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banı hak etmişsin. O zaman her isteyen her istediğini desin. Sonu yok bunun.
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesabın yöneticisi Özcan Ilgın ve bazı ergen kafalı üyeler. Özcan bey'i severim kötülemek için demedim. Adam dijital medya uzmanı. PlayStation Türkiye oluşumu olmamasına rağmen küçük bir ekiple sosyal medya paylaşım işlerine devam ediyorlar. Adamların işi sadece bu.
Ayrıca ırkçı algılanan her yorumda ban yiyorsun. Olması gereken bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 29 Ocak 2025; 8:47:19 > -
Ezik kelimesinin anlamını bilmiyorsun, ezbere kullanıyorsun. Adamlar seni banlıyor sen de ağlıyorsun. Bu durumda ezik olan sen misin sony mi?
Özcan ayrılalı çok oldu oradan.
Hideaki Nishino, Sony Interactive Entertainment'ın tek CEO'su olarak atandı!
"Hermen Hulst artık SIE'nin Eş CEO'su olmayacak" ancak PlayStation'ın Stüdyo İş Grubu'nun başkanı olarak görevine devam edecek.
Hideaki Nishino, 1 Nisan 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Başkan ve CEO görevine atandı.
Sony Group Corporation Başkanı, COO'su ve CFO'su Hiroki Totoki, Sony Group Corporation Başkanı ve CEO'su olmak üzere SIE Başkanlığı görevinden ayrılacak
Halen SIE Finans, Kurumsal Strateji ve Geliştirme Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Lin Tao, Sony Group Corporation'ın CFO'su olmak üzere SIE'deki görevinden ayrılacak. SIE'deki halefi daha sonra açıklanacak.
Nishino, Platform İş Grubu CEO'su ve Stüdyo İş Grubu CEO'su olarak görev yapmaya devam edecek,
Hulst, Nishino'ya bağlı olarak SIE Stüdyo İş Grubu CEO'su olarak görev yapmaya devam edecek.
Hulst, SIE'nin birinci parti içeriklerinin geliştirilmesi, yayınlanması ve ticari faaliyetlerine liderlik etmeye devam edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 29 Ocak 2025; 11:2:6 >
-
Chat ban yediyseniz şükretmek lazım. Cihazın banlandığını da duydum.
-
Yok hocam maalesef dediğiniz gibi değil. Ben de anlamadım o kadar bölüm değişti, karakter geçişi yapıldı, boss fight yapıldı ama kayıt edilmedi. Daha doğrusu kaybettikten sonra bir şey oldu bencd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitörümde hoparlör olmadığından f/p ürünü bir hoparlöre ihtiyacım var. Ses kasmam gereken oyunlarda kulaklık kullandığım için bu hoparlör çokta öyle uçuk bir şey olmasına gerek yok. Odam da küçük.Bu anlamda tavsiyelerinizi rica ediyorum. Bır de ps5 te malum optik çıkış yok nasıl yapıcaz hoparlörü bağlamayı?
Güzel üründür tavsiye ederim, monitörünüz de ses çıkışı varsa onu kullanabilirsiniz.
Monitorun girişleri şu şekilde. Monitorun altinda kulaklik etiketinin gösterdigi yerde de bir giriş var onu da cektim resimde.Bir de tavsiye ettiğin hoparlör elektrik gücünü usb kabloyla alıyor sanırım. Neyi nereye takmam gerektiğini anlatabilirsen çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 29 Ocak 2025; 18:32:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam niye elin adamına ''git mutfakta bana pizza hazırla'' diyorsun onlar bize” git bana lehmacun kebap hazırla” dese hoşuna gider mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X