bu dualsense'lerin v1 ya da v2 olmasının ne kadar önemi var acaba? kullanıma bağlı bir şey değil midir o çok dillendirilen stick drift konusu? aldığım 1 ayı geçti,halen o naylon poşetlerine koyuyorum o kadar titiz kullanım modundayım |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9426. sayfa)
-
-
Ben 2 senedir hem dualsense i hem ps5 i üzerini örtüp saklıyorum titreşimi hiç açmadım 2 senedir maşallah hiç bi sıkıntı olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ssd için soğutuculu olması şart mı? Soğutucusuz kullanan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soğutucu olmadan 2 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun yavaşlama vs yaşamadım
Hangi marka modeli kullanıyorsunuz?
Gerek yok zaten dolunca enerjiyi kesiyor hocam
Wd black sn770 sıkıntı çıkarır mı?
Tamamdırmsüper! Bu arada şarj standı çok kullanışlı bişi bence olmayan herkes almalı.. ben vatan faturalı kullanılmış 700 liraya aldım.. garantisi falan bitmiş ama çalışıyor sorunsuz.. satan arkadaş da 400e almış vakti zamanında.. hey gidi :)
Bende aynı fiyattan almıştım gerçekten büyük rahatlık :)
Hocam ben samsung 980 pro 2 tb soğutucusuz kullanıyorum
Teşekkür ederim
Ben kullanıyorum Bi problem olmadı
Sağolasın. Performans testini izledim hız farkı mevcut ssd ile yok denecek kadar az
Selamlar, Gta 6 ya hazırlık amaçlı Elecgear ps5 ssd soğutucusuyla birlikte samsung evo 990 pro 4tb ssd siparişi verdim ancak daha önce hiç cihaza ssd takma tecrübem olmadı. Ssd yi önce bilgisayara falan bağlamaya gerek var mı dosya biçimi ayarlamak için yoksa direk görüyor mu ?
2.sorum ise termal macun yenilemesi falan yapmak gerekir mi, cihazım ilk kasadan, çalışan biriyim ayda en fazla 2 3 saat bazen o bile olmuyor gran turismo, fc2024 ya da astro oynayıp kapatıyorum
-
Samsung ssd’ler 2 yıl kadar önce sıkıntılıydı. Firmware yapılması gerekiyordu. Çok eski sürümlerde bu sorun kalmıştır ama imkanınız varsa firmware yaptıktan sonra ps’e takın.
Sıvı soğutma kullanılıyor ps5 de, termal macun olayı yok bunlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıvı soğutma değil hocam. Termal macun olarak sıvı metal macun kullanılıyor. @nier
Metal macunsa en ufak yanlış bir hata sonucu akarsa anakartı yakma riski var, ben bunu en iyisi termal bakım için üsküdarda sony yetkili servisi vardı sanırım burcu elektronik diye oraya götüreyim
-
çok kolay. kapaklarını sök, ssd yerleştir ama orayı garip yapmışlar oturtmak için narin narin davranmak ve iyi görmek gerekiyor. direkt oturuyor ve sadece sabitlemek için tek olan vidayı sıkmak gerekiyor bu kadar. ps5 açınca otomatik olarak ssd görecek ve biçimlendireyim mi diyecek. çok kısa bir işlemden sonra oyun indirebilirsin.
-
20 senenin ardından PC oyunculuğundan PlayStation'a geçmiş bulunmaktayım. Yarış oyunları çok zevkli gidiyor fakat FPS oyunlarında sağ analog olayına alışamadım bir türlü. Adamları hedefe oturtmam bile 2-3 saniye sürüyor. Bu zamanla hızlanacak mı yoksa farklı taktikleri mi var acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X