< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9425. sayfa)
-
-
Heeeee.. elimdeki kontrolcünün analoglarına tepeden basıldığını bile bilmiyodum :) ben başlamadam bıraksam mı bu işleri.. 40ından sonra :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanla kas hafızası oturuyor. Ben de ilk konsola geçtiğimde sağ analog kamera hakimiyetini edinmem bir süreçti. Başta kolay modda oynayın zamanla ustalaştıkça zorluğu arttırırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
L3 R3 için edge e gerek yokki karakteri hareket ettirdiğiniz sağ kameayı hareket ettirdiğiniz tuşların üzerine basınız aynı anda L3 R3 bunlar ztn
Sizce en iyi ps5 araba yarışı hangisi ?
Açık ara Gran Turismo 7
-
-
Hocam asıl konsola yaş ilerledikten sonra başlanır bence. Gençken pc başında sabahlanır ama yaş ilerledikçe konfor daha önemli oluyor. Aburcuburu alıp ayakları uzatıp bakıyorsunuz keyfinize :)
Bak keyfine hocam mis gibi oyun oynamaya başlamışsın işte,yaşın önemi yok insan zamanla alışıyor,ben 8-9 yaşımdan beri oyun bağımlısıyım,ama rekabetçi online oyunlarda kolsuzum hikayeli kendi başıma takıldığım oyunları seviyorum,yaş oldu 32 hâla büyük keyifle oynuyorum bütün oyunları,sen zevk alıyorsan gerisi önemli değil oyunlarada gamepad'ede alışırsın 1-2 aya kalmaz,keyifli oyunlar :)
Keşke bende kolsuz olsaydım hocam. 😃😃 O kadar bağımlılık yapıyor ki online oyunlarda iyi olmak. Bir sürü hikayeli oyun kaçırıyorum ama bırakamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler :) tüm ekip seferber oldu.. öğrendim valla..
Ama ragnorok ilerleyemedim.. aslında güzeldi hikayeli falan da.. onu beceremedim.. örümcek adam da güzel ama zahmetli.. gta v denedim biraz.. cıkk konsolda keyif vermedi.. pc iyiymiş dedim gta için :) ben yine efutboldan online maç atıyorum şimdilik.. zaten çarşamba çocuklar gelcek uzun soluklu oyuna izin vermez bana sıpalar :)
Herkese teşekkür ederim.. yattığın yerden oynamak keyifli ama ps benim için arkadaşlarla vs bir arada olmak demekmiş fiziksel olarak aynı ortamda.. insan o zamanları da arıyor :)
Oyunların geleceği resmi ağızdan söylenmiş.
Xbox şefi Phil Spencer: "Bu, oyunlarımızın yalnızca PlayStation'da değil, daha fazla platformda yayınlanması anlamına geliyor. Nintendo ile yaptığımız işi seviyoruz, Steam'de Valve ile yaptığımız işi seviyoruz. Oyunlarımız giderek daha fazla yerde görünecek."
Danny PeñayoutubeInterview with The CEO of Microsoft Gaming, Phil Spencer. @marcello696 http://x.com/godfreehttps://www.youtube.com/watch?v=mAl5yVpNc3o -
Hahahaha boşver hocam,öteki türlüde her hikayeli oyunu almaya çalışıyorsun cebe zarar,senin ki en güzeli
Valla 2 saattir efutbol atıyorum online.. benim için ps maçmış :) :)
Kısaca: parayı seviyoruz. Buralardan da iyi para geliyor.
Benim için sorun yok ama rekabet iyidir. Konsolu exc için aldığımızı unutup kompakt pc niyetine aldığımızı sanıyor şirketler. Birgün büyük tokat yiyecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para her zaman tatlıdır. Ama unutulmaması gereken birşey de var ki bazen bu alınan kararlar bir son olabiliyor veya tarifsiz zararlar verebiliyor. Ben rekabetin artmasından yanayım ama tutum çok farklı. Bu yüzden bir çok oyuncunun da küsmesi veya farklı platformlara yönelmesi durumları da var.
İlerleyen zamanlarda bu kararın ne denli doğru olup olmadığını göreceğiz. :)
-
DualSenselerin şarjı fullenince hala şarj standı üzerinde elektrikte durmasında sakınca var mı? Yoksa telefonlarda olduğu gibi dolunca zaten elektiriği şarjı kesiyor mu?
Şarjı dolunca ışıkları sönüyor. Bence çıkarmak daha iyi. Ben dolunca direkt çıkarıyorum.
iPhone'dan örnek vermem gerekirse; yatmadan önce 9 saat şarja takılı bırakırsam telefonun şarjı daha çabuk bitiyor. Kendim buradan yola çıkarsam, bu kadar uzun süre fişe takılı kalınca bence zararlı.
Fakat bir de şöyle bir şey var, diyelim 2 saat şarj ettim ve %100 oldu ya. 1 saat de ekstradan şarjda tutarsam şarjı daha uzun gidiyor. Telefonda %100 olduktan sonra, yarım saat veya 1 saat daha fazla şarj ediyorum. DualSense'de ise şarjı dolup ışıkları sönünce hemen çıkarıyorum.
-
Hayırlı günler arkadaşlar,bir tanıdığımız aracılığıyla Dubai'den yeni konsol aldım,bu benim ilk konsolum,2 küçük oğlum var beraber oynayacağız güze günlerde inşaallah.Ben de aranıza katıldım inş 😉
Henüz ürün elime geçmedi.
PS5 Slim Digital Edition 1689 dirhem
2.kol 339 dirhem
Şarj istasyonu 136 dirhem toplamda 2164 dirheme mal oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 26 Ocak 2025; 16:58:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun.Mutlaka Ps plus extra yıllık abonelik almanızıda tavsiye ederim.
Zaten kütüphane her ay güncelleniyor.
Hiç oyun almasanız bile sizi en az 1-2 yıl idare eder.
Ben çift kol kullandığım için şarj istasyonu çok işimi görmüştü.Biriyle oynarken diğeri şarjda oluyor hep.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X