< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (9427. sayfa)
-
-
klavye mouse çalışıyor konsolda
ama battlefield apex gibi yapımlarda yok
call of duty de pc deki kadar stabil verim alıyorum.
-
Bakacağım hocam, teşekkür ederim.
-
Battlefield 1 ve 4 var hocam şu an konsolda.
-
AstroBot indirime girer mi arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Girse bile %15 veya 20 den fazla girmiyor. Hindistan psn de indirimsiz 1600 e gelmesi lazım 200-300 fark etmez dersen bakabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 yılında çıkmış olan God Of War oyunu ile başlasaydınız keşke. Çok ilerlemediyseniz ona geçmenizi tavsiye ederim, Ragnarok kadar iyi ve oyunun geçmişi hakkında çokça bilgi öğrenebileceğiniz bir oyun.
-
Ragnorokta ilk baştaki ayıyı bile geçemdim sıkıldım bıraktım o sebeple ya.. zor geldi.. bi de kontrolcü ile oyuna daha alışamadım.. baya zorlanıyorum.. pc oynardım eskiden hep..
Oyunlara kolay modda başlayın hocam, maksat hikaye ve oynanabilirliği yaşamak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski bilgisayar oyuncusu olarak dualsense ile fps oyunları arasında benim de başım dertte. Hitman WOA ile alışmaya başladım ve kesinlikle tavsiye ederim. En sevdiğim oyun serilerinden biridir. Dualsense ile oynamak PC'den daha keyifliymiş. Oyun gizlilik üzerine olduğu için sağ analog ile yavaş yavaş haşır neşir oluyoruz. Bu da alışma fırsatı sunuyor :)
merhabalar. ps5 almak istiyorum. bu versiyonu vs oluyormuş. en doğru cihaz kodu versiyonu nedir şu an. alırken sormak için lazım sanırım. bi de ithalatçı garantili satıcı var mı tavsiye edeceğiniz. elden de olur e-ticaret de farketmez.
-
Bu tavsiyeyi dikkate alacağım.. teşekkürler.
Arkadaşlar fifa'da italyan bir rakip geldi karşıma ben bunu yendim bir baktım mesajdan italyanca küfürler yazmış ben bu elemana sadece ''mutfağa git ve bana pizza hazırla'' yazdım sony adaletsizlik yapıp benim üyeliğe chat ban atmış, mail'de gelmedi ne kadar süre chat ban yediğimi bilmiyorum. eposta attım dönüş yapmıyorlar 0312'li bir numaraları varmış o numarayı arıyorum otomatik dıt dıt çalıp kapanıyor. Ne kadar süre chat ban yediğimi nasıl öğrenebilirim? Birde şubat ayında deluxe üyeliğim sona eriyor ana fiyattan değilde indirimli bir şekilde yenilemek istiyorum yakın zamanda psn üyelikleri indirime girer mi?
-
Değerli arkadaşlar, hiç yeri değil biliyorum ama;
T300 geldi ama bende masa v.s. yok. Direksiyon kutuda duruyor. aşağıdaki 2 model -bütçem dışında olmasına rağmen- yeri kısıtlı olan kişiler için ideal duruyor. Siz de bir akıl verirseniz çok memnun olurum. Çok yabancıyım bu konulara. Teşekkür ederim şimdiden.
Ortombo O4 Katlanabilen Direksiyon Standı
hobicadde.com/urun/xblos-r36-lite-direksiyon-standi-thrustmaster-logitech-fanatec-moza-racing
-
Takip ettiğim kadarıyla PS ile ilgili çoğu konuda oldukça bilgilisiniz fakat bu sıvı soğutma olayında nasıl yanılgıya düştünüz hayret hocam.
-
ps5 için ben de benzer durumdayım "babanne işi dantel örtüsü" ile kaplı
-
Ben önce bilgisayara takıp firmware kontrolü yapmıştım. Ardından konsola takıp açtığınızda direkt kendisi biçimlendiriyor.
-
Ps5 te 5 yaşındaki erkek çocuk için kendi başına oynayabileceği tavsiye edebileceğiniz oyun ve ya oyunlar var mı? Ps plus deluxe sürümden de olabilir.Ücretlilerden de olabilir.
Düzenleme : rachet ve astrobot hariç..Bunları oynadı ve çok sevdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 27 Ocak 2025; 17:25:38 >
Astro bot
Sackboy ve ratchet oyunları olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X