Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Domatore , byvolcan , saricoban38 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
188.841
Cevap
1.613
Favori
10.333.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 17 Ocak 2020; 23:49:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz daha yeni ps3 alacaz adamlar ps5 teler

• Adı artık onaylandığını göre konu başlığı PlayStation 5 ANA KONU olarak değiştirilebilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sony nin yapacağı en iyi hamle 300 dolar bandında ray tracking olmayan bir ps5 çıkarmak olur peynir ekmek gibi satar. (Örnek İphone 11)

Yuhh 4k 60 fps yeme bizi sony. Ps4 te 1080p de bile 30fps zar zor ulaşan oyunların var. 4K 30 fps ray tracking olmadan sabit kıl yeter bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komenyus123 -- 8 Ekim 2019; 23:33:59 >
  • oyunlar olmuş 500tl PS5 değil PS10 çıksa ne yazar.
  • Çok pahalı çok, herşey dünya para valla boşuna yaşıyoruz bu memlekette bu hayatı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Raytracing olmadan 4k 60 fps versin standart olarak ben yine tamamım. O da olmazsa bildiğin hayal satıyorlar demektir.

• Bitmez hocam ps4'e remastered olarak çıkmayan birçok eski oyun var onları ps5'e remastered olarak yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona_Non_Grata

Bir telefonu 2 sene kullanmak için 10 bin tl verenler ,en az 7 sene kullanacakları aletin 400-500 dolarının kaç tl olacağını tartışmakta çok komik kaçıyor.
    Aynen hocam birde pro versiyonun gelmesini istemeyenler var.Küçücük telefonlarin bile her yıl yeni modeli cikiyor.Konu ps olunca millet neden kiziyor anlamiyorum malum teknoloji cabuk gelisiyor.

• minimum 4-5k fiyatı olur gibi.çıkınca 1-2 exc ve ps4 exclerini geriye uyumlulukla geçirtir ilk senesinde.umarım 6 bin tl falan olmaz
  • Bi sorum var. Mesela ps5 ten fifa oynayan random biriyle ben ps4 üzerinden FUT'ta karşılaşabiliyor muyum ? Veya ps5'te rainbow oynayan biriyle ben ps4 üzerinden aynı maca düşebiliyor muyum? Veya fortnite örnekler çoğaltılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ceratosaurus kullanıcısına yanıt
    Eved

• Canım ülkemde ''zaman geçtikçe ucuzlama'' gibi bir olgu hayal olduğu için, çıktığı ilk sene içerisinde almak en mantıklı hareket olacaktır. PS4 Pro'nun 1700 TL'den çıktığını hatırlıyorum da, şu an 3700 liralara satılıyor neredeyse.
  • Geriye uyumluluk olmasına çok sevindim. 1 sene var çıkışına doların akıbeti ne olur bilinmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Xbox One X tam olarak 4k açmıyor muydu ? Eğer öyleyse Ps5 neden yapmasın ?

Bu arada Xbox One X çözünürlüğünü gerçekten bilmiyorum tam 4k kalmış aklımda
    Evet çoğu oyun native 4K buna rdr 2 dahil. Bu yüzden ps5 ve kod adı scarlet olan yeni Xbox kesinlikle 4K 60fps yi stabil bir şekilde verecektir . Örnek rdr 2

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 9 Ekim 2019; 1:50:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

Sony
    Rtx kapatılıp 4k 60 fps açılır.Yeni konsollarda açıklamalara bakarsan zaten çok opsiyonel olacağı bariz belli.Sonuçta şuan Rdr 2 gibi devasa ayrıntılı bir oyun 4k açılabiliyor

• 4k 60fps yapımcıyla alakalı değilmi, yapımcı isterse olur, istemezse olmaz. Her yapımcıda bununla uğraşmayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144fps desteklemedigi surece almayacagim alettir. Zira ps4 u alip 1ay sonra 600 tl zararina satmistim.
    60 fps bile goz yoruyor...
  • Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 17 Ocak 2020; 23:49:34 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.