Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: toprak12345 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
188.848
Cevap
1.613
Favori
10.334.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya kontrolcüyü kalem pille çalışır yapsalar keşke. Gamepadlerin şarjını takip etmek istemiyorum. Alırım bi 20'li DUracell rahat ederim.
  • Ps5 kaç dolardan çıkarsa onun sağına 1 tane sıfır yazın TL cinsinden o fiyata çıkar aşağısını beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu PS5 için yeni bilgi var mı diye geliyorum her mesaj ama istisnasız her mesaj kaç para olur ile ilgili..

Yahu yeter kuruna da fiyatına da. Imkani olan alkr imkani olmayan mevcut konsol ile idare eder. Her mesaj tl kuru. Her konuda ve her oyunda. Özel bir fiyatlandırma konusu açılsın orada yiyin birbirinizi.

• Ps5 in soğutma sistemi nasıl olacak merak ediyorum umarım fan sesine çözüm bulmuşlardır

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Hocam tapıyorsa yapacak bir şey yok her insanın kendi aklı var. Adam bu fiyatlara razı olup sipariş veriyorsa ne diyebilirsin ki?

Sony Türkiye eski başkanı Mustafa bey ne demişti mesela? "Kime göre neye göre." Adamın parası var belli ki veriyor yani. Bu ülkede arabalar bile acayip pahalı iken insanlar araç kuyruğuna giriyorlar. Hele Volkswagen DSG için sıraya giren binlerce insan vardır. Şimdi bu tarz insanlar varken 400-500 TL'ye oyun alan insana ne diyebilirsin ki. Yani bizde çıkar çıkmaz almayız olur biter. Elden gelen bir şey yok maalesef. Keşke herkes tüketim çılgınlığına alet olmasa ama oluyor ve olumsuz etkisini sende görüyorsun. O adama bir şey olmazken sen daha da etkileniyorsun.

Bu sadece Türkiye'de değil dünyada böyle. Mesela oyun firmaları bir sürü microtransaction koyuyor biz kim alır bu kadar para verip diyorsun bir bakıyorsun adam 1000-2000$ harcamış oyun için. Ya da candy crusha para yatıranlar var onları düşün. Küçükken garip bir internet oyunu vardı sırf para etrafında dönüyordu insanlar ona bile para yatırıyorlardı.

Yani böyle şeyleri gördükten sonra adam 400-500'ü çok sevdiği oyun için vermiş ne desek boş açıkçası belli ki parası var gücü yetiyor veya kendini çok zorluyor yemeğinden kesiyor öyle alıyor. Levent abinin de dediği gibi hayatta güzel şeyler olmuyor keşke gücümüz olsa da bazı şeyleri değiştirsek diyoruz fakat bırak aynı kalmayı daha da beter oluyor her şey. Ben PS5 ile oyun fiyatlarının 600-700 TL'lere çıktığını görürsem açıkçası şaşırmam sen ben alır mıyız hayır ama alan da oluyor mu hem de nasıl oluyor sepete koyup alır herifler. FIFA'cı tayfayı düşün mesela.

Zaten ülke almış başını gitmiş adam Sony'yi övmüş PC'yi gömmüş hiç umrumda değil eskisi kadar. Geçen bir konuda kavga ettim üyelerle sonra düşündüm elime ne geçti hiçbir şey. Her gün boşuna sinirleniyoruz fakat sinirimiz de gün geçtikçe artıyor nereye kadar bu sinirlerle yaşayacağız bilmiyorum.

• Bu arada sızan o v şeklindeki tasarım doğruymuş.

• Sony SIE Resmi sayfasında da yavaş yavaş yazılmaya başlıyor artık. :)
    www.sie.com
    次世代コンソールゲーム機 「プレイステーション 5」に名称決定 2020年年末商戦期に発売
    https://www.sie.com/corporate/release/2019/191008.html

・AMD社製カスタムチップ搭載
    ・CPU: x86-64-AMD Ryzen™ “Zen2", 8 cores/16 threads
    ・GPU: AMD Radeon™ RDNA (Radeon DNA) -based graphics engine
  • Devkit o. Geliştiricilerin kullandığı PS5. Piyasaya sürülecek olan değil.

• Yurtdışında kaç dolara çıkar bilmem ama Ssd,güçlü cpu ve gpu,ray tracingi de hesaba kattığımızda türkiyede teknosa mediamark gibi teknoloji mağazalarında tahminen en az 6 bin civarına satışa çıkar,7bini geçmez.4500-5000 arası çok çok iyimser olur ki şu an pro bile 3000 küsür civarlarında satılıyor.Döviz kuru ve ps5in gayet güçlü olup ve ort.7 yıla yakın hizmet vereceği hesaba katılırsa sahip olmak isteyenler bu dalgalı döviz kurunda en az 6bini cebe atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 9 Ekim 2019; 15:6:29 >
  • İphone 11 700 dolar-7300 lira, ona göre hesap edin işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 9 Ekim 2019; 15:6:33 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

En az 6000'den çıkar. 2020'ye kadar dolar 7'yi bulur zaten. Zamanla 4500-5000 arasına alırız heralde.
    Zamanla fiyatı azalmıyor daha fazla artıyor ps4 slim ve pro da olduğu gibi maalesef.

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    IPhone 11 fiyatı ile PS 5 fiyatı ne alaka ona göre nasıl hesaplayacağız Sonuçta önümüzde 1 yıl var O zamanki dolar-euro ne olacağı belli değil belki 10 TL olacak o zaman 5000 TL den mi hesaplayacaksın

Bu nasıl saçma mantıktır telefonun vergisi ile konsolun vergisini bir mi tutuyorsun iPhone'da %50 Playstation'da %20 vergi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 9 Ekim 2019; 15:44:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların 7 lira olma ihtimaline karşılık önlemimi alıp vadeli hesaba 6.000 lira attım.

daha altına çıkarsa kalan para ile oyun alırım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 9 Ekim 2019; 16:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

doların 7 lira olma ihtimaline karşılık önlemimi alıp vadeli hesaba 6.000 lira attım.

daha altına çıkarsa kalan para ile oyun alırım zaten.
    Yalnız bizim ülkeye euro üstünden geliyor haberiniz olsun dolar hesabı yapıyor herkes belirtmek istedim

• ben 1000$ attım kenara ne olur ne olmaz
  • Gorkem.IX kullanıcısına yanıt
    6000₺ de konsol için iyi para rahat alınır

• İşlemcisi nedir gpu su nedir hala muamma. Ama bence sony ciğim bir hesabı var ona göre ilerliyor. 2020 E3 de cihazı görürsek geç olur, biran önce 'hype'lanmak' istiyorum :)
  • Hala 144hz diyenler var. Kardeşim bu cihaz 60hz tvler için yapılıyor. Sen neyin kafasını yaşıyorsun? Adamlar zen2 mimarili 8/16 cpuyu 60 fps için kodlarla doldurduğu zaman yeni çıkacak battlefield serisinde pc de 100 fps yi görürsen öpte başının üstüne koy. Adamlar hala 144hz rüyasında. Adamlar hala anlayamadı. Pc ye çıkan su anki oyunların 2013 yılının donanım gücüne yani AMD nin en rezil dönemindeki donanımlarına göre yapılıyor. Zen2 8/16 cpulara bir göz atın isterseniz. Siz pc de 144hz görebilecek misiniz önce bunu sorgulayın sonra konsolun kapasitesi hakkında yorum şansınız belki olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 500 dolarlık konsol..acaba burada kaça satışa cikar

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.